tehdit mesajlarının cezaları nasıl arkadaşlar? çok pis tehdide uğruyorum...
Cevabın nedir?
- +1 yıl
bu tehtitleri ispatlayabilirsen savcılıga basvuruda bulun. sözlü tehtitte de bulundugunu söylemişsin. kişinin sözlü tehtitte bulundugu bir gün polise telefon acarak msjları da kanıt olarak gösterebilirsin. eğer yanında şahitlik edebilecek birileri varsa onlarında ifadeleri alınarak hakkında uzaklastırma kararı cıkarırlar. ihlal ettiği taktirde şikayetinle birlikte kendini cezaevinde bulur.
02 Yorumla- +1 yıl
telefon konusmalarını kaydedebilirsen cok buyuk etkisi olur. ben eski nişanlımdan bu sekilde arıldım uzaklaştırma kararı cıkartarak :)) ondan ii biliom bu konuları hatta polis kadın sıgınma evine alabiliriz seni falan dedi :D
En İyi Cevaplar
Aslında ciddi cezaları var ve zaten o hakim karşısına çıkma korkusu yeter o kişiye, savcılığa ver öyleleri hakediyor
00 Yorumla
Adli kontrol şartıyla serbest bırakılıyor... muş
Bak burada adamın biri nişanlı kızla yakınlaşmış, nişanlısına ispiyonlamak tehditiyle kızı yatağa atmış, yatağa atığını kameraya çekip yine tehdit ederek kızın nişanda taktığı altınlarını istemiş..
Ama seninki nasıl bir tehdit bilemem
www.mynet.com/.../nisanli-kizin-ask-kacamagi-kabusu-oldu-1570167-104 Yorumla
- +1 yıl
savcılığa giderek suç duyurusunda bulun. mesaj kaydı, face book kaydı ve saire belirt tarih olarak mümkünse sayfa çıktılarını al. şahsın daha önce sabıkası yok ise hagb alır var ise para cezası falan ama asıl olan bu sıpa ceza aldıktan sonra buna manevi tazminat davası 5.000,00-TL lik açıp alman olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Bu tehdit içeriğine göre değişir.
Kimi ölümle tehdit eder, kimi rezil etmekle, kimi ailenle, kimi başka bir konu ile.
Bu ise tehdidin şiddetine, yoğunluğuna göre değişir.
Ancak tam anlamı ile nasıl bir cezai işlem uygulanıyor veya ortalama cezalar nedir bilgim yok bayan.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg00 Yorumla125/1 ve 125/2 ye göre suç. tehdit üstüne küfür ve şantaj da varsa 3 ayrı davadan yargılanır. ilk suçu ise belki para cezası (pişmansa) fakat değilse hapis.
fakat bunu ispatlaman gerekir iftira olmaması gerekir nedenini araştırırlar sen daha önceden tehdit ettin mi yoksa etmedin mi sende ceza alabilirsin. onun bunu yapması seni suçsuz yapmaz illaki nedeni vardır.02 YorumlaBeni. bu. şekilde rahatsız etmeye. devam. edersen. savcılığa gidicem. de su anda kadına şiddet tehtit olaylarinda çok dikkatli davranıyor devlet direk. içeri alirlar
10 Yorumlabölge polisine git tutanak tutsun onuda al savcılığa git..
00 YorumlaBüyük ihtimalle boş tehditlerdir ama sen yine de dava aç
00 YorumlaFoto ile tehdit ( şantaja giriyor ) 1-3 yıl arası hapi cezası alınıyor.
Bir ikincisi "bana tecavüz ettiğini söylerim polise hayatın kararır" de emın ol adam susucak.00 YorumlaHicbir ceza almaz. ama mahkemelik ya da karakolluk olmasi onu caydiracaktir
01 Yorumla- +1 yıl
tehdide gore degişio ama cezası var savcılıga basvuru yap
02 Yorumla- +1 yıl
savcılıga git sen daha edemez zaten
Bir avukata danış. Polise git. Önce ailene aç konuyu.
00 Yorumla- +1 yıl
@tiquero ifşa etmezsen senin anani severim. Hadi bekliyorum
00 Yorumla - u+1 yıl
Sanaldanmi teldenmi sozlumu
02 Yorumla- +1 yıl
Savciliga basvur telefon numaralarini ver gerisi onlara kalmis
- +1 yıl
Ne dunya senide tehdit edenler var demek :)))
01 Yorumla - +1 yıl
Gidin savcılığa başvuruda bulun
01 Yorumla - +1 yıl
Savcılığa başvurun direk.
00 Yorumla - +1 yıl
En fazla 2 gün nezarethanede kalır geri bırakırlar
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
müebbet hapis kanka :D
00 Yorumla madde 106-107 bak
00 Yorumlapara cezası
00 Yorumla
Devamını Gör(13)