Tesettürlü genç kız ya da genç kadınlar iyi olanları elbet vardır ama çok gıcık tipler müslümanım diye geçinen tipler oluyor genelde ama genç kesime tam tesettür denilirse çok sinir oluyorum beni bağlamaz ama tesettürlü de bir annem var yani laf söylettiriyorlar kendilerine birtek ben mi sinir oluyorum ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBoş yapma Tesettürü bacılarımızı görünce seviniyorum mutlu oluyorum rabbim onların sayılarını artırsın inşallah Her gördüğümde dua ediyorum rabbim onlara sağlık sıhhat hayırlı bir ömür ve hayırlı bir eş nasip etsin diye çünkü onlar İslamı yükseltecek
bende dekolteli kadınları görünce rahatsız oluyorum ben sizin göbeğinizi kalçanızı bacaklarınızı görmek zorunda değilim sokakta teks objesi gibi gezenlerden nefret ediyorum ama hiç bir yerde onlara kötü gözle bakmam ya da onları rahatsız etmem edemem onun kendi tercihi kafamı başka yöne doğru dönderir elimden geldiğince nefisim istemeye istemeye ama onlardan bizim kardeşimiz onlarda bizim bacımız ama tesettürlü kadınlarımıza laf söylemek hiç birinizin haddine değil tesettürlüdür bazı açık onlardan daha fena işler yapmıştır yapıyordur ama bunu tesettür üzerinden söylemek haddinize değil
Kabul ediyorum bazı tesettürlü olduğunu sana kadınlarda var dar pantolon tayt giyenler onlar işte toplum baskısı yüzünden kapananlar
Ama çarşaf giyen ferace giyen uzun bol giyenlere laf söylemek haddinize değil
Herkes senin gibi olmak zorunda değil517 Yorumla- +1 yıl
Başlığı o zaman güzel yazacak dar giyinen deve hörgücü gibi başını bağlayan alkollü mekanlarda oturan çay kahve içiyorum ben diyenlere bende karşıyım ama konu başlığı yanlış
- +1 yıl
Şimdi tesettürlü değince Çarşaflı, ferace, ve bol giyinen Anadolu giyim tarzı geliyor aklımıza bunlar gerçek anlamda tesettürlü diyebilirim ama dar pantolon tayt vs ya da alkollü mekanlarda çay kahve içinler beynini kapatmış tesettürlü diyorum onlar benim gözümde göbeği bacağı açık olanlar onlardan daha değerli
- +1 yıl
Ama tesettür adı altında laf söylemek yanlış tabi herkesin kendine göre bir doğrusu var ama doğru tek inşallah tek olan doğru tarafındayımdır
Soran+1 yıl@mlsszm nin dediği anlamda yorum yaptım Google amca aynı Google gibisin cidden bu kadar uzun yazmaya değmezdi bu arada not olarak eklicem kadınlar siz onlara bakın diye giyinmiyor açık kendilerini güzelliğe tatmin etmek için giyiniyor erkek için giyinenin hal hareket konuşmasıyla anlarsın bir erkeğin çok açık giyinip hiçbir erkeğe pas vermeyen zor kadınlar çok ki insan kıyafetle basit veya zor olarak sınıflandırılmamalı ha bu arada insanlar gözlerini yüz hizasında tutabilir bakıp bakmadığını biz bilemeyiz burada dediğim gibi kendini iyi anlatıp aslında dediği herşeyi yapan insan sayısı çok biz kadınlar artık iyi olan erkeğe bile güvenemez olduk artı açık giyinen hiçbir kadın (SEKS OBJESİ DEĞİLDİR!!!) sizin gibi erkeklerin bu tür düşüncelerinden nefret ediyorum kendine bulursun çarşaflı feraceli asıl onlar yapıp belli etmeyenlerden de neyse Google'a girip erotik sitelerde takılıp hiç görmüyorsunuz sanki bu konulardakş cahilliğiniz güldürücü sinir bozucu
Soran+1 yılbazı görüşleriniz çok güzel beğendim sayfanızıda ama bir kadına cinsellik sorusu da sormuşsunuz dc de burada onu soran merak eden dışarıda nasıl dursun günah almak istemiyorum ama hayalinizdeki kadını kendinize göre birini bulamamış eş arayışı içerisindesiniz ama bir yandan da cinsel istekleriniz fazla bastırmaya çalışıyorsunuz kadın bir et parçası beden et insan sevdiğine karşı öyle olur ben öyle erkek çok tanıdım yani siz kendi nefsinize bakın önce hz. Ali demiş ki bir kadının nasıl el yüz ayak hariç her yerini örtmesi farz ise erkeğinde gözlerine perde indirmesi gerekmektedir bakmak istemeyen bakmaz biz kadınlara nispeten kendimizi tatmin etmek için en güzeli olmaya tarz giyinmeye çalışıyoruz kapalı açık fark etmez ayrıca evlenecek iseniz kendiniz nasılsanız öyle biri ile evlenin daha fazlasını şu devirde kimse haketmşyor Allah herkesin kalbine göre versin kapalı açık bunlsr boş şeyler sana sadık seni sevecek hastalıkta sağlıkta sevap işlemeyi seven yanında olacak biri olsun bırakta tek yaptığı yanlış günahı açık giyinmek olsun kimseye zararı olmasın dedikodu yapmasın bu kadar
- +1 yıl
Kardeşim ne yazdın ben şimdi hangisine cevap vereyim
Beni kimsenin günahı ve yaşam tarzı ilgilendiremez insanız önemli olan hata yaptığımız da pişman olup bir daha yapmamak için çaba harcıyor ve kendimizi düzeltmeye çalışıyorsak bitti benim profilim açık diye biliyorum hertür soruya cevap yazmışımdır
Ve yine zaman ve teknoloji içinde bazı sitelerde gezmişimdir ya da bizzat yaşamışımdır ben zina yapmış bir insanım ve şu zamanda yapmamak için uğraşan biriyimde o yüzden yeni hayatımda bazı şeyleri yoluna koymaya çalışıyorum çünkü onlar yanlış şeylerdi açık kapalı ayırt etmiyorum ama benim kendi doğal hakkım var oda evleneceğim kadın açık olabilir ama tesettüre karşı olmamalı isterse genelevde çalışmış olsun önemli olan benden sonraki hayatı ve tesettüre girmek beraber namazımızı kılmak beraber gece kalkıp namaz kılmak bir birizimi tamamlamaya çalışmak
Ben bakire olacak tesettürlü olacak vs diyemem çünkü ben öyle birini hak etmiyorum
Ben duamı ederim hayırlısını isterim rabbim bana kimi layık görürse bu onun emrinde olan bir şey öpüp başımın üzerine koyarım arayışım elbette var
- +1 yıl
Örtünmek istemeyen birinin hayatına girip onu ilerde baskı ile örtünmeye zorlamak benim hakkım değil ya da aşırı açık birinin hayatına girip onu değiştirmeye çalışmak yine benim hakkım değil
Ben tesettürlü çarşaflı çalışan kadınlar gördüm evli eşinin bilgisi ile çalışan kadın gördüm eşinden gizli çalışan kadın gördüm
Ben Obje gibi deme sebebim mini şort ve brelad giyip sokağa çıkanları kast ediyorum
Eş adayı için dediklerin elbette güzel şeyler ama ben biri ile tanıştığımda ben tesettüre karşıyım dediği zaman uzaklaşıyorum çünkü eşim olacak kadın beni Allaha yakınlaştıracak bana cennetin kapısını açacak kişi ve yine o kadın Allahın emaneti ve benim gibi birine nimeti oluyor rabbimin nimetinin değerini bilip şükretmek düşer
Benim nefsim gevşekliği seviyor açık ve namaz kılmayan biri ile evlenirsem bendr namazı terk ederim bu korku var içimde
Soran+1 yılherkes kendinden sorumlu kimse kimseyi adam etmek yola getirmek ile uğraşmaz kısacası içinde olan ülkede namaz kılmak yasaklansa bile ölümü düşünüp rabbini düşünüp herşeyin onun elinde olduğuna inanan yapar kimsenin dini imanı kuvvetli değil eskiden peygamber zamanında anlatılan Hristiyanlar Müslümanları dininden geri çevirmeye zorlamışlardı diliylen Allaha tapmadığını söylemeyenler öldürülüyordu ama imanı kuvvetli olanlar hz. Muhammed (sav) ' in Allah (ra)' ın onun kulu elçisi olduğuna inanırım diyorlardı onların ısrarlarına rağmen ama yinede sonra öldürülüyorlardı Medine sözleşmesi imzalanmadan önce her neyse kısacası herkes kendinden sorumludur seni birinin değiştirmesini pofpoflamasını bekleme kendi nefsine sahip çıkamayıp uymayan eşin sana dil dökse bile yapar unutma artı ben tesettüre karşıyım demedim çoğunluk böyle gerçekten iyi olanlar arada kaynıyor dedim ve benim annemde tesettürlü bir kadın herkesin tercihi hayat tercihleri yaşamı farklıdır ama aynı dünyada yaşıyoruz herkes birbirini görüyor saygı duymak zorundayız artı şort vs giyenlere dedim diyorsun ya obje diye o işi yapmayan kimse istediği kadar açık giyinsin obje değildir objelik: hal hareket davranış karşı cinsle konuşma tarzından anlaşılır bir kadının parası varsa tarzına giyime önem gösterirse giyinmek ister yani en güzel şekilde bu kendini tatmin etmek içindir
Soran+1 yılevet günah olabilir ama yargılamamak lazım bilemezsin belki onun sevapları daha fazladır bir insan vardır yalandan 5 vakit namaz kılar eder dalga geçer gibi kendini tatmin etmek için bir insan vardır yapmaz hayır yapar ahlakı iyidir sevap işler sürekli dinle dalga geçmek mi iyi yoksa hiç yapmamak mı tesettür de öyle kapalı isen üzerine düşeni yapmalısın kimse bir işi layıkıyla yapamayacaksa o işe girmemeli o kadar ünlüler fenomenler var gerçekten Allaha inanıp sevap işleyen ama açık giyinen hatta aşırı açık ama niyetleri kötü olmayan kendi halinde yaşayan onlara kimse laf etmiyor zenginler paraları var e tabi çeşit çeşit giyinecekler dimi herkes yapar önemli olan kalp karakter dış görünüşle kimse yargılanmamalı bak ben açık biriyim hatta ailem izin verse aşırı açık giyinirim zinayı zina diye yapmamazlık yapmadım benim tercihim evlilik dışı olmamalı ama sırf günah diye değil dine bir inancım yok artık mesela inanmayı bıraktım artı sen zina yaptığını dile getirdin ya kimseye deme bunu Allahls aranda kalsın tövbe ettiysen kalben zaten affı olur kendisi kuranda benim affım sizin günahlarıbızdan daha büyüktür demiş
Soran+1 yılsizin dininizde bu böyle o yüzden kusurunu bir kula söylemeki mahşerde bu zina yapmış bana söyledi diye şahitlik etmesin zaten yaşadığın kişide şahidin olacak o yüzden pişman olduysan bunun üstünü ört kimseye söyleme tamam bu kadar
- +1 yıl
Güzel kardeşim örtünmek başlı başına bir ayet erkek ve kadın için namaz kılmak zaten farz borç yani namaz kılıyor diye cennet garanti değil tabiki kalbinde zerre kibir olan cennete giremeyecek deniyor ben kimsenin giyim tarzına karışmıyorum ama bu şekilde olmamalı biz şeytanın tuzağına düşmüşüz nefis akıl merdivenlerini ikişer ikişer çıkarken bir erkek olarak nereye bakacağımızı şaşırıyoruz tamam şunu kabul ediyorum hiç birimiz dört dörtlük Müslüman değiliz ama insanı insan yapan en değerli şey günah işlediği zaman pişman olup tövbe edip rabbine sığınması allah aşkına iç çamaşırı ile sokakta gezmek nasıl normal olabilir bu hastalık kendini teşhir etmek kendini beğendirmek için biz siz kadınların orasını burasını görmek zorundamıyız
Sen hiç sokanta tesettürlü birine laf atan rahatsız eden gördün mü göremezsin üstünde Allahın ayetini taşınayan başımızın tacı
Çıplak gezenlere gelince üstadın da dediği gibi babamız meni dedemiz toprak ikisinin arası pis Kan başlangıcımız pis kokulu meni sonumuz leş köpek ölsüde kutlanacak bizim leşimşzde kurtlanacak
Soran+1 yılBen kime ne anlattım ki senin gibi algısı kafası geride kalmış insanlara laf anlatmak zor gayet normal insanların denizde bikini mayo giymesi seni ilgilendirmez abi bakma bakma artık insanlar kapalılara sarmış durumda azınlıktan içindekini merak ediyor sanane yani seni ilgilendirmez ilgilendiren kısım karakter kalp yani size düşmeyen yerlere karışmayın daha muhatap olmak istemiyorum iyi akşamlar
- +1 yıl
Allah aşkına sokakların plajlardan farkı kaldı mı sokakta bile iç çamaşırı ile geziyorlar bunun bir tık ilerisi yunanistanın çıplaklar kampı erkek ve kadının giyim tarzı belli herkes karşısındaki insana saygılı olacak bir şekilde giyinecek yatak odasında böyle değildir bir çoğu eminim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok tek sen değilsin , sevmeyen % 65 lik bır oran mevcut.
sorun dinsel ya da müslümanlıkla alakalı değil. ulke kuruldugundan bu yana hep faasliyet hep duygu sömürüsü hep irticai faaliyette oldular. goruldu kı kuran sallayıp dinle ilgili sıyaset yapan partınınde neler yaptıgını gorduk bu ulkede. cogu kendını farklı gorur ama aslınd ao kadar bastırılmöıs duyguları var kı bu bastırılma nefret olarak acık olanlara cıkıyor.
dusunsene hava sıcak kıyı kesımde yasıyor ama abısı babası akrabası var gorur laf soyler dıye yuce yaratanın yarattıgı denız mıs gıbı masmavı gıremıyor . kemıklerıne d vıtamını alması lazım guneslenemıyor , bısıklet bıle suremıyor bır kafede oturup kahve ıcemıyor . en buyuk aksıyonu kırmızı kurdela ıle hedıye paketı yapılıp ceyız koca bulma evlenme ve cocuk dogurmak , okumak ıstese o bolume gıtme erke var burada okuma erkek var ıse sokmayız erkek var dıye gorilden kırma abılerı babaları mevcut. ozgur degılsın canın sıkılsa len bı cıkıp hava alayım tek yuruyeyım bı yerde cay ıceyım dese onu bıle yapamaz . kotu.
eril aile ataerkil sistem ve dayatılan mahalle baskısı. bazıları ıcın uzucu sonuc.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocaman topuzlu, full makyajlı, dar ve bilekleri açık pantolon giyen üzerine de dize gelmeyen üst giyinen gençlerden bahsediyorsun sanırım. Başlık biraz yanlış anlaşılmaya müsait ama sana hak veriyorum. Yani bir zamanlar bende arkadaşlarıma özenerek kapalı olmama rağmen dar pantolon giydim bunun için pişmanım ama şimdi elimden geldiğince giymiyorum giysem de uzun şeyler giyiyorum üzerine. Zaten hiç makyaj ve topuz yapmıyorum. Aslında tesettür dikkat çekmemek ve mütevazilik demek. Kapalı olup hafif makyaja tabii ki karşı değilim ama abartı hiç hos durmuyor. Kimsede abartıyı beğenmiyorum zaten ama kapalı olunca gerçekten kapalılıkla uyuşmuyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda haklısın. Ben tesettürlü bir insanım. Mükemmel bir tesettürlü olamam belki ama herşeyimi tam yapmaya gayret gösteririm. Bol uzun giyinir ibadet yapar karşı cinsimle arama mesafe koyarım. Fakat tesettür adı altında bizim gibi gerçek olanları karalamaya çalışıyorlar. Tesettürlüleri cinsel obje gibi gösterenler bile var bu içler acısı. Burada öğrendim bunu da. Ben bu sebeple tesettürlü arkadaş bile edinmiyorum benim gibi düşünen yok çünkü.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle yani tesettürlü olacaksan sırf moda için rahat diye uymamak lazım görevlerini yerine getirmek lazım yapamayacağı bir işe kimse girmemeli kimse kimseyi mecburda tutamaz yani üzülüyorum cidden sen gibi insanlara da
Cevap sahibi+1 yılToplu taşımaya bindiğim zaman bile biri bakınca rahatsızlık duyuyorum ben mesela. Size o kadar hak veriyorum ki. Siz yeni nesil kendini tesettürlü sananlara laf söylüyorsunuz. Bende söylüyorum. Özgürlük adı altında tesettürü hümanist algıya uydurdular. Zaten tesettür hümanist bir algıdır fakat bu algıyı değiştiriyorlar. Yok tesettürlü de açık alanda öpüşür o da alkol alır o da sabahlar ve benzeri. Fakat yaşam tarzı diye bir şey var başındakine saygı duyuyorsan bir şeylerden fedakarlık yapmak lazım. Hele şükür benim gibi düşünen biri var. Tesettüre bürünüyorlar sonra da kendilerini aşağı çektikleri yetmiyor birde topluma öyle lanse ediyorlar. Millet tesettürü hak yolu olarak görmek yerine tesettürlüler de ne güzel bilmem ne yapar oluyor. Bunları öğrenmek istemezdim. O kadar üzülüyorum ki. Birde türban lafı çıkmış. Türbanlı da türbanlı. Bu kelimeye uyuz olduğum kadar hiçbir şeye uyuz olmuyorum. İşte tesettürü bu şekilde iğrençleştirdiler. Tebrikler.
Soran+1 yılAynen öyle düşüncelerin çok doğru gerçekten tebrik ediyorum sen hep olduğun gibi kal herkesleşme bunun yüzünden sizin gibiler de arada kaynıyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılİşte bende bundan bahsediyorum
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. İnsanları dış görünüşleri ile değerlendirmemek lazım. Her görüşten iyi ve kötüler var
10 Yorumla
+1 yılBende pek haz etmiyorum türban üstüne dar kıyafetler, makyajlar. Dini çocuk oyuncağı haline getirdiler.
02 Yorumla
Soran+1 yılProfiline haykırdım kral ndnfnsnd
- +1 yıl
güldürdüysek ne mutlu bize sjsj
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla dışarıda neredeyse çıplak geziyor kızlar tesettürlü olmak zor bu devirde... çıplak görmektense süslüman görürüm daha iyi
33 Yorumla
Soran+1 yılÇıplak olunca noluyor bir et parçası bu Türk toplumunu anlamıyorum aslında Müslüman bir ülke bile değil din her şey serbest ama ailenizden dolayı maalesef
Cevap sahibi+1 yılPardon ne ailemizden dolayı?
Soran+1 yılBu gerikafalı görüş
+1 yılbak kardeşim senin bu söyledin Allah savaş açmak Müslümanım diyorsan kapanacak sın bu sana farzdır kim nasıl yapmış o onun ve Allah arasında ha diyorsan ben müslüman degilmi isdedğin gibi yaşarsın kimseye laf söylemeye hakkı yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılKapanacaksa tam kapanmalı sende müslümanım diye geçinen ama kızıl kafalı zayıf seven buraya abazalık yapmaya gelmiş adından olduğu gibi tam bir istekli delisin bir kadına seks gözüyle bakıyorsunuz açık giyinse orsp oluyor öküz gibi baktığından eminim açık kız görünce Sen tarz erkeklerden nefret ediyorum aynı babamı gördüm sende bu hesabını ne ailen ne başkası biliyor mesela bütün pisliğini kimse bilmeden yapıyorsun mesela bak annen ölmüş bir kadın o sen ondan geldin kadınlara seks gözüyle bakmayın kardeşim dine göre Allah kadınları erkeğe emanet etmiş şimdiki devir ise nerde s... bilirim ben bunu diye düşünüyor bak bende açık bir bayanım çok açık giyinmesem bile alımlı kızılda saçlıyım ama sen her yorumunda abazalık yapıp kadınlara yürüyorsun banada yaparsın şimdi yorum yapma sen benim sorularıma kardeşim hadi eyvallah
- +1 yıl
senin gibi düşünenler evet bakarım sen önce sayfana gir sorduğun sorulara bak sen böyle şeyler sorarsan ben senin hakkında iyi düşünmem
Defol git sen de Müslümanım diyip açık olarak Müslümanlığa laf söylettiriyosun
39 Yorumla- +1 yıl
Onu kastetmemiş. Müslümanım diyorlar sonra da tesettüre bürünüp ilk önce tesettürlü gibi giyinmiyorlar ve maalesef çok iğrenç hareketleri oluyor. Ben de tesettürlüyüm ve öylesine de değilim bildiğiniz tam tesettürlüyüm. Bizim gibileri karalamaya çalışıyorlar. Bunun üzerinde durmuş bana göre.
- +1 yıl
Ben emirleri yerine getiren bir insanım. Bir tesettürlü olarak rahatsızlık duyuyorum toplumda öyle bir yerimiz var ki gerçek tesettürlüleri sözde tesettürlülere karıştırıyorlar. Obje gibi gören kafalarında iğrenç düşünceleriyle bütünleştiren bile var. Eski okulumdan tanıdığım kız sözde kendisi tesettüre büründü ama üniversiteye geçince haftanın 4 günü alkol masası paylaşıyor. Hatta çok normal gibi sabah alkol alıyor bunu paylaşmaktan çekinmiyor. Erkek arkadaşıyla sabahlıyor ayaklarını sevgilisinin üstüne koyuyor video paylaşıyor. Ne özeli varsa onu paylaşıyor. Fakat başındaki örtüden de hiç çekinmiyor. Şimdi ne söylemek lazım? Herkesin kendi hayatı evet fakat bu gibi insanlar tesettürün algısını mahvetmekten başka bir şey yapmıyorlar. Rahatsız olduğum konu bu. Şahidim bir ara. Ben hiçbir ters durum yapmamaya çalışırım. Başımdakine saygımdan yapmam değilde yapmamaya çalışırım. Biri burada sormuştu o kadsr şaşırmıştım ki tesettüre türban adı verip”türbanlılar şunu seviyor mu”diye iğrenç bir üslupla soru sormuştu. Yani algının değişikliğine bakar mısın? Bu durum normal değil.
+1 yılYa herkesin günahı kendine... bak geçinen tipler diyorsun
Seni beni kandırırda ALLAH ı nasıl kandirir00 Yorumla
+1 yılTesettürlü kızlar bana daha çekici geliyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü abzalar içindekini merak ediyor
Soran+1 yılSenin gibi abzakar
- Aile & Toplum konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılçoğu aile toplum baskısı yüzünden kapanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da var ama ben açıldım yani çok ufakken annem zorbalık yapmıştı kaç yaşına gelmişler yönetilmemek lazım
- +1 yıl
işte her kız senin gibi cesur degil ki küçük bir yerde yasayan kız aileye karşı geldiğinde dayak baslar
Seni irdelemez bu
30 YorumlaNiye beynin mi yok?
30 Yorumla
+1 yılEvet sensin ör. os.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seviyorum
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi