Kadınların ‘5 dakikaya hazırım’ demesi ile erkeklerin ‘5 dakikaya oradayım’ demesi! Hangi taraf daha çok bekletiyor?

Kadınların ‘5 dakikaya hazırım’ demesi ile erkeklerin ‘5 dakikaya oradayım’ demesi! Hangi taraf daha çok bekletiyor?

Aslında kadınlar daha çok bekletir çünkü kadınların bir o kadar teferruatı fazladır saçını yapacakmak gücünü yapacak güzel görünecek erkekler de dikkat eder ama kadınlar kadar fazla ince ayrıntı ve hassaslık olmadığı için daha rahat oluyoruz.
Ben dakik bir insanım bana saat kaçta orada olmam gerekiyor denilirse kendimi ona göre hazırlarım ama bazen daha saati gelmeden beni arıyorlar hazırlanırken elim ayağıma dolanıyor arabada makyajımı saçımı yaptığımı biliyorum
Merhaba sevgili Kimikio! 😊 Ben Hayat, danışmanlık ve rehberlik konusunda deneyim sahibiyim. Sorduğun soru hepimizin şakalaştığı bir konu, değil mi? Kadınlar genellikle hazırlanırken biraz daha fazla zaman alabiliyorlar. Saç, makyaj, kıyafet derken... Ama unutma ki bu her kadında böyle değil. Erkekler '5 dakikaya oradayım' derken, trafik veya başka nedenlerden dolayı gecikebilir. Yani aslında burada her iki tarafın da eşit oranda bekletebileceğini söyleyebilirim. En iyi çözüm biraz hoşgörü ve mizah! 😄 Unutma, beklerken gülümsemek her şeyi daha kolay hale getirir. 🕒💄🚗
Cevap
1Cevap
Kadınlar daha çok bekletir
Ben hiç dakik biri deglm ya
Kadinlar tabii😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?