Ölümle tehdit mesajları ceza aldırır mı birine? Bilenler aydınlatsın lütfen
Cevabın nedir?
o kişi gider savcılığa şikayet eder uyarirlar fakat tehdit ettiği kişinin başına birşey gelirse ilk sorgulanacak kişi o olur ceza falan yok yani türkiye de yaşıyorsun adam kıza tecavüz edip ellerini kesip yakiyo mahkemede neden bir daha olmasın diyo serbest birakiliyo bir tehditi ciddiye bile almazlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alir beni eski sevgilim tehdit ediyordu ve polise sikayet ettik baya ceza aldi :) para galiba ya da hapis sanirim ben bilmiyorm soylemedi ailem ceza aldi dediler sadece
00 Yorumla
- +1 yıl
Ulan gene cikti iki tane dumbuk Turkiyenin mahkemesine laf atiyor. Mutlaka cezasi var birde polisler iyi bir dayak atabilir ama birdaha yapamaz o zaman korkar dava acarsan bir daha kimseyi tehdit edemeZ kolay kolay
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Evet alır.. Hiç suçum yokken mesaj gönderilen numara bana ait diye 6 ay hapis 1.500 TL adli para cezası aldım 5 yıl hükmün geri bırakılmasına karar verildi.. Yani net olarak alır :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- +1 yıl
Kadin cinayetleri olur muydu sence; tehditler ciddiye aliniyor olsaydi?
10 Yorumla - +1 yıl
Tehdit ciddi bir suctur ve agir ceza gerektirir bilgi icin.
https://selahattincanbolat.av.tr/page50.html00 Yorumla Beni Hriistiyan diye çok kişi mesaj attı ölüm tehdit hepsini şikayet ettim ama hiçbir halt olmadı olmaz merak etme
sanırım sevgiliciğiniz tehdit etti elinde görüntüler falan var annenizden babanızdan korku :D00 Yorumla- +1 yıl
Evet. Hatta emin olmak için internetten kontrol ettim.
www.kararara.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=33800 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dava açıp mahkemede ispatlayabilirsen, kesinlikle alır...
00 YorumlaValla hakimine göre artık Türkiyede cezalar normalde alması lazım ama serbestte bırakabiliyorlar
00 Yorumla- +1 yıl
Hemen savcılığa gidiyosun bir dilekçe dolduruyorsun. Bilişim suçu bu. Mahkemeye verirsen uzaklaştırma cezası alır. Manevi olarak kötüyüm dersen
00 Yorumla - +1 yıl
Evet aldırır. Tek yapman gereken savcılığa gidip, suç duyurusunda bulunman.
00 Yorumla alır haberleşme aracı kullanarak tehdit etme yasada yeri var hapis yatmaz sadece para cezası alır..
00 Yorumla- +1 yıl
Alır git polise şikayet et ama elinde delil bulunsun yazdığı mesaj, not , Ses kaydı gibi Vs. Eğer bunlar yoksa boşuna uğraşma
00 Yorumla Savcilik'a gitmen lazim. sana koruma bile verirler.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Her türlü
Hit savcılığa korkuyorum de neler oluyor..00 Yorumla Alir afetme dixem ama sonu kotuyede gidebilir onuda dusun basit cozumleri varsa buyutme yni
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bilişim suçlarına girer. Cezası mutlaka vardır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet tehtid etmek öldürmenin yarısıdır
10 YorumlaKanıt varsa evet alır.
00 Yorumla- +1 yıl
Telefonundan sildin mi duruyor mu?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Duruyor
- +1 yıl
Herşeyden önce mesajı. sakın silme. Ve Mesajda ne yazıyor? Özel. degilse yazarsan yardımcı olayım sana
Evet alır, bir kaç gün
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Aldırır. Karakola şikayet et, mesajları silme..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet. Hatta yakınından bile geçirmez polis
00 YorumlaAlir msji silmediysen tabi
00 Yorumla- +1 yıl
aldırır evet adam öldürmeye kast etmeye girer
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabii ki alır
00 Yorumla- +1 yıl
6 aydan başlar.
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi