Böyle demiş büyükler. Boşanmak ve yeni bir hayat kurmak toplumumuzda nedense pek de evlenmek kadar normal görülmüyor.
Mutsuzluk veren bir ilişkiye katlanmak zorunda mıyız? O gelinliği giyince insan olduğumuzu unutmamız ve görünmez parmaklıklar ardında bize biçilen rolü oynamamız mı gerekiyor?
Gelinlikle girilen evden neden kefenle çıkılmak zorunda?
Bu sözden bunu mu çıkardınız bunu kastetmiyor ki her zaman mutlu olmaya çalışmayı paylaşmayı sevmeyi askı ve mutluluğun bir ömur sürmesi gerektiğinden bahsediyor...
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
''Her zaman mutlu olmaya çalışmak'' İşte bende bundan sözediyorum. Mutsuz isek neden mutlu olmaya çalışmak zorundayız? Mutsuzluk veren şeyleri bir tekme ile uzaklaştırmak onlara ömür boyu katlanmaktan daha sağlıklı değil midir? Bence sen çok yanlış anlamışsın ;)
Hayır bu sözde sana katlan demiyor ki tam tersi mutlu olmaya bak diyor burdan bu anlam çıkmıyor döverse silerse katlan demiyor yani aşkın sevginin ömür boyu olması gerektiğini söylüyor :D :D
Eskilerin evliliklerine bak bakalım mutsuz bile olsalar sırf boşanıp elegüne rezil olmamak için ve kaderim bu belki de böyle sınanıyorum diyerek mezara kadar devam ettirirlerdi aynı sabrı ve düşünceyi şimdi boşanmak isteyenlere empoze ediyorlar
E boşanmakta oyuncak oldu , çözüm bulmak yerine sorunlardan kaçış var hep. Şimdi saymakla bitmez tabi ama sorunu tek gelin olanlara yüklemiyorum , evliliği oyuncak ediyorlar.
En İyi Cevaplar