Salçalı ekmekle büyüyen kızlardınız, ne ara bu kadar nutella manyağı oldunuz :) değil mi ama :)
Salçalı ekmekle büyüyen kızlardınız, ne ara bu kadar nutella manyağı oldunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Salçalı ekmek yemedim diyenlere çok şaşırdım şu an . Ben hala yiyorum ya. Kahvaltı da ekmeğin üstüne yağ salça sürüp de yiyorum sabahları, biraz da pul biber. Harika oluyor. Cidden yemediniz mi hiç? Sırf salçalı ekmek yiyenlerden değilim tabiki nutella, reçel vs. gibi şeyleri de sık tüketiyorum sabahları. Ama onun da yeri başka bence. Nasıl yemezsiniz ya, yemiş olmanız lazım bir kere bile olsa en azından 😂
şimdi sıcak ekmeğe ev yapımı domates salçası sürecğeim hazırın tadı güzel olmuyor sonra da üstüne siyah pul biber dökeceğim.. anlatırken bile ağzım sulandı.. sonra ağzıma götürüp hafif hafif ısıracağım lokma boğazımdan aşağıya kayarken hem o acıyı hem de o salçanın mis kokusu mideme böyle güzelce inecek. ufffff harika ama
Yok valla ikisinin yeri de ayrı, daha birkaç saat olmadı salçalı ekmeğimi yiyeli, çocukken az mı soğan kırıp, maydonoz ve salçaya dadandık 😂😂sanki kokusu burnumda
Salçalı ekmek hiç yemedim bana çiğ salçanın kokusu falan çok garip gelirdi. Nutella manyağı olmadım. çocukken çikolatalı ekmek günlerinde olduğu gibi geri getirirdim. hala bir şey değişmedi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaw hepsi iste cool olsn diye nuttela nutella diye zirliolar
En İyi Cevaplar