Varsa neler😁
Yarın misafir gelecekmiş oturmaya kabir azabı gibi ya 😄Allahtan ufak cocuğu yok yırttık hadi
Yarın misafir gelecekmiş oturmaya kabir azabı gibi ya 😄Allahtan ufak cocuğu yok yırttık hadi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kapıyı açmazsan ama annen açmaya çalışırsa kilitle oyna .. ya da odanda kal..1 merhaba de odana gir.. evde saglam 1 kötü koku yaparsan dayanamayıp kaçarlar,
ya da o ara dışarı çık gez, hobilerini yap. ya da o saatte kadar ayak da dur. Sonra misafirle geldiğinde uyu. ya da film izle , internette zaman geçir.
Zaten Yatıya gelmeyecekler ya. Alt tarafı 2 ya da 4 saat lik 1 şey dir. 2,3 tane film izle ya da kitap oku. Zaman geçer. Zaten hürmet etmeycen onlara herhalde..
Sağol en iyi erkek görüş için.
Eskiler derdi, büyüklerimiz işte, gelen misafin ayakkabılarına tuz dökerlermiş, misafir kısa bir süre sonra hemen gidermiş, çok yaşlı kişilerden duydum bunu hepsi söylediğine göre var bir doğruluğu sanırım., 😅
Yok ya. 2 hafta önce kadın aradı gelicez diye müsait değiliz dedik gelmediler geçen pat habersiz geldiler böyle bişey olabilir mi ya
Kaloriferler calismiyormus derim acmam hahah bu havada fazla durmazlar😂 ama yapamam o ayri
Cevap
24Cevap
Misafir gelince evden kaçıyorum 😂 ama evin kızı olarak senin öyle bir şansın yok 😂
Maalesf yarim saate geliolr
Direk yüzüne açıkça onu istemediğimi derim kız ayool
Sonra annem beni kessin
Aman aman düşman başına.
Hoşgeldiniz der tüm gücüm ile odama kaçarım. En iyi taktiğim bu.
bazı yerlerde güzel adetler var mesela misafire hadi gidin artık demezler de kolonya ikram ederlermiş
Benim karımın öyle bir çaresi var ki neredeyse üç günde bir bizim eve misafir geliyor seve seve Alıştık artık
Bize gelseler tam oturur iken ihbar ederim evimi gasp ediyorlar diye polis alır götürür misafirleri
Akşam geliyorlarsa sürekli esne uykum geldi manasında 😂😂
direk çayına müsil ilaçı
Kapıyı açma 😀
Annem acar😄
eve sokmamak..
müsait olmuyorum genelde :)
Yatıya mı geliyorlar.
Koşarcasına hareketler 😄
Odamdan çıkmam , annemle babam düşünsün
evden çık sinemaya git
evden çıkmayı dene
Evde olmam o gün