Fikirlerinizi merak ettim, benim misafirlerimden sıkıntım yok :)

Ayakkabısına tuz koyulur.. Ruhani olarak bir işe yararmi bilinmez ama corabinda tuzu görürse kesin yarar..
Biliyorum bunu :)))
Benim öyle bir misafirim olsa geldiklerine de geleceklerine de pişman olurlar o Allah' ın emri :)
Yooo yemeğinden kıl çıkması, çayın bilakis soğuk olması, sohbet dahil olmama ve sürekli bir esneme kafa çevirme durumları. Hazırlıklıyım :))
hahahahahha
evliysen onlar kocanın akrabası ise hiçbir şey :D
Yapacak bir şey yok diyorsun :))
Onuda onlarla birlikte paket yaparız olmaz mı? :D
Allah korusun beee :) ben zaten bunu eğlence amaçlı sordum benim bir sıkıntım söz konusu değil :)
Gayet tabii evlilik güzel şey :)
14 sene
Evet büyük oğlum 12 hemen düşünüyorum kız bulsaydım bir hahaahha
Emin olamıyorum var bir iki tane beğendiğim zaten büyük gelirler oğluma ama hiç olmazsa zengin olurlar diye düşünüyorum :))
hahahahha
:))
Ankara noldu ki
Hımm tamam iyi akşamlar :)
Hiç davet etmem başta
Cevap
8Cevap
Televizyonda bir edet bülent ersoy filmi açılır muhtemel 30 sene sizin telefonlarınıza bile bakmazlar
Kesin bilgi mi :)))))
Kapıyı çalarken "Evde yokum." demek, bir daha gelmemesi için yeterli bir sebep bence :D
İyi fikir :))
enişteyle kavga cıkar :))) bıktım misafirlerinden dedinmi lafın arasında tamm dır o iş bbidaha bunlar gelmez:))
Ben hallederim ya eniştene fikrini sormama gereNk yok :D
hahaha belliki hanımefendi enişteyide alt etmiş evde :)) misafir neki bunun için artık:))
Aynen iyi analiz tebrik ederim hahahahhahaha
Surat başka tarafa çevrilir ve istenmeyen kişi ''Bana müsaade'' diyene kadar söyledikleri duymazdan gelinir.
Gelmeden aratsanız size daha güzel şeyler yaparım de arayıncada müsait değilim bidee
tuzlu kahve iyi bence
Ölü taklidi yap.
Soğuk davran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar