- +1 yıl
İlk küfürü eden % de 50 katlayarak ceza yer. Daha evvel cezası yok ise min 3 ay ve % de 50 ile 4,5 ay yapar ve o da para cezasına çevrilir. Karşı taraf olarak cevap vermediyseniz sıkıntı yok ama sizde ettiyseniz mesajlarda ilk yazan o olduğu için siz tahrik edildiğinizden % de 50 indirime gider daha az yersiniz.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
anladım teşkkürler.karşı tarafın üni hayatını etkiler mi burs falan
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
16 yaşındaki çocuğa 26 adam tecavüz ediyor çocuğun rızası vardı deyip serbest kalanların ülkesi tr de kusura bakma ama heç bir sikim olmaz :(
22 Yorumla- +1 yıl
küfürlü kısma kadar yazdıgına harfıyen katılıyorum +
- +1 yıl
küfürlü kısıma ben de katılmadım ya kim yazdı onu oraya ?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben avukatım küfür sahsınız adına mı yapıldı yoksa herhangı baska bıseye mı
09 Yorumla- Soran+1 yıl
şahsım adına
- Cevap sahibi+1 yıl
para cezası alır ılk defa sabıka yıyosa bu konuda öyle hapıs felan almaz
- +1 yıl
tanıdığım avukat mısınız yoksa başkası mı :P
- Soran+1 yıl
anladım.para cezası ne kadar
- Cevap sahibi+1 yıl
1200 tl felan öyle aman aman bı mıktar degıl yanı devletımız bu tür seylere fazla önem vermıyo sadece caydırıcı olssun dıye o parada
- Soran+1 yıl
anladım teşekkürler
- Cevap sahibi+1 yıl
rıca ederım
- +1 yıl
Avukat olan ya da cok bilgisi olan biri varsa cevaplayabilirmi. ben %90 engelli diyaliz hastasi agir bobrek yetmezligi teshisi konan bir hastayim birine instada kufur ettim ve hic sabikam felan yok hapis cezasi almayacagimi biliyorum ama tazminat acilir ve odemezsem hapse girermiyim cunku yasada 4 5 seneye kadar en fazla ev hapsi uygulanir ibaresi var tek basima yasayamadigim icin ya da eve zorla 4000 7000 tllik tazminat islemi yapmaya gelirlerse bende engel olmaya calisirsam % 90 agir engel diyaliz raporlu olmama ragmen bu durumda gene hapse girme ihtimalim olur mu ya da ne olur cunku agir raporum var 90 ve sabikam hic yok ve tek kufur ettim adam oldurmedim rusvet yemedim tecavuz etmedim sadece tazmianti evden almalarina engel oldum diye agir engele ragmen hapse girermiyim?
Hapis cezası filan olmaz adli para cezası alır büyük ihtimal.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
kişisel olarak sana yapılmışsa davacı ol hakeretten tazminat alır keriz parası yersin tayyip kılıçdaroğlunun çok parasını yedi hatta yine kılıçdaroğlundan alınan para ile sucuk bile dağıttılar
00 Yorumla sen suclu olursun :) tabi bu işin şakası ama hiç birsey olmaz adam dövene birsey olmuyorki küfür edene ne olacak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hapis cezasi oluyor tazminatta olabilir istege bagli sanirim
00 Yorumlabılmemde öyle seylerı herkes yapsa yemın edebılırımkı dısarda adam kaalmaz :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Para cezası verirler hakaretten ne olcak.
00 YorumlaHepimiz avukatız buyur kızım ^_^
00 Yorumla- +1 yıl
Gizlikullanıcının rızası vardı derler.
00 Yorumla ben hiç öyle bişe yapmadığım için bilmiyorum
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
türkiyede adam kalmazdı o zmn
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hapis cezasi
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
para cezası alır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar