Zaman degisti insanlar degisti derken artik bazi degerlerimizi hepten kaybettik sanirim inan uzuluyorum kizlarimiz icin :((
Cevabın nedir?
Nedense üzüldüğün kızlar değil de kendinmişsin gibi geldi. Elalemin kızlarına yok kahrolsunlar yok gebersinler demek kolay tabi söylediğin sözün ciddiyetini bilmediğin için. Hadi şimdi güzelce bir tersle😀Sadece lafta kalarak burda atıp tutamazsın haa yapıyorsan da kimsenin seni ciddiye almasını bekleme. lafla peynir gemisi yürümez.
04 Yorumla
Soran+1 yılsenin lafinla yurudu degilmi peynir gemisi?
Soran+1 yılSorsak hepiniz tum kizlar meleksiniz o kadar masumsunuz ki :D
herkes masumsa sanirim cehennemde bir ben yanacagim !
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılben varım işte:)
05 Yorumla
Soran+1 yılhani neredesin gizlicim :(
Cevap sahibi+1 yılsende gizlisin ama
Soran+1 yılsewiyom seni be gizli hayranim hem de cok sefiyom
Cevap sahibi+1 yıl:) bende
Soran+1 yılEee ikimizde seviyosak bir mesaj at bakalım merak ettim be :DDD
Türkiyede evlenilecek erkek bulmakta zor, gelisen iletisim (internet mecmua) insanlari birbirine ışık hızında yakinlastirirken ahlaki degerlerdende bir o kadar cok uzaklastirdi. Bizi biz yapan toplumsal ve geleneksel kurallarımızdan we kawramlarimizdan uzaklastiran seyleri yok etmedikçe de bu yozlaşma dahada büyüyecektir
11 Yorumla
Soran+1 yılHala kendini koruyabilen bakir kalabilen erkekler bile varken bu kızlara ne oluyor da kendılerını kotuyamıyorlar kardeşim?
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnları anlamak iyice zorlaşıyor çünkü kendileri ne istediklerini ifade etmiyorlar. Bugün başkalar yarın başkalar.. Bence insan gibi ciddi olan erkek tarafı daha fazladır.. Net..
02 Yorumla
Soran+1 yılama kabul etmiyolar sorsan hepsi melek
- +1 yıl
Bırak melekliğinde kalsınlar..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
16Cevap
Erkekler bazı değerlerini kaybetmedi sanki. en nefret ettiğim şey erkek milletinin her konuda suçu kızlara atmasıdır. Türkiye'de evlenilecek kız yoksa Ruslara yönelin, Türk kızlarını her konuda aşağılayıp da sonra da evlenecek kız bulamayınca yine suçu kızlara atmaya çalışmayın.
14 Yorumla
Soran+1 yılSen de burada sacmalamissin affeyim sana
- +1 yıl
Dogru insani bulmak bence dünyanin en zor olayidir, suçu ne kadına nede erkege tamamen atamayiz, kişi kendini ne kadar gelistirdiyse o kadar hayatinda basarili olur, sütten ağzi yanan suyu üfleyerek icer ama sütü niye fazla isittigini düsünmez, bence bu konuda her iki cinste ayni oranda suçlular ya da masumlar cünki günahlar yalniz başına işlenmiyorlar
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekleride bulmak çok <zor.
bir biz varız adam gibi seven maa sevilecek kız bende bulamıyorum13 Yorumla
Soran+1 yılbulamassın la boşuna debelenme olmayan şeyi bulamassın değil mi?
- +1 yıl
Benim teyzemin kızı evleniyo 29 şubatta hiç bu zamana kadar pis pis seyler yapmadı ve öpüşmedi ama 6 tane erkekle el ele tutuşmuş ve bunu evleneceği kişiye anlattı o yüzden zor durumda değil ve bende hiç bisey yapmadım 3 kişile el ele tuttum ve 1 kişiyi yanaktan öptüm şimdiye kadar bende zor durumda değilim ama yinede biraz utanıyom 3 kişide az değil yaaa hatta 2 tanesi sevgilim bile değildi :\
Soran+1 yıl@Şirinbebekk 3 kişi fazla keşke 1 kişi olsaydı :(
Çünkü insanlarımız sistematik olarak yavaş yavaş kendi kültür, inançlarından uzaklaştırılıp yozlaşmış sözde modern dünyanın kölesi oldular. O sebepten artık insanlar sadece kendi egolarını nefsinin arzu ve isteklerini düşünür oldu sadece. Neredeyse selamlar bile sadece maddi bir menfaat var ise öyle verilir oldu. Ama bunların mutluluk getirmeyeceğini her kes bir gün anlıyor vene yazık ki o zaman yıllar boş yere geçmiş oluyor, insan kendi yalnızlığı ve boşluğu ile baş başa kalıyor.
10 YorumlaSen düzgün birisini bulamamışsın ben de erkekler için üzülüyorum hiç mi adam gibi biri yok bu hayatta
15 Yorumla
Soran+1 yılSiz adam gibi karakterli adam bulunca da adini sormadan maaasini soruyosunuz?
Soran+1 yılHic sanmiyorum aciklamasi oldugunu paraci menfaatci kaltaklar işte var mı ötesi?
Soran+1 yılSen de haklısın arkadaş
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhir zaman alametleri bunlar..
İnsanlar iyiden iyiye sapıttı..225 Yorumla
Soran+1 yılNapmaliyiz haramlar mesrulastirildi :((((
- +1 yıl
İllaki temiz aile kızları da vardır aralarında. Hepten umutsuz olmayın..
Soran+1 yılYok iste onlar da aşırı muhafazakar ya da para avcisi tanimadigi adamla evlenmesi icin cok zengin olmasi lazim falan diyolar cok da sutten cikmis ak kasik degiller
- +1 yıl
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
Paranızı saklamak istiyorsanız önce kıza normal vatandaş gibi konuşmaya başlayın.. Mal varlığınızı söylemek zorunda değilsiniz.. Kişiliği karakterini, sizi zor gününde terk edip etmeyeceğini ancak öyle öğrenebilirsiniz..
Soran+1 yılhemcinslerini taniyamiyosunuz erkek olarak karsidan bakmalisiniz
- +1 yıl
Ben gayet de iyi tanıyorum...
Herşeyinizi anlatmak zorunda değilsiniz..
Soran+1 yılsen farkli biseyden bahsediyosun turk kizlari hicbir sebep bile soylemeden terk edebiliyor sevgi saygi gibi degerlerin hicbirine sahip degil kolayca herseyden vazgecebiliyorlar inan artik igrendim alay ediyorum dalga geciyorum kucuk dusuruyorum canima tak etti artik igreniyorum anldin mi? Artik zoruma gidiyor kendi irkimdan olan kizlar nasil bukadar kibirli bencil ukala ve menfaatci para avcisi olabiliyor?; Ve nasil bu kadar kendini bilmez hareket edip bir erkegin neler hissedebilecegini unutup sadece kendini dusunecek kaadar zavalli ve bencil bir tabiata sahip olabiliyor !
- +1 yıl
Onları bu hale getiren de erkekler bence..
Fazla yüz veriyolar genelde..
Erkek, erkekliğini gösterip karşısındakine saydırak kendini..
Bak bakalım ondan sonra bu dediklerini yaşıyor musun? - +1 yıl
Onu bilir onu söylerim..
Erkek kendini saydırmadıktan sonra kadın adamı insan yerine görmez!
Soran+1 yılKarsinda bir erkegi sayacak kaadar saygi duyan kadin mi var? Sen arabistandan falan mi bahsediyorsun kadinlara o kadar hak verildi ki artik nerdyse ilahligini ilan edecekler ben alay ediyorum hepsiyle maalesef hakediyolar yerin dibine geciriyorum hepsini !!!
- +1 yıl
Arabistan'da yaşamıyorum. Türkiye'nin Sakarya ilinde yaşıyorum..
Haketmeyenlerle de oynuyorsundur kesin!!!
Soran+1 yılHepsi ile oynuyorum yapcak bisey yok beni mutlu edemeyen bir kadin irki istemiyorum yasasin kotuluk :D
- +1 yıl
Gözüme gözükme Allahını seversen!
Soran+1 yılNeden kendini para icin peskes ceken kiz mi suclu ben mi? Bunun adi farkli biseydir ama simdi demeyeyim
- +1 yıl
Ben bütün kızları aynı kefeye kotduğun için kızıyorum!
Belki seni gerçekten seven bir kızı üzdün.. Onun canını yaktın!
Elalemin aşifteleriyle onu aynı kefeye koyup kıza kaşar muamelesi yaptın!!
Ben genellemeye kızıyorum!!
Elin garibinin günahı ne süt dilimleri yüzünden!!! - +1 yıl
Kaşarları yüzünden olacaktı o!
Süt dilimi nerden çıkmış ya! :D
Soran+1 yılYa lafımla yapıyorum bişey yaptığım yok sadece lafla alay ediyorum hakedene tabiki :)))
- +1 yıl
Lafmış!!
Senin lafın nelere kadirdir belki. Sen bilemiyorsundur!!!
Soran+1 yılBilemem onlari kendini adeta parali adama peskes ceken kizlarasoylicen ablacim :( gunahsiz kizlara bisey dedigimiz yok
- +1 yıl
Bişey dediğin yok ama genellemeyle o düzgün kızların analarını ağlattın arkadaş!!!
Soran+1 yılBilemedim simdi kiz degilmi hepsi ayni !
Onlar demiyolar mi erkek degilmk hepsi ayni en zenginini seceyim diye?
Al sana empati yaptim bak?- +1 yıl
Ben demedim.
Kendi şahsım adına konuşurum ben!!!
Zengin adamları ben orta halliyim diye kovalamış insanım. Ki Zenginlerle işim olmaz benim!!
Soran+1 yılUnlemlerle bana atar mi yapiyosun? Hakkimizda hayirlisi bosver uzatma :D
- +1 yıl
Atar yapmam ben..
Sinirlendiğim zaman kendimi bu şekilde ifade ederim!!!
Soran+1 yıl:D :Dddddd
bir kızlar böyle zaten sen namuslu olursan seninle evlenecek kadında namuslu olur ayet var merak etme sen
03 Yorumla
Soran+1 yılyok oyle bir kiz
Soran+1 yılYok ya sen çok akıllısın sakla aklını belki yaşlanınca lazım olur asasasasas
Türkiyede evlenmeyeceğim için sorun yok. Evlenilecek kızlara sahip olan ülkeyle bağlantım var çok şükür. Ancak bana bularım inşallah ama 6-7 sene bekarlık hayatını yaşamak isterim.
02 Yorumla
Soran+1 yılic anadolu kizlari da paraci kardes
Eeeeh yeter be biktim bu sorulardan. Ben varim abi. Hic yok degil yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılyoksun iste :( hih
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynı durum erkeklerimiz içinde geçerli. O yüzden kızları bırakın hemcinslerinize üzülün bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılinan hepimiz icin uzuluyorum ama hatanin buyugu kizlarda maalesef
Butun kizlar akillandi aslinda eskiden okumak fazla yoktu falan filan ozgurluk geldi ulkeye bu gibi durumlar
03 Yorumla
Soran+1 yılIsinize gelince ilk adimi atamam sohbet baslatamam deyin yine isinize gelince erkekten ustunum deyip sacma sapan hareketler ve tutarsizliklar yapin siz ilflah olmayacaksiniz hepinizi infilak etmek lazim aslinda
- +1 yıl
Cogul konusmasanmi acaba tanidigin kizlar o tarzdaymis demekki sende baya bisey cekmissinki bu sonuca varmissin bir kiz yuzunden tum kizlara boyle laf edebilcek bir adam yok buyuk ihtimalle erkektir sadece sen oyle kizlari cekmissin kendine eee bosuna dememisler bana arkadasini soyle sana kim oldunu soyliyim diye
Soran+1 yılSen cok mu farklisin laan ezik menfaatciler paraci kallltokuler
+1 yılAynen kardeş aynı düşüncedeyim
18 Yorumla
Soran+1 yılne yapAbiliris?
- +1 yıl
Sen iyi bir kız hakettiğini düşünüyosan bu halini koru Allah hakettiğini versin herkese
Soran+1 yılkardes sevgilimiz olsun diye okadar ugrastik kendimizi yirttik tabiri yerindeyse dogru duzgun kiz kalmamis inan artik igrendim turk kizindan yabanci alacagim
- +1 yıl
Yaşın gerçekten 30 35 ise bişey demeyim ama 20 25 ise bekle derim
Soran+1 yılbekleyecek yaşta degiliz kardes sana abi tavsiyesi zamani bosa harcama evlen bu yaslarda bekleme bosuna
- +1 yıl
20 olacak yaşım. Bencede erken yaşta evlenilmeli ama okul bitmedi iş yok güç yok hadi bunlar halledilir diyelim evlenecek kız yok :D
Soran+1 yılbuldugun an fazla uzatmadan evlen ben ettim sen etme :)))))
- +1 yıl
aynen :D hayır işlerinde acele etmek gerek :D
+1 yılEmpati yapmak şart Kızlarda böyle düşünüyor ne garip ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılkızlar ayrı bir çelişkide zaten kafaları zeruş gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana da hp evlenilecek kız denk geliyo oysa bn sevgili arıyom sadece
00 Yorumla
+1 yılAhir zamanda yiz baskan ben artik normal gormeye basladim
04 Yorumla
Soran+1 yılKendilerine bakmadan neden bir de erkek begenmiyolar kardesim cogu erkek bile bakir dururken bakire kiz bulmak cok zor !!!
- +1 yıl
Aynen baskan. ama yapacak bisey yok bakirsek ki bakiriz allah ta bize gore temiz birisini nasip eder
Soran+1 yılHicbir kizin bekaretini almadim zor durumda birakmadim ama bunu yapanlar kiymete bindi ben igreniyorum turk kizindan ya kahrolsunlar gebersinler !!!
- +1 yıl
Aynen temiz biri denk gelir baskan insallah
Eğlenemeyeceğiniz kızla evlenmeyin
15 Yorumla
Soran+1 yıltecrube konusuyo sanirim.. Ama inan turk kizi ile olmaz alayi menfaatci
Soran+1 yılayrim yapan yok bir sure cikip taniyip evlenicez iste ama onune surekli menfaat duskunu kizlar
Soran+1 yılhepsinde ayri uzuluyorsun ama buna kimin hakki var ki?
Kızı bul da evlenilecek kızı sonra bulursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha bu da güzeldi
Erkeklerimiz çok düzgün zaten vallahi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz bizden betersiniz masum ayaklari yapmayin hic bize masum degilsiniz
+1 yılÇünkü ben çoktan evlendim
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha bu guzeldi
+1 yılEvlenecek erkek de kız da yok
01 Yorumla
Soran+1 yılkizlarin durumu icler acisi kardesim
Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. sen niyetlen evlenecek kız illaki bulursun
06 Yorumla
Soran+1 yılyok kardeşim olmayan şeyi nasıl bulacaksın?
Soran+1 yılnasıl ve nereden bulacaksın? türk kızıyla olmaz cık cık
Soran+1 yılyabanci kizlarla cikiyom zaten dede
sen bulamıyorsun bulmak zor değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılsenmisin o ewlenilcek hatun?
Rusya'ya git bulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden kendi ulkemde bulamiyorum neden ici dışı ayrı oynayan karaktersiz ezik sunepe bir kiz guruhu var ve bu zavallilikla daha erkegin en zenginini secme derdinde? Neden lan neden?
Soran+1 yılic anadoludayim zaten acik konus
+1 yılkızlar kendini prenses peri sanıyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılyabanci bir kizla ciktim inan turklerden tiksindim lan?
Soran+1 yılboswer kizlara haci be
+1 yılErkeklerde farksiz degil.
01 Yorumla
Soran+1 yılbir ornek ver mesela
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. illa evlenmek gerekmiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılewlenilmez zaten turk kiziyla yabanci sart
Bu sitede cevabı bulman lazımdı şimdiye😉
01 Yorumla
Soran+1 yılyok oyle bir kiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen evlenilecek erkekmisin
00 Yorumla