Ya ruh hastası, senin sorunun ne? Bu denli koydu mu sözlerim, bir dahakine daha yumuşak davranırım çok mu etkisinde kaldın ya? Egitim durumum hakkinda yorum yapabilecek seviyeye henuz ulaştığını düşünmüyorum anaokullu, şayet hayallerinde bile erişemeyecegin bir üniversitede öğrenim görüyorum. Yok özel mesaj yok başka bir şey , ne sacmaliyorsun allah askina? Hadi bunu da içine dert et de diğer hesabinla cok muthis sozler sarfetrigini sanarak bir seyler zirvala loser seni. Ahaha
0
12 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Hadi bak engellemiyorum, o ilk okul seviyesindeki cümlelerini görüp gülmeye hazırım ahahha
Ben mühendislik fakültesindeyim. Hala herkesi kendin gibi sanıyorsun :) Tanımadığın insanların karakterini hakkında sallamak eğitim durumunu belli etti zaten.
Evet özellerine cevap vermediğim bir sürü pembeli var. Hiç kimse de aksini idda edemez zaten. Özel mesaj attığımı bırak sorularda sarktığım ya da özelden merhaba dediğim tek bir insan olmadı. :)
Sanalda eziklik psikolojisi yaşayıp gizleniyorsunuz. Bir an önce tedavi olmalısın :)
Insan gibi, normal bir şekilde sorduğum soruya hararetli bir şekilde dalarak aşagılayici bir yorum yapan sen iken, psikolojik tedavi görmesi gereken kişinin ben oldugunu düşünmüyorum. Senin kim oldugun, kime ne cevap verdigin/vermedigin acikcasi umrumda değil bana beni azıcık bile tanimadan, bir soru üzerinden saldirana ben de ayni sekilde saldırırım, bütün olay bu. Hakaretlerine devam etmeden önce, kendini bir gözden geçir istersen.
Başlıktan nasıl biri olduğunu anladım, kendini anlatmana gerek yok. ''
Burada kendin gibi olanı derken şıpsevdi anlamında yorumladım. Kendin gibisini bulursun derken de sevmeyeni anlamında yorumladım. Durup dururken milletin karakterine hakaret edecek davranışta bulunmam ben. Zaten öylelerini bu sitede barındırmazlar. 3 yıllık üyeyim sonuçta :)
Sorun da burada ya;benim sipsevdi veya baska bir sey olduğum kanısına nasıl vardigin. O sorumun altindaki goruslere bakarsan, hepsine gayet normal bir şekilde cevap verdim, bir ters gittigim sensin çünkü kötü niyet sezdim yorumunda. Her neyse, uzatmaya gerek yok zaten sanal bir ortamdan hic tanimadigim biriyle bu şekilde kavga ortami yaratmak benim kalemim değil.
Bak ben soruyu şöyle anladım. Sen birine aşık oluyorsun o da karşılık vermeyince sen geri çekilip seni kaybettiğini söylüyorsun. Birde üzüldüğünden bahsetmişsin, üzüldüyse zaten o da sana karşı boş olmamıştır. Mesela ben ilk ve tek kez 1 yıl da aşık olmuştum. Aşık olduğunda bazı erkekler kaybetmekten korkar. Fakat daha önce de kaybettiyse hiç yanaşmayabilir.. Bir de üzüldüğünde keyif almışsın gibi geldin bana. Bence bu aşk değil ama hoşlantı olabilir.
Sende kusura bakma bende ağır laflar ettim. Hiç kimseye yanaşmıyorum bile bu ne diyor dedim :D
Bak işte, durum böyle değildi. Benim bahsettigim kisi sürekli mesaj atıyordu bana ama allah'in her gunu ve sürekli aşık olduğunu ima ediyordu. Yani benim onu sevme durumum yoktu , biraz hoslandim sadece boyle davraninca o ama hala net olmadigini görünce kestirip attim ve bitti. Yani bak, senin dusundugun gibi degildi. Belki de dediğin gibi kaybetmekten korktugu icin yapmistir ama tamamen kaybetti simdi. Ve cidden sevinmek felan yok hatta uzgunum ve uzuntumden dayanamayip sordum soruyu. Sorun degil. Ben de işte ne soylersem daha etkili be ağır olur diye düşünüp oyle demistim, ben de yanilmisim iste 😃
Desene düşündüklerimin yanından bile geçmiyor.. Davranışları benim aşık olduğum kıza çok benziyor. Böyleleriyle çok uğraşırsın bence sal ipini zamanına yazık :/
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadınların 5 dakikaya hazırım cümlesi ile Erkeklerin 5 dakikaya evdeyim cümlesi ölümüne kapışır. Katılıyor musunuz?
En İyi Cevaplar