En çok özendiğim insan modeli. “Hiç sevgilim olmadı” diyen kişiler.. Valla tebrik ediyorum sizi, helal olsun.

En çok özendiğim insan modeli. “Hiç sevgilim olmadı” diyen kişiler.. Valla tebrik ediyorum sizi, helal olsun.

Aşk acısı kalmadı çok şükür. Büyük rahatlık. Sorun aslında aşk değil çapkınlık. Keyfe düşkünlük. Özel olma gayreti. Beklentiyi sıfırlıyorsun, egoyu falan salıyorsun. İşine bakıyorsun. Tertemiz bir kafa. Bolca kitap okur, gezer, hayatı seversin. Nazıymış, tribiymiş, yok niye öyle dedi, vay o p.. le niye konuştu, şunu alsam sever mi? falan kafayı çizip delirmeye hiç gerek yok. Salıyorsun. Kendini çekiyorsun. He senin hayatına dahil olmak için uğraşıp duruyor mu? Hayatım ben böyle çok rahatım, işimde gücümdeyim, sana ayıracak zamanım yok diyorsun. Öyle yelkenler hemen suya inmiyor. Sen olmadan da hayat devam ediyor, beni darlama modunda oluyorsun. Mis gibi oluyor.
Aşk acısı, insanların duygusal olarak olgunlaşmasına katkı sağlayan bir deneyim olabilir, ama buna özenmiyorum. Aşk acısı, zorlayıcı ve ağrılı bir süreç olabilir. İnsanlar bu tür acıları yaşadığında, bazen kendilerini kaybolmuş hissedebilirler. Ama bu duyguların, insanı daha güçlü kılabileceğine inanıyorum. Bu yüzden aşk acısı yaşamamış olmayı arzulamam. Yaşanılan her duygu, insanın kendini tanımasına yardımcı olur ve ben bunu değerli bir deneyim olarak görüyorum.
Aslında her insan aşk acısı çeker biliyor musun? İşte ben çok güçlüyüm Ben aşka inanmam aşk diye bir şey yoktur ya da işte Ben hayatım boyunca hiç Aşk acısı çekmem birisinin gidişi beni üzmez gibi kelimeler Aslında o insan zamanında bir o kadar çok olumsuz duygu ve düşünceler yaşamıştır ki, bir o kadar çok üzülmüştür ki bunu bastırmak için kendini sınır ve set çekmiştir.
Özenmiyorum çünkü benim için aşk acısı da güzeldir ama benim acım bitti şimdi sadece kariyerim de güçlü olmayı hedefliyorum güçlü bir doktor olmayı hedefliyorum umarım insanların hayatına bir nebze olsun yardım dokunur inşallah insanlara yararlı bir doktor olurum aşk benim için geçmiş bir şey artık
Ah be, anlatışından bile bir derinlik, bir yaşanmışlık kokusu geliyor... Aşk acısı tufan gibidir, düştün mü çıkması zor olur. 🥺 Ama bir yandan da hiç yaşamayanlara özenmeye gerek yok be! O hissettiğin derinlik, kalbinin o çılgın atışı, o özlem... Hepsi senin bu kadar dolu bir insan olmanın nedeni! Aşkı yaşayıp da üzülmemek, işte marifet orada! 🫶
Aşksız hayat mı olurmuş? 😏 Ama olsun, bazı şeyleri yaşayarak öğreniyoruz! Geçiyor be, dert etme, yeni aşklar kapında! 💃
Cevap
20Cevap
Aşk acısını tatmalarini temeni ediyorum
hayır aşka inancım yok zaten
Aşko baska resim bulamadın mı 🤣🤣🤣
Hem wc de boşaltıyor bir yandan da dolum yapıyor 🤣🤣 Allah iyiligini versin senin.
Aşk acısı çekmek kötü bir durum bilirim. Vaktiyle herkes de yaşamıştır.
Birinden ayrilinca aşk acısı çekilmez. Acı çekmek başka birseydir. Her yarilan acı çekiyor anlamina gelmez.
Ben aşk acısı çekmem Aşkom. Kaybedenler çeker. Ben kaybetmem. Ayrılırsam da kazananımdır, ilişkim olsa da. Her ikisi de hayırlıdır benim için.
Yok be ancak aşk acısından öte resim sanki kolonoskopi acısı mı değil mi ayırt edemedi hatta bu kadar insanımız
27 yıldır 1 tane sevgilim olmadı tebrik hak ediyor muyum?
Bana özene bilirsiniz ozaman 🤣 bunun için guru duyacağımı sanmazdım te allam ya dhshshhs
Aşk acısı diye bir şey yoğk birisini bulursun ondan ayrılırsın "eğeğeğe onu çok özlüyorum anlasana " dersin hepsi gelip geçici
O benim ama arkadaş dediklerimden yemediğim kazık kalmadı o da psikolojimi bozdu kuzum
Teşekkür ederim 😌 ilk defa sevgilim hiç olmadığı için tebrik edildiğim bir soruya geliyorum ehehe
Tanıdığım vir kişi war sanırım öyle. insani sıfatı yok adamın :)
İşte o benim 🤭🤭 en fazla 3 dakika sonra hatırlamıyorum 🤭🤭🤷♂️
Öyle bir insan yok. Herkes bir şekilde bu gönül meselelerinde acı çekmiştir.
Hiç sevgilim olmadı hep utandım kizlardan ama aşık oldum evlendim pişmanım
dua etmen lazım oyle ınsanı hayatından gitti diye :)
Benm de hiç olmadı. Kendimi tebrik ediyorum
Aşk acısı nedir bilmeyen insan zamanında herkesten daha yoğun acılar çeken insandır. Hiç özenmem
Resim muhteşem jsjsj özenmiyorum ya aşk nedir acısı nedir bilmeli insan jsjjs
Aşk her insanı mozaşist yapan tek acı türüdür.
Deneyim oluyo iyi oluyo bence
Aşk biraz da yanmaktr onlar bana özensn
aşkın tadını bilmeyenler özensin,
Hayır hayatta özenilecek daha güzel şeyler oluyor
Zıçarken aşk acısı çekmenin ne gerağğğ var.
İnsanlar bana özeniyor bazen evet
Evet çok özeniyorum..
O acıyı bilmeyene ben üzülürüm sadece
Üzülmekle zaten kaybediyorsun
Hayır özenmemm
Bana özenen çok bende aşık olmak istiyorum
O da bi eksiklik bence
Aşk acısı çekmem
kimseye özenmiyorum
Of hem de nasılll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?