TTnet şirketini şikayet etme hakkım nedir, nereye şikayet ederim? Acil yardım ttnet kullananlar...

şimdi ben geçen ay ttnet denemesi bedava paketi aldım bana bilmem kaç numaraları internet hattınız aktifleştirilmiştir diye mesaj geldi o günden beri kullanıyorum. şartlar belli ilk iki ay sadece telefon faturasını (16 tl) ödüyoruz. sonra 12. aya kadar telefon + 39.90 fatura ödüyoruz.

biraz önce bana ttnet faturadan mesaj geldi. aktifleştirilen internet hattımıdan farklı bir internet hattım varmış mesaja göre 75 tl borcum varmış son ödeme tarihi de 29 kasım imiş. bu durumda ben içimden bolca küfür ettim yüzlerine de küfür edeyim diye müşteri hizmetlerini aradım fakat canlı bir yaratıkla karşılaşamadım. şimdi bu durumda:

1- ben ne yapmalıyım herhalde ki büyük bir yanlışlık var bu işte değil mi?

2- bu durumda bu şirketi şikayet etme hakkım nedir, nereye şikayet ederim, bu durumu nasıl düzeltebilirim? yardımlarınızı acilen rica ediyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. ama mesajı yanlış okumuşum meğer o 75 tl değil 0,75 tl imiş. ama (,75 tl ) şeklinde yazıp gönderdikleri için ben yanlış anlamışım ayrıca bugün tekrar mesaj geldi borcunuz iptal edilmiştir diye bu iki farklı abone numarası benim aklımı karıştırdı onu yine de soracağım:):)
TTnet şirketini şikayet etme hakkım nedir, nereye şikayet ederim? Acil yardım ttnet kullananlar...