Birbirimizi suçlamak yerine anlayış göstermeye çabalasak, klişelerden uzak benliğinden çıkan cümleler ve düşğncelerle hareket etsek, sevginin gücünü işe yarar şeylere harcasak aslında bilmeyede gerek kalmayacak. Başkasının davranışlarıyla sözleriyle sevmekten başka birşey yapmıyorlar... Ben bıkıyormuyum? Acaba ben sevmesini biliyormuyuö🤔
Sorsan herkez uzman 🤔 Çnce kendimiz neyiz ona bakalım değil mi 😉 Kimse boşuna zorlamasın.. Bir kalbe birden fazla kişi, bir beyinede birden fazla dünya sığmaz...
ben demekten kendimizi göremiyoruz ki :-/ kalp ve beyinde birey değil toplumlar yaşıyor maalesef.. uzman olmayana konuşma hakkı vermiyorlarmş ondan beri her konuşan uzman...
ön plana çıkmak için varlığını belli etmek için dikkat çekmek için birşeyleri biliyormuşçasına konuşmak bizim mesleğimiz olmuş... evet insanın her konuda fikri olur düşüncesi olur ama herşeyi bilemez...
"Erdemli olanların söyleyecek sözleri vardır ama söyleyecek sözleri olanların tümünde erdem yoktur. İnsancıl olanlar cesaretlidir ama cesaretli olanların tümü insancıl değildir. Sevgi ise cesareti kapsar" Değiştirilmiş Konfüçyüs sözü :)) )
Evden dışarı çıkmıyorlar galiba etrafımda hep saçma sapan insanlar var bıktım artık bu durumdan bende fazla dışarı çıkmıyorum öyle geçiyor hayat bu sene üniye gidicem ordada çıkmaz kesin karşıma isyandayım valla
En İyi Cevaplar