Salçalı ekmeği daha çok severdim ben çocukken. Sıcak ekmeğin üzerine önce tereyağı, sonra salça sürerdim.

Salçalı ekmeği daha çok severdim ben çocukken. Sıcak ekmeğin üzerine önce tereyağı, sonra salça sürerdim.
ben 50 yaşındayım. çocukluğumda gayet güzel çikolatalar vardı. günümüzdekilerden daha lezzetli daha kaliteli. Dönemin tadellesi çok daha kaliteli güzeldi örneğin. Salçalı ekmek galiba köyde yeni kaynatmışladı bir sefer sürüp yemiştim.
Adam otuz yaşında bile yok salçalı ekmek muhabbeti yapıyor. Yav günümüzde salça satılmıyor mu, ekmek de satılıyor al sür ye, çok mu zor?
Bana mı dediniz anlamadım hocam :))
yok estafullah genel konuştum.
tıbıtırda çok bu tip paylaşımlar, salçalı ekmek muhabbeti. bir tanesine kızmıştım, her yerde ekmek de var salça da al sür ye diye basmıştım fırçayı. sonra da engelledim gına geldi ama lafım sana değil tıbıtırdakilere
Yorum için teşekkür ettim 😊🙏🏼
sağolun
Hafif kızarmış ekmeğin üzerine biraz zeytinyağı sonra üzerine salça sürüp yiyorum hala vazgeçemediğim bir şey diyebilirim Nutella'da Ramazan pidesinin içinde güzel oluyor sıcak Ramazan pidesi ve içine Nutella ya da herhangi bir sürülebilir çikolata Nutella olması şart değil
Cevap
12Cevap
Nutella bebesiydim ben
Bununla büyüdüm sonra salça ekmek 😂
Yemin ederim bunu görünce duygulandım 😂haha ne günlerdi
Ben herkesten daha çok duygusalımdır bakma 😄
Çikolata oda arada fakirdik biz salçalı ekmek sevmiyorum
Sende fakirsen biz ölelim 😄
Küçük Ken gerçekten öyle idi ya 😂
Öyle olsun 😄 inandım
Küçükken nutella ekmek yerdim yanında sade sütle. Salçalı ekmekle sonradan tanıştım.
Selam 👋😇
Salçalı ekmek hiç denemedim valla 😅 nutella on numara bence
Ben bu ikisini de sevmezdim baharatlı yoğurt sürerdim
Saralle çocuğu idim. İkisi de değil. Fındık ezmesi hâlâ favorim.
Çikolata annem verirdi ama ben semem kirem peynir severim 🤦♀️🤦♀️
Salçalı ekmekle büyüyen bir nesil olarak söylüyorum, fakir semtin yüreği zengin çocuklarıydık o mutluluğu tarif edemem.
Ben küçükken sokakta salçalı ekmek çocuğuydum, evde ise nutella değil sarelle ekmek üzerine yanında süt ile öyle büyüdüm.
Nutella severdim hatta salçalı ekmek hiç yemedim
Salça ekmeğin yerini hiçbir şey tutamaz
Çokokrem yerdik biz
Salçalı ekmek🥹
Ekmek arası domates çocuğu
İkisini de seviyorum farketmez yerim
Salça ekmek... üf anılarım depreşti
Nutella bozdu ama salça bozmadı saça yemeye devam.
Küçükken chokella sarella yerdim çok
İkiside değildim
Salçalı ekmek
Çokokrem
Salçalı ekmek
Salça
Salça ekmek
Nutella
Salça
Nutella
Salçalı çok severdim
Nutella