+1 yılHayatım da hiç sevgilim olmadı ama Aşkı bilirim.
Aşk koca bir yalandan ibarettir.
Arzulamak ve elde etmek için uydurulmuş bir palavra
Bir çok kez aşık olursun hepsin de ise bu durumun bir azgınlık olduğunu abladığınız da çok tan iş işten geçmiş olur.
Kadınlar bu yüzden Karınlarınların da kelebek uçuştuğunu. Söyler
Aslında olan şey. Şu. Kadınlar Aşk yani Arzuları zaman Göz bebeği Büyür
Yüzün de tatlı bir gülüşü olur.
Adranalin seviyesi yükselir İşte Bu hiss onları Otomatik olarak kur yapmaya. Yani Daha hareketli Olmaya zorlar İstekli olurlar Ve bu duyguyu yaşarken zihinlerin de Karmaşa başlar Kimi Çok hızlı konuşur sesleri değişir
Kıpır kıpır biri olurlar
Erkekler e Aşkı kadın Öğretirse Sonu Yatak olur.
Çünkü Kadınlar Elde etme de başarılı olurlar bunu da bildiği için genel de Aşk tan kaçarlar Zor bir tavır Bol bol naz Ve trip atan bir kadın haline gelirler
Ben de Aşk olmaz Sevda olur O da Beni yıkar içim içimi yer Zaman diye bir kavramım olmaz Aklım başımdan gider Gözlerimin önünde Kalan İki göz Ve yaşanmamış Bir hayat kalır
O yüzden kolay kolay seven biri değilim aşk a inanmam umursamam18 Yorumla- +1 yıl
Bun da şaşılacak bir şey yok Her aklı olan Düşünen Zihni iyi olan bu durumu yaşamadan da bilir. Allah bize bir Akıl ve Muazam bir zihin vermiş
- +1 yıl
Ben düşmem denemesi bedava Çünkü Hissiyat belli bir yaştan sonra Olmuyor mantığım daha baskın
- +1 yıl
Ben de öyleyim ama zamanı gelince doğru insanla bu duyguyu yaşamak istiyorum. Yaşın bir önemi yok sadece daha doğru kararlar almanı sağlar. Ya da bitecek bir ilişkiye başlama oranını düşürür. Bir şey hissedemediğin biriyle de zor. Saçma bir çelişki... Biri için kalbin atacak illaki, ve yalan olduğunu öne sürmek kendini kandırmak olur. Hiç bir erkeği görünce beğenip düşmedim düşmem de. Ama birisi herşeyiyle seni ikna ederse o zaman mantık devreden çıkar. Umarım bu duyguyu yaşarsın, yıpranmadan, sonsuza dek.
- +1 yıl
Senin gibi Diyenler Çok Olur aslında Umursar gibi yapıp Kendine umut veriyorsun yazdıkların tamamen sana Has kendini iyi hissetmek için yazıyor be kriterlerini söylüyorsun. Tek korkun benim gibi. Olmak Yanlızlık tan sıkılıyor. Ve korkuyorsun Ben farklıyım Hayat bana öğrettiği şey Yanlızlığın benim kaderimin bir parçası olması Çok yalan söyleyen Çok kalp kıran çok aldatan Tek derdi Kendi olan o kadar çok kişi olduki Bana iki. Seneç kaldı ya Karaktersiz olmayı ya da karakterimi korumayı ben kimseye boş umutlar vermem önce O kişi nin yerine koyarım Sonra düşünürüm Bu bir bayan sa İhtimalli Çok yüksek olur. Çünkü Çoğu zaman Dikkat çeker Çoğu erkek onu elde etmek için her. Şeyi yapar. Bir kadının etrafında çok kişi olur. Kadınlar onları anlayan Kişileri tercih eder.
Ben anlmam çünkü onların Derdi Benim için Bir. Zulüm Karakterime ters Çok kötü kadın gördüm Hepsi de aynı masum gibi ama beni tanıdıkların da ne kadar kötü olduklarını anladılar o yüzden Benim Dengim yok çünkü ben sizin gibi ne umut verir nede kalp kırarım susarm Allah akıl fikir versin. 😀
- +1 yıl
Pesimist yorumuna biraz olsun farklı bakmayı sağlamak istedim sadece 😀 Bu duygu insanın doğasında var. Zaman zaman kötümser oluyorum ben de farklı nedenlerden dolayı, ama bu umudumun yok olmasına engel değil. O hissi biriyle yakalayamazsam yalnız olurum, kendimle mutluyum. Bunun bir garantisi yok. Ama bu kadar da pesimist olmaya gerek yok. Çünkü aşk var ve eminim doğru aşk çok güzel. İyi geceler.
- +1 yıl
Sevgi var aşk aldatma İyi geceler
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Aşk kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Herkesin aşkı kendine! Aşkı bilmeyene anlatma, yanlış anlar, yanlış yaşar, yaşadığını da aşk sanar. Tıpkı günümüz insanları gibi...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk onu gördüğünde kalbinin delice atmasıdır. Aşk çocuk olmaktır. Çocukça hareket ettirebilir, herkesin içinde dans ettirebilir, herkesin içinde bağırmanıza ya da yüksek sesle ağlamanıza sebep olabilir. Aşk fedakarlıktır. Gözün kör olur. Aşk asla bitmez. Biten şey de aşk değil heyecandır.
https://www.youtube.com/embed/40AQBO2JVWo
Heyecan biter, evlilik monotonloşur.
Heyecan biter, sevgililer ayrılır.
Heyecan biter, her şey onunla son bulur.
Aşk onu görebilmek için mesafeleri bile gözünde hiç saymaktır. Aşk delirtir. Aşk öyle bir delirtir ki dağları bile deldirir. Aşk ona dokunduğunda, tenin onun tenine değmese bile kalpten gitmeye sebep olabilir. Aşk öyle kutsal bir duygu ki ona sahip olabilmek herkesin harcı değildir. Aşk korkakların işi değil, cesaret sahibi olanlara haktır. Aşk çok güzel bir şeydir ama kimse buna cesaret edemez. Aşk sadece bir kere yaşanır. Onda da umarım Allah yanlış kişi ile karşılaştırmaz kimseyi. Ben kotamı dolduralı 6 yıl oldu. En güzel yaşlarımda onunla doldurdum zihnimi ve kalbimi...
O başını çantasına koyup uyurken onu izlerdim tv de bu şarkı çalarken...@minnakseker
40 Yorumla
+1 yılTek kişi için herkesten vazgeçmektir. Zamanın sahte duygularına aykırı içten bir gülümseme, çoğu kişinin ayaklar altına aldığı sadakati, saygıyı baş üstünde tutmaktır. Yakınında olmasa bile kalbinin içinde hissetmektir onu.. "Yanımda sen olursan her şeyi aşarız, bazen üzülsek, kavga etsek bile sonunda yine beraber uyuruz" demektir. Vefadır her şeyden önce. Onun yanındayken dünyadaki en kötü yeri bile cennet gibi hissetmektir.. Ne almak, ne vermek, bütün olmaktır. Tek kelimesiyle yüzünde güller açması, onunla gittiğin yollar dikenli olsa bile, başkasının gül dolu yollarını aklından bile geçirmemektir..
34 Yorumla- +1 yıl
Bunları düşündüren kişi kadar değil😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk, hiç görmeyen birine, gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız..
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı tam anlamıyla yaşayan insanlar edebilir kardeşim
20 Yorumla
+1 yılBu dünyaya yarım gönderilirsin , yarım bir ruh, yarım bir kalp , eksik duygular... sonra bir gün karşına o kişi çıkar. ruhunun ezelden tanıdığı kalbinin bağlarını çözüp onun kalbinde bir olduğu , nefesleriniz adım uydurur biribirine , sarar seni onun her kelimesi her gülüşü... hapis kalırsın onda onun hayatında. sen artık sadece sen değilsin sen artık onun kalbine karışmış bir ruhla devam edersin hayatına... bı selamına yenik düşersin , bı gülüşüne ömrünü verecek kadar unutursun kendini , bu dünya cehennem o bu dünyadaki cennettir de uzaktan seyretme hakkın varmiscasina imkansızdır , aşk seni yakar yakar da onun uğruna ses edemezsin ateşi sen çaktı isen ben razıyım be sevgili dersin , ateşi söndürürse o da gider korkusu ile sessiz sessiz yanarsın, mum gibi erirsinde ateşte git diyemezsin sen artık tamamlandin ama bunun bir bedeli var işte , eskiden yarimdin ama artık yarım kalamazsin o gitse bile sen yarim kalamazsin , o tadı aldın unutamazsın aşk mutluluk değildir aşk cehennemin ortasındaki odunları ateşe verip içinde yanmaktir...
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle aşka olan benzetmeyi siyaset ve ekonomi üzerinden yapayım aşk aynı imf den borç almak gibidir yaşadığın anda çok mutlu olursun dünyalar senin olur onu düşündüğünde ilişki veya sevgi bittikten sonra ise birliktelik esnasında yaşadığın bütün mutluluğu o allahın belası his sana fitil fitil faiziyle ödetir aşk maalesef insanın manevi bir körlük yaşayıp kendi üzerine benzin dökmesidir o kör insanın üstüne ya sevdiği kişi çakmağı çakar ya da göremediğinden kendi kendini ateşe atar aşk insanın dünyadaki cehennemidir Antik Yunan filozofu diogenes’in de dediği gibi aşk insanın yapacak hiçbir şeyi kalmadığı zaman yaşadığı mel’un bir histir aşk insanın sonbaharı çöküşüdür aşk insanın içine döktüğü gözyaşıdır ilişki bittiği zaman her şey bitti zannedersin ama değildir en güçsüz anında bir sokak arasına geçip onun adını anarak ağlamaktır aşk allah bu hissi değil bana düşmanıma bile vermesin ya
26 Yorumla- +1 yıl
Heh aynen öyle uzun uzun yazdığım yazının özeti niteliğinde 👏👏
- +1 yıl
İlk dediğiniz çok zor bir ihtimal cümlenizin sonunda dediğiniz gibi olacak
- +1 yıl
Hayırlısı
+1 yılAşk tarifim şöyle: aşk adamlık işidir bak her yürek kaldıramaz bunu anlatıyorum. Cesaret ister savaşmak ister zaman ister özen ister. Öyle çekip gitmek yoktur girdiysen bu işin içine bilesin. Aslına bakarsa aşk bazen acı çektirir kurallarından biridir çekecek misin o acıyı? Bazende seni çocuklar gibi mutlu eder. Buna kahkaların yeter mi ömrün gibi peki? Aşk el üstünde tutulmak ister tutabilcek misin el üstünde? Bak sana ne dicem aşık olduğunda aşk için dersin ki bazen sıcacık çikolata gibi içimi ısıtıyorsun, sonra gün gelir birden aşk yine kuralını gösterip seni allak bullak eder. Aşk bile bile yanmaktır. Yanar mısın bile bile. Gözlerinde kaybolmaktır kaybolur musun? Aşk çok tatlı bir oyundur aslında yenebilir misin aşkın kötü olan taraflarını ozaman aç yüreğini geleyim gitmemek üzere diye anlatırdım. Çok uzun anlattım yahu öyle işte🙏
10 Yorumla
+1 yılTarif edeyim düşler mahallesinde yanlızsın yürürken sakın durma ansızın Yakalandıysan endişe yağmuruna sakın dönme yanılgı sokağınaKanma Parıltılı ama sahte çatılarına Devam et üzerine biraz korku yağsın Unutma ki düşlerede hala yanlızsınUmut yolundan karşıya geç ama Bekle Kısmet ışıkları yeşil yansınİşte bekliyor seni kucaklayacak yürek Önünde Bir yokuş dik ve sarp Yürümek kolay değil sabır gerek Biraz edep biraz heves birde kalpEtrafını sarsa bile aldanış dikenleriBilmelisin yanlışı ve doğru söylenenleriSenn sensin ne olursa olsun kadarın olsunKim olursa olsun ama yeterki adam olsun
10 Yorumla
+1 yılBen şunu derdim;Flaubert'in aşk tanımı:"Merak. Birine karsi ansizin bir merak duymaya baslarsiniz, korkunc bir merak. onu tanimak, onunla dogmak, dunyaya onunla yeniden gelmek tek amaciniz haline gelir. Aşka en uzak cümle "senden nefret ediyorum" degil "bilmek istemiyorum" dur.☺
50 Yorumla
+1 yılDaha önce hiç hissetmediğin bir şey olur kalbinin farklı attığını hissedersin ilk defa birisini annen baban kardeşin ya da arkadaşın gibi değil de çok başka bir şekilde seversin hiç tanımadığın insan biranda hayatının ortasında olur derin duygular ve inanılmaz bir sevgi bağlılığı olur
20 Yorumla
+1 yılSana kıpkırmızı parlak bir elma şekeri verecekler. Yol boyunca yerken çok mutlu olacaksın. Çekirdekleri ya da acı kısımları umurunda olmayacak. Ve sonunda sapıyla başbaşa kalacaksın. Şimdiden başarılar :)
15 Yorumla- +1 yıl
Bakınca en iyi diyebiliriz bence diğerleri arasında :)
- +1 yıl
sisteme bırakmak soruya gelip, görüş yapanlara haksızlık değil mi? ya da o benim ince düşüncemden kaynaklanıyor. Boşver
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk ne biliyor musun? Sen martısın. Gitsen uzaklaşsan denizden bulursun elbet yiyecek bir şey. Ama sen o denizden kopamıyorsun. Bazen çok uzaklaşıyorsun ama yine ona dönüyorsun. Gidemiyorsun. Yerin yurdun kaçamayacağın bir hapis olmuş sana. Ondan besleniyorsun. Can oluyor sana ama içinde yaşayamıyorsun da. Boğup öldürüyor. Sadece seni hayatta tutacak kadar dalabiliyorsun.
10 Yorumla
+1 yılBen turşuyu çok seven biriyim ama midemde gastrit var. Turşu yersem midedim yanacağını biliyorum ama bol bol yiyorum. Her türlü ağlayacağımı kırılacağımı bile bile birini hayallerimin başrolü yaptım onu kafama kalbime koydum onunla yaşadım hala da öyleyim. İşte turşunun zararını bile bile yemek gibi acı çekeceğimi bile bile sevdim hala seviyorum ve acı çekiyorum
10 YorumlaAşk popüler kültürün bize oynadığı bir tiyatrodur. Tıpkı (Zamanın birinde Charlie Chaplin'e benzeyenler yarışması yapılır ve yarışmaya Charlie Chaplin'de katılır fakat finale kalamadan elenir) bu işte tıpkı buna benziyor burada esas olan sevgidir sevginin gücünü ve potansiyelini hafife almayan derim dolayısıyla aşk geçici bir büyü gibidir asıl olan Sevgidir diyorum ve noktayı koyuyorum efenim saygılar, hürmetler.
10 Yorumla
+1 yılAşkın lezzetini bilen pek kalmadı. HAtırı da sayılmıyor.
Eskiler aşkı öksürüğe benzetirmiş Aşk’ta öksürükte gelince kendini belli edermiş. AşıklarımıZ hep mecnunlar ve leylalar ile yarışmışlar.. ben ne diyim şimdi onların yanında çırak bile sayılmam10 Yorumla
+1 yıl"Seçenekler farketmeksizin birbiri için doğru iki kişinin; birbiri için doğru olduğuna asla ikna olamaması ve kendi dikenlerini diğerine batmasın diye kesmek yerine birbirini kesen, ilişkide özgürlüğü 'hobi edinmek' yerine 'kötü yanlarını sürdürme özgürlüğü' sanan aptalların acı verici sandığı, dünyadaki en güzel his." diye anlatırım.
10 YorumlaKarda donmak üzeresin, uyumak tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsin...
51 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir bu duygu... Kiminin umut ışığı kiminin katilidir AŞK... Ama en önemlisi aldatıcıdır aşk... Sana yıllarını aşındırdığın dostunu 3 günlük birisi karşılığında sattırır sahte bir aşk... Güzel yanları vardır aşkın, seni sana özel hissettirir Sonsuz bir dostluğa yoldur aşk... Doğru insanı bulduğunuzdan emin olmadıkça ona aşık olmayın , yüzünüze gülenin birde arkasını dönünce yaptıklarına bakın...
10 Yorumlabir tarifi yokk.
Herkes için farklı renk, farklı tat
Kimine zehir zemberek, kimine doyumsuz şerbet
Kimine toz pembe, kimine simsiyah
Hepsi birbirinden farklı 8 milyar tarif
Hepsi eşsiz.20 Yorumla
+1 yılAşk nedir bilirmisin? Çok Güzel bir rüya gibidir. Hayaldir. Gerçek değildir. bir gün biteceğini bilirsin. gördüğün ve yaşadığın şeylerin Beynine giden birer dalgadan ibaret olduğunu anlıcaksın. Oysa ki Cinsellik sunulmasa kim kime aşık olur?
10 YorumlaAcılı şalgam gibi ilk içtiğinde hah tamam sonra ağzın yanmaya başlıyor
11 Yorumla
+1 yılOnunla konuşurken kalbinin attışını görürsün elin ayağın buz kesilir böyle aniden aklına geldiğinde boğazın düğümlenir yemek yerken mesaj atarsa iştahtan kesilirsin bu belirtileri görüyorsanız hemen en yakın aşık olduğunuz kişiye başvurunuz 😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aşk tarifi imkansız bir duygudur, hayatında hiç aşkı tatmamış birine aşkı anlatamazsın...
Sanırım diyeceğim şey ancak aşk seni cehennem ateşi gibi yakar..20 Yorumla
+1 yılBenimle bir hafta geçirmesi yeterli...(tabi bu karşılıklı sevgi var ise)...
Ha yok ise sadece tanıtım amaçlı ise konu ona Leyla ile Mecnun hikayelerini anlatırdım... zira onlar aşk anlamında nirvanadalar..☠️🎭🎬10 Yorumla
+1 yılBirini cok sevdim zamanında kendimden cok aynaya bakmayı unutacak kadar çok fakat aramıza mesafe hemde çok uzak bir mesafe girdi ruhsal olarak plotoniktim zaten ): sonradan açıldım ve farkettim ki geç olmuş şu an sevgilisi var ne diyeyim mutluluklar serkan...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhaha bende aşık olmadım
Tarif etsenize bana
Böyle uçuyor gibi bişw heralde
Sonra kanatlarını kırıyorlar
Lüüüüp diye yere çakilirken bir salda asılı kalıyosun oda aşk acısı heralde böyle bişe mi10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüksek biryerden düşüyormuş gibi insanın içi bir tuhaf olurya öyle işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bunu kimse tarif edemez, aklın tatile çıktığı duyguların çoştuğu kimyanın basit kaldığı bu durum için lügatlerde yeterli kelime mi var?
.10 Yorumla
+1 yılAşkı değil sevgiyi tarif ederim. Aşkın insan için geçici heves sevginin kalıcı olduğunu anlatırım. Aşk ancak maneviyatına kavuşursa aşk olur. Şimdilik bendeki bu C*
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılBademciklerinin şişeceğini bildiğin halde dondurma yemenin hazzı sonra hasta olmak aşk :) karşılıklı sevgi ve kimi seversen odur aşk <3
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tahta köprüden geçerken köprünün bir anda bir ipinin kopmasıyla düşeceğini ilk hissettiğin an= aşk 😂
20 Yorumla
+1 yılVala bir söz vardı okuduğum kitaptan aklıma geldi şimdi soruyu görünce “Adama yarım saat baklavayı anlatacağına ağzına bir dilim baklava ver yesin hiç izaha lüzum kalmaz” diyodu
Benim cevabımda bu 😂10 Yorumla
+1 yılBir yerin ağrıyor ama neresi olduğunu anlayamıyorsun.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. İş yerindesin çalışıyorsun çok yoğun bitgün yaşıyorsun fakat istemsizce bir kaç saniyelik gözünün önüne geliyorsa ve yüzünde saçma ifade olup içinden konuşuyorsan aşık olmuşsundur :)
10 Yorumla
+1 yılAşk; onu her gördüğünde midende bir şeylerin kanat çırptığına tanık olup o kanatların ağzından cıkacağını sanmandır sjssjsjsj
11 Yorumla- +1 yıl
O kusma değilmi yasa midesi açlıktan gurulduyordur. 😅
18 yaşında ki çocuk bile aşık olmuş millet hoslanmayi ask sanıyor
20 YorumlaAşk böyle bir sürü papatyaların olduğu bir bahçede koşmak gibi birşey aşk bir çocuğun bir balona mutlu olması 😊
20 YorumlaŞair e sormuşlar:AŞK nedir? "Seversin kavuşamazsın adı AŞK OLUR" demiş şair.
10 Yorumla
+1 yılDoğuştan görme engelli birine kırmızıyı anlatmak gibi. Aşık olmadıysa aşk saçma gelecektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşk uçurum kenarına oturmaktır ya biri sizi çeker ya da iter
10 Yorumla
+1 yılArafta kalmak gibidir
Cennet ve cehennem ortasında kalmak gibi bir yanın yanıyor bir yanınsa güzelikler içinde..10 YorumlaMalesef anlatilamaz böyle bisi bu duyguyu kendinin yasayip deneyimlemesi gerekiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılBende hiç aşık olmadığım için anlatamazdjm herhalde
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. Aşk kirpik gibidir. Gözün dışındayken gözünü korur ama, içine girince canını yakar.
10 Yorumla
+1 yılTaylan kayanın aşkı tarif et bana bestesini dinletirdim
10 Yorumla
+1 yılMüthiş duygular hissettirir. Mutlaka aşık olmalısın derdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılAşk herkesi ona benzetip kimseyi yerine koyamamaktir
20 Yorumla
+1 yılyanmak derdim tek kelimeyle ben yandım sen yanma derdim
10 Yorumla
+1 yılÇikolatanın ufak bir kısmını yediğin zaman ağzında oluşan o büyük parça isteği var ya. Aşk o işte...
10 YorumlaValla ben anlatamam ama ona düşte for ebeninkini derdim düşünce anlardı yani
10 YorumlaYaşadıklarımı anlatırdım 🙂 zaten mest olurdu beni anlatırken gördüğünde😇
10 Yorumla
+1 yılAsk akil hastaligi gibidir aklini basindan alir.. dengesiz duygularla sarmalar seni
20 Yorumla
+1 yılHani bir şey hayal edeceğimiz zaman gözlerimizi yumar onu görmeye çalışırız ve o siyahlığın içinde bizi mutlu edecek hayali görürüz ya ama gözlerimizi açtığımızda her yer aydınlık olacak fakat bizi mutlu eden hayali yitirmiş olacağız. İşte aşk budur.
10 Yorumla
+1 yılBirini sevdiğin zaman öncelik o olur. Onun mutluluğu önce gelir her daim. Aşk bu işte baba göre.
10 YorumlaArkana bakmadan koş uzaklas derdim😂😂basini belaya sokmasina gerek yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Aşk sadece sevme ve bekleme durumudur karşı taraftan bekleme
20 Yorumla
+1 yılGardaşım onu görünce yanaysa yüreğin yok başka açıklaması geçmiş olsun aşık olaysın
20 Yorumla
+1 yılÇok güzel anlatmışsın abim.. aşk yorgun bir yürektir.. ona ümitsizce beklemek cezadır..
20 YorumlaDerdim ki aşk zehirli bir sarmaşık gibidir ilk önce çok güzel bir şekilde tüm bedenini sarar sonrasında ise zehrini akıtıp gider.
10 YorumlaElde edinceye kadar yanıp tutuşmak idealler ve özellikler yükleyip süperman ilan etmek elde edincede aaa aslında okadarda süper seğilmiş demek. Kız erkek herkes böyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrdan bir kilo aşk ama acısız olsun derim
O anlar20 Yorumla Biberli çikolata hem yakar hem tatlandırır ama kime neye göre dşdkdlmdd
20 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat