Yaklaşık 3-4 aylığına babaannemlerin evine geldim ama gerçekten benim normal aile yaşantıma çok ters. Beni ben yemeği bitirene kadar izliyor, yanımda otururken şundan ye bundan ye diyor. Okulda karnım acikirsa bir sey yemiyorum aksam evde yemeklerini yemezsem alınacak çünkü. Zannediyorki onun yemeklerini sevmedigimden. Her defasında kendisini ovmemi bekliyor. Ben eve gec geliyorum otobüs beklerken de hemen usutuyorum hastalandigim içinde ayrı kızıyor annene ne dicem diyor :/ Gerçekten cok zor durum :( . Ben kansizim kansız oldugum icin cay koyuyo icmezsem kiziyo soyleniyo yine.
Onu seviyorum ama bu huylarina katlanamıyorum :/ Haklı mi acaba? Sizin babaanneniz de boyle mi ya da anneanneniz? En onemlisi ne yapmam gerek?
Onu seviyorum ama bu huylarina katlanamıyorum :/ Haklı mi acaba? Sizin babaanneniz de boyle mi ya da anneanneniz? En onemlisi ne yapmam gerek?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar