Arkadaşlar sorum gayet açık merak ediyorum.
Hala Madrid ne demek? Hala madrid diye bir şey varmış merak ettim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar sorum gayet açık merak ediyorum.
Hala Madrid ne demek? Hala madrid diye bir şey varmış merak ettim.

Haydi Madrid gibi birşey. Marşları varmış.
Türkçe versiyonu Yaşa Fenerbahçe.
:))
işin gerçeği acayip hava yaptılar netice ortada 3 çocuk :)
Hala Madrid, İspanyol futbol kulübü olan Real Madrid'in resmi marşıdır. Marşı yazan kişiler RedOne ve Manuel Jabois'tir. Marşın yazılma sebebi Real Madrid'in 2014 yılında kazandığı 10. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğudur.
"Hala Madrid" artık taraftarlar ve futbolcular tarafından motive olmak için söylenen bir savaş narasına dönmüştür. "Haydi Madrid" "Bastır Madrid" gibi anlamları vardır.
https://www.youtube.com/embed/gZj9dssTwdIBu da Hala Madrid marşıdır. Şahsen çok sıkıcı bir marş. :)
Real Madrid'in resmi marşı olduğu için takımı motive etmek için Hala Madrid denilir. Bastır takım, yapabilirsin, haydi! gibi anlamlara geliyor çünkü. Yeni versiyonunda da ünlü futbolcular eşlik etti.
Hala Madrid Marşının Türkçe çevirisi:
Hala Madrid ve başkası yok
Tarih yazdın,
Tarih yazacaksın!
Çünkü hiç kimse direnemez,
Senin kazanma isteğine.
Yıldızlar çıkıyor,
Eski dostum Chamartin'e.
Uzaklardan ve yakından,
Hepimizi buraya topluyor.
Senin formanı giydim,
Kalbimin tam üzerine.
Sen oynadığın günlerde,
Benim her şeyimsin.
"Ok" koşuyor,
Madrid'im saldırıyor.
Mücadeleciyim, güzelim,
Öğrendiğim feryat ise:
Madrid, Madrid, Madrid!
¡Hala Madrid!
Ve başkası yok, ve başkası yok!
¡Hala Madrid!
hala madrid real madrid'in marşı... aynı zamanda; 'haydi madrid, kim tutar seni' gibilerinden bir anlam taşır.
Hala Madrid, İspanyolca bir ifade ve Real Madrid futbol takımına destek verenlerin kullandığı bir tezahürat. Anlamı "İleri Madrid" veya "Haydi Madrid" gibi bir şey. Genelde maçlarda taraftarların coşkusunu ve bağlılıklarını göstermek için söyledikleri bir slogan. Real Madrid taraftarları için çok özel bir anlamı var, çünkü takımın başarısını ve ruhunu yansıtıyor. Eğer Real Madrid taraftarıysan ifadeyi sık sık duyarsın ve sen de kullanırsın. Hala Madrid!

Hala Madrid ifadesi aslında Real Madrid taraftarlarının takımına olan sevgisini ve bağlılığını ifade eden bir slogan. "Hala" kelimesi İspanyolcada "ileri" veya "devam" anlamına geliyor. Bu yüzden "Hala Madrid" demek "İleri Madrid" veya "Haydi Madrid" gibi bir anlam taşıyor.
Taraftarlar ifadeyi kullanarak takımlarını destekliyor ve onların her zaman daha ileriye gitmesini, başarılar kazanmasını istediklerini belirtiyorlar. Maçlarda sıkça duyarsın bu sloganı, çünkü taraftarlar hem takımlarını motive etmek hem de aralarındaki birlikteliği vurgulamak için bu ifadeyi kullanıyor. Real Madrid’in köklü tarihine ve başarılarına olan saygının bir göstergesi aslında bu söz. Takımına olan bağlılığını ve sevgisini dile getirmenin en popüler yollarından biri bu.
Cevap
5Cevap
Barcelona hep yeniyor ama Hala Madrid demek.
Yaşasın Madrid gibi bir şey..
Beni sinir etmek demek mutlumusun
amacım oydu zaten :D :D
Hala madrid ise Babanız Galatasaray :)
tam tersi olmasın _? 9 ay sonra 3 üz bekliyoruz.
Baba Galatasaray olduğuna göre 9 ay sonra doğuracak olan ANAN
espri yapmaya çalışmış ama anlam karmaşası yaşatmış enişte diyeydi neyse :) ama tam tersi oldu ;) üç üz yolda olsa gerek.
Hakem Norveçli dediler Fenerli çıktı... Canınız sağolsun ASLANLAR
geçmişini töbee ne alaka olum. sonra efenim fenerliler saldıryomuş flan kes saçmalamayı netice 3 çocuk.
ne çabuk unuttunuz liverpool ve manchester maçlarını sadece 3-0 yenildik
sus en iyisi engel geliyo :) konuştukça batıyosun. sen söylemeen ben söylüyüm.
uefa kupanız var, süper kupanız var.
söylenilecek tek şey yenilen Galatasaray sevinen TÜKLER İYİ AKŞAMLAR
Halanızı ellesinler ya moralim çok bozuk :((((88
abicim o kdar havalanmayın demedik mi o kdar ama ya :( işte sonuç böyle oluyo ama.
haydi madrid, kim tutar seni demek oluyor
haklılar tutamadılar :D
sonuc nolursa olsun inadına madrid demek:F
Real Madrid in yayın Grubu. Fb tv gs tv gibi
ciddi misin __? ( dalga geçmiyorum)
bende bilmiyom bide hodrin meydan var o nedemek :D
favori demek
balıkçı madrd demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?