Benden daha tipsiz birinin bile sevgilisi var demek ki kızlar tipe bakmıyormuş doğrumu tespitim?

Arkasından konuşmuş gibi olucam ama eski arkadaşım bişey olmaz. Çocuk haftada 1 belki 2 kere duş alıyor (yurtta kalmışlığım var ordan biliyorum)mühendislik okuyor ve sosyal ben biyoloji bölümünde okuyorum haliyle mühendislikten daha zor (kendimi kayırmıyorum) ve asosyalim ve sosyal fobim var ama ondan daha yakışıklıyım o 170 boylarında 90 kilo ben 181 78 kiloyum fitness a gidiyoruzda oradan biliyorum o daha yeni başladı ben 8 aydır gidiyorum öncedende crossfit çalışması yapmıştım. Vücudum fit dişlerim o kadar beyaz ve düzgünki görenler yapay sanıyor hiçbir kötü alışkanlığım yok. Ama arkadaşım sigara içiyor ve dişleri sarı.Bizim Türk kızları neden bu kadar değişken anlayabilmiş değilim zaten kızları anlayabilen bir erkekde çıkmadı. Dışarıda onca güzel kız varken neden biri beni bulmazki aşağılık duygusu bastı :(
Benden daha tipsiz birinin bile sevgilisi var demek ki kızlar tipe bakmıyormuş doğrumu tespitim?