Ben de bilmiyorum adamın dediğine göre beyaz temiz kalplmiş anlamı 🥺
Tavşanımın adı blanco
Eve giderken metroda bir dilenci vardı para vermedim çünkü belliydi alkol alacağı
Ardından elimde tuttuğum yeni sahip olduğum minik tavşancığı gördü
Gerçek mi diyerek sevdi konuşmaya başladık çok büyük ve güzel oluyorlar sizin de ki adete masallardan çıkmış gibi diye konuşurken inmesi gerekti aceleyle ismi be olsun dedim blanco anlamı beyaz temiz kalp dedi
Ben de teşekkür ederim iyi günler diyerek yol verdim
Anlamını tam bilmesem de telaffuz etmedi zor olsada adı artık blanco
Adının bir hikayesi var ileride tavşanımın ismini soranlarla ön yargının kötü olabileceğini de düşündürebilir
Çünkü bir dilenciye herkes kötü bakıyor ama aslında sohbet etseniz iyi insanlar
Bir defasında tramda yeğenimleydim
Sanırım çocuk kaçıran biriydi yeğenine yaklaştı beni fark etmedi ne yapıyorsunuz uzaklaşın dedi ayıcığı gösterip çok güzel dedi
Ben de evet ayıcığınız çok güzel ama insanları rahatsız edebilirsiniz dedim alkol kokuyordu çok fena bana günü sordu cevap verdim ve teşekkür ederek uzaklaştı inmek için kapıya gittim
Hayat çok kötü hapis gibiyiz dedi ben de evet haklısın ama buradan çıkış yolu yok intikamı sadece yaşayabildiğin en iyi hayatı yaşararak alabilirsin tekrardan iyi günler diyerek indim
Aslında kötülük olsa bile bir yanı insanın saygı bekliyor
Tavşanımın adı blanco
Eve giderken metroda bir dilenci vardı para vermedim çünkü belliydi alkol alacağı
Ardından elimde tuttuğum yeni sahip olduğum minik tavşancığı gördü
Gerçek mi diyerek sevdi konuşmaya başladık çok büyük ve güzel oluyorlar sizin de ki adete masallardan çıkmış gibi diye konuşurken inmesi gerekti aceleyle ismi be olsun dedim blanco anlamı beyaz temiz kalp dedi
Ben de teşekkür ederim iyi günler diyerek yol verdim
Anlamını tam bilmesem de telaffuz etmedi zor olsada adı artık blanco
Adının bir hikayesi var ileride tavşanımın ismini soranlarla ön yargının kötü olabileceğini de düşündürebilir
Çünkü bir dilenciye herkes kötü bakıyor ama aslında sohbet etseniz iyi insanlar
Bir defasında tramda yeğenimleydim
Sanırım çocuk kaçıran biriydi yeğenine yaklaştı beni fark etmedi ne yapıyorsunuz uzaklaşın dedi ayıcığı gösterip çok güzel dedi
Ben de evet ayıcığınız çok güzel ama insanları rahatsız edebilirsiniz dedim alkol kokuyordu çok fena bana günü sordu cevap verdim ve teşekkür ederek uzaklaştı inmek için kapıya gittim
Hayat çok kötü hapis gibiyiz dedi ben de evet haklısın ama buradan çıkış yolu yok intikamı sadece yaşayabildiğin en iyi hayatı yaşararak alabilirsin tekrardan iyi günler diyerek indim
Aslında kötülük olsa bile bir yanı insanın saygı bekliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar anlamı böyle adillik gibi bir şeymiş saf temiz beyaz anlamı da varmış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer