İnsan ölüme nasıl alışır? :( Çok dertliyim?

Yaklaşık 11 gün önce hayatta anam babamdan sonra en çok sevdiğim insanı amcaoğlumu kaybettim trafik kazası sonucu. Hala kabullenemiyorum. Bir yerden arayacak yazacak çıkacak gelecek felan diye bekliyorum. amcamın yengemin yüzüne bakamıyorum üzüntüden ağlıyorum. Çok doluyum ağlasam ağlayamıyorum isyan etsem haşa edemiyorum. Henüz 22 yasındaydı daha çok şey yaşayacaktık helalleşemedik bile :/ Çocukken çok çekmişti ailevi sebepler yüzünden yeni yeni yüzü gülmeye başlarken çekip gitti bu dünyadan. Her an aklımda bir şey yapıyorum aklıma geliyor. Hep bir yanım eksik. gülmeyi kendime yakıştıramıyorum.

Şimdi üniversite için istanbuldan ayrıldım aklım hala orda. Yengem amcam ne yaparlar yalnız başlarına acılarıyla. Abim (büyük amcaoğlum) ne yapar o acılarıyla. Yemin ederim böyle bir acı yok çok zor çok. Allahım dünyadaki en kötü insana bile böyle acı yaşatmasın. Geldim buralara hala düşünüyorum ediyorum çıkaramıyorum aklımdan. Derdimi anlayacak kimselerde yok burada. Ne yazdığımı bilmiyorum şu an inş anlatabilmişimdir kendimi. Sizlerden ricam amcaoğlumun ruhu için, peygamer efendimiz (s. a. v) için en çokta Allahımızın rızası için bir el fatiha okumanız. Allah razı olsun... :(
İnsan ölüme nasıl alışır? :( Çok dertliyim?