Benim bir tanıdıgım var. bebegi kakasını yapınca bulaşdımıki acaba diye çocugu yıkıyomuş halı kanepe çamaşır sularıyla siliyomuş bide günde 2.3 kere kakasını yapdıgını düşün. ellerinin rengi degişmiş soyulmuşdu. gece kocasını yatakdan kaldırıp temiz nevresimleri pis diye degiştiriyomuş. çok kötü bir hastalık takıntı. başa gelince napılır bilmem, bekara karı boşamak kolay derler, atmayayim şimdi
Evet her şeyin fazlası zarar. Titiz olmasın temiz olsun. Temizlik kadar önemli olan bir de tertipli düzenli olsun. Gerçi tertip konusunda erkekler daha çok kusurlu ama ben tertipli biriyim tertibe önem veririm.
Sahibim oyle bir eşe ve inanin hic de butun evi topluyor oh ne guzel modunda gecmiyor. Oncelikle hayatlari cok zor. Dolayisiyla evdeki herkesin hayatlarini zorlastiriyorlar. 10 dakikalik bir isi kendileri 1 saatte gerceklestiriyor. Siz yapsaniz 10 dakika surecek ama kesinlikle kontrol ederek direktif veriyor ve yine 1 saatten asagiya cikmiyor is. Eglenmeye zaman kalmiyor. Birlikte zaman geciremiyor. Kir korkusundan olusan stras cocuklariniza kadar bulasiyor. ve isin boyutu gun gectikce artiyor. Yeni yeni icatlar cikariyr. kendini surekli olmsuzluklarla guncelliyor.7 senedir bisey yokken birden camlari acamaz oldu. Butun camlara sineklik yaptirdim. Takintinin boyutu ne kadar buyukse evdeki huzur ve mutluluk o oranda azaliyor. Kimse limonu yikadiktan sonra bir de elini sabunla yikamak istemez herhalde. Ama yikamazsaniz hic bir esyaya dokunamazsiniz, es kaza dokunursaniz o dokundugunuz hersey kirli ilan edilir ve yikanmak zorundadir. Ornekler cok fazla ama allah kimseye vermesin. Cocuklar olmasa coktan bosanmistim. Ama boyle de gidecek gibi degil. Simdi olmazsa sonra bosanacagim. Eve girmek istemiyorum cunku.
Bende titizlik hastalığı var ve bu çok yorucu bir şey benim gibi olmayan insanlardan iğreniyorum resmen sürekli insanların dikkat edip etmediğini gözlemliyorum bir erkek olarak eşin titizse daha ne istiyorsun ben şahsen benim gibi titiz birini isterdim aksi korkunç geliyor
Ben de temizlik duskunuyumdur ama hasta olacak kadar degil , eger oyle biriyse ben severek karsilardim. Ama sana yine fazla geliyorsa , kendini yaptiklarini alttan alttan psikolojik baskınlıkla alistirman lazım 😊
Akşamdan kendimi çamaşır suyuna yatırırım ki laf etmesin. :D
Banyoda lif yerine de zımpara makinesi kullanırım.
Bunları yapmazsan çekeceğin dırdırın hesabı yok. Hayat çekilmez.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Temizlik hastası titizlik piskolojikmen rahatsizlikdir. İnsanlar kendileriyle yüzlesemediginde veya onu piskolojikmen rahatsız eden birşey var ise temizliğe titizliği başvurur. Bu yüzden onun tedavi olmasını isterdim. Cünki rahatsız edici bir durumdur bu.
Ellerini çamaşır suyuyla yıkayıp ev yemeğini el değdiği için abur cuburla beslenmeye zorlamaya kadar iten bir hastalık ve çok tehlikeli küçücük bebeğin ellerini çamaşur suyuyla yıkayıp abur cuburla besleyen bir kadın tanıdım
Temizlik yapmam onun yerine zitlasirim onunla o ne oyle ya iyce pisletirim azcik gicik biriyim de :) ugrasirdim yani onunla :D ustune atardim yumurtalari misal yani hastalini yenmesi gerek sonucda sevdigi kisisin :)
eski kız arkadaşımda vardı, çok aptal bir hastalık. Cinsel yaşamımıza kadar etkiliyordu bu hastalık. Bence hasta olan kişi tedavi olmayı kabul etmeli yoksa hayat iki kişi için de çekilmez bir hal alıyor.
Temizlik hastalığının başka akıl hastalıklarından pek farkı yok bana kalırsa. Bu da akıl hastası bir eşiniz olursa ne yapardınız demek gibi bir şey? Varsın herkes buna göre cevabını versin...
çekilmez. Tanış var böyle birde kadın değil adam titiz kadın lanet etti artık. Çocuklar uyurken camları falan açıyor yıkanan örtüyü bir daha yıkıyor falan çok zor
@Bnblmm çok alaka canım, cinsel birliktelik yaşarken o titiz kadın , çamaşırının , vücudunun, çarşafının kirleneceği düşüncesiyle iyi sevişebileceğini mi sanıyorsun? Ya da oral yapabileceğine inanıyormusun? Ter kokusuna, sperm kokusuna, nefes kokusuna vs. tahammül edemez, zira bu bir hastalık ve her yer, alan, durum için geçerlidir maalesef. Hatta bazı temizlik hastaları kullandıkları deterjanın bile temiz olup olmadığı kaygısını taşıyabiliyor...
@Bnblmm temizlik hastasının evreleri vardır, benbilimsel verilerden bahsediyorum, sense kendini kriter olarak sunuyorsun.. Ama dünya senden ibaret değil :)
ben temizligi çok seviyorum o evi makineye vurur ben alır sonra tekrar vururum o ayna siler ben üstünden gecer tekrar silerim.. ellerimi silerim sonra kalıp yıkarım eve birisi gelir digerler ben koltukları cekerim makineyle falan yani
çocuklukta korkudan arkadaşlarımı eve çağıramamanın ne olduğunu annemden çok iyi bildiğim için kesinlikle istemem temizlik hastası birini ama pasaklıda olmasın tabii onlara hiç gelemem.
En İyi Cevaplar