Erkek evden calisamaz mi?

23 yasindayim ve evden calisiyorum. Annemle birlikte yasiyorum fakat gunde en az 2 3 saat bu konu hakkinda atisiyoruz konusuyoruz kavga ediyoruz en az 2 3 saat her gun. Sigortam yok fakat kendi kendime yapabilirim asgari ucretin 2 3 kati kadar para kazaniyorum ve mutluyum. Kendime istedigim zaman zaman ayirabiliyorum birine sormadan izin almadan. Annem ise hep sigortali ve asgari ucretli bir ise gir diyor. Yani yeter ki gun icinde evde olmayayim sadece bunu istiyor. Kazandigim parayi biliyor daha fazlasini kazanabilecegimide goruyor ama tek sorun evden calismam. Anneme bir arkadasi ya da herhangi biri oglun ne is yapiyor diye sordugunda evden calisiyor diyemiyor utaniyor. Bilgisayar basinda oturunca her turlu her sekilde kucuk buyuk farketmeden beni her sekilde rahatsiz ediyor. Birsey istiyor soyluyor bos bos sorular soruyor ve artik dayanamayacagim. Kotu biri degil iyi biri onu cok seviyorum yanliz birakmak istemiyorum ama cevresindekilerin ne dedigini cok kafaya takiyor gecen birisi ile konustugunda konusutugu kisinin oglu guvenlikmis benden 1 yas kucuk ama anneme sordugunda cevap veremedi ne is yaptigimi soylemeye utandi. Ama ben o guvenlikten sigorta dahil daha fazla para kazaniyorum.
Erkek evden calisamaz mi?