Ailemle aram gerçekten çok kötü yardım edin?

Lütfen tamamen okuyun ve akıl verin tavsiye verin biticem ben. Ailede 3 kişiyiz. Tek çocuğum, dolayısıyla tüm baskı benim üzerime. Ben; kitap okumayı sevmeyen, dersi orta çalışan (bazen çok da oluyor zamanına göre değişiyor), gece sokaklarda dolaşmayan, pis işlere ilgisi olmayan (sigara, bira, ot v. b) 1.75 boylarında, kalıplı, bıyıklı, sakallı ( sakal fazla olmasada), sesi 20 yaşındaki adamdan farklı olmayan (ciddiyim) 15 yaşında biriyim. (umarım banlanmam :) ama sizler benden büyüksünüz muhakkak tecrübeniz vardır aile olaylarıyla ilgili o yüzden buraya soruyorum). Şimdi sorunuma geçiyorum. Ailedeki tek bağımız ! dersler! evet ünlemle gösterdim çünkü dersler kötü olursa bizi bağlayan zincirler kopuyor. Ne tuhaf değil mi? Ders notlarım zayıf gelince hep bir kızma, hep bir kötü çocuk imajı veriliyor bana. Derslerim zayıf gelince bazı dersleride kurtaramaycağımı farkedince çalışmayınca (almanca dersi mesela) senden adam olmaz cart curt. Bir derse çalıştığım zaman öbür gün unutuluyor. Fakat ders çalışmayınca tüm dönem akıllarında kalıyor. Örneğin ingilizceye deli gibi çalıştım 78.50 ortalamam var umurlarında değil. 6 sayıf getirdim bu dönem liseye yeni başladım. Gerçek anadolu lisesinde okuyorum (sonradan anodolu olan meslek liseleri değil) Zor geldi bana tabi. Mesleğe giden arkadaşlarım takdiri 1 puanla kaçırıyor. Hemde arkadaşımla benim teog (sbs'ydi eskiden galiba bilmiyorum) puanları aynı. Meslek liseleri daha kolay diyor anadolu liselerindeki hocalar. Ama babam asla anadolu lisesinden mesleğe gitmeme izin vermez daha önce sordum ölüyordum :) . Bizimkiler ders çalışmayınca benim tepeme biniyorlar. Eşyalarımı bile saklıyorlar. Mesela tatildeyken oynadığım leptobum yok, zayıf not geldi diye. Ben ders babamdan çalışmayınca bana bir ton laf yiyiyorum. Mesela Şu an ailemle aram çok çok kötü. Onları gerçekten anlamıyorum. Milletin çocuğu gece 12 lerde sokaklarda dolaşır. Ben süt gibi evdeyim oturduğum yerden her türlü azarı işitiyorum. Hakaret bile yiyorum. Yardım edin :(
Ailemle aram gerçekten çok kötü yardım edin?