AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
Sapıklık yapan bir adama vurmuslugum var ama once uyardim yani. Gorme olarakta iki turlusunude gordum ama baya sert bir sekildeydi benim gorduklerim polisi aramistim.
Doğru yapmışsın. Teakwando bildiği için canı birilerini dövüp ego tatmin etmek had bildirmek olduğu için eli belime değdi dalmam lazım diyen kızlar da varmış.
Ben şahit oldum. l*n gece 12 -1 * arkadaşlarla sohbet ede ede gidiyoruz * adam kadına sus felan diyor tam içmeler köprüsünde kadınla avazı çıktığı kadar bağırıyor adamda sus felan derken kolundan çekerkene dayanamadı çaktı tokadı kadına kadın yere yapıştı neyse biz gördük tabi 3 kişiyiz dedik * gidip dövek herifi tam gidioz 100 adım atmadan hemen polis geldi esnaf çağırmış galiba konuştular felan adamla kadın gitti ama uzakta olmamıza rağmen tokat sesini net duymuştuk.
Kız vurmakta haklı cocuk ezik gibi karşılık verse bile o kız her türlü döver onu hawvan gibi kız maşallah. Bende sevgilime 3 defa sert tokat atmıştım. Erkekler dayanıklıdır dert etmeyin.
Vur kızım vur benim yerime de vur bu dünyada ne geliyorsa garibanların başına geliyor biz vuruyoruz da ne oluyor susuyoruz da ne oluyor kıymet mi biliniyor onlar tepeye çıkıyor vurmaya çalışıyor
bigün metrobüsle eve gidiyordum. bir tane babayla da kızı vardı. baba 50 felan kızı da 30 yaş civarıydı. kız babasına öyle bir davranıyorduki sanki karsısında babası degilde sokak köpeği var.
Şurda bir erkeğe şiddet uyguladım diyen kızlar ya kardeşlerini dövmüşlerdir ya da arkadaşlarıyla kafa tokuşturmuşlardır kafa attıklarını sanıyorlardır, yapmacık olmayın bu kadar.
annemin babam üzerinde psikolojik baskısı var o sayılır mı? fiziksel olarak rastlamadım bunlar hep soğuk savaşıyorlar o. O
bir taraf uyumlu olduğunda, diğer taraf neden üstünlük kurma peşinde oluyor, herşeyden önce insan olunmalı.
Can havliyle yakaladığım bir demir sopa 1-2 defa sırtına vurdum. Şiddete meyillenip sarhoş olmasının etkisiyle elinin 1-2 kere denk gelip 1-2 kere teğet geçmesi sonucunda yaptım.
Bugün oldum colejde dersten çıktık indik konuşuyoruz böyle arkadaşlarla bide kiz sevgilisini dovmeye başladı saçını çekiyor vuruyor neler yapiyor ya uslu çocuğa manyak kiz ciddi ciddi dövdü
Orta okulda ben kizlara el kaldirmam diyen arkadasimi bir kız oyle dovdu ki ayirmaya cesaret edemedim 😀😀
sevgilimden ayrıldıgım için bana elini kaldırmışdı baya dövdü bende vurdum ama bu sanrm öyle bir şiddet değil :))
Ciddimisin? Ne barbar bir adammış... Cehaletten kaynaklanıyor bu tür şeyler bence...
malesef ciddiyim 1 ay sevgili olduk hiç bir yanlışı olmadı bana mutluyduk tartşdk kuzenm evdde uyandrdı beni dşarı cıktık söylemedm ona dye kolumdan sürükledi kuzenimin önünde snra affettim kooluma vurdu btirdim dye otbsden indm kolmdan sürükledi gene bu sefer kötü oldu insanları zamanla bile tanıyamıyorsun kvga edince anlıyorsun herşeyi suçunu kabul etmesini geçtm kıymam sana dedikçe bile vuruyordu bna cahil tabikide şiddet ile çözülebilecegni sanan çok insanımız var bayanlar hep susdukları için ozaman bende susdum gerçi sırf hayatmdan cıksın gitsin dye içm attm byütsem ne değişicek ki aynı şeyler birdaha olucakdı bana gitmeden bana bişey olmucagnı bilsem şurda öldrüürm seni dyn bir insandan ne bekleyeblrm ki yazık olmuş 11 ayıma evlenme hayali vardı birde sanırım ucuz kurtulmusum
özür dilerim 11 ay yazıcakdım:)
Sevgilime bazen şakasına vuruyorum veya çok kızdırınca vuruyorum hafifçe ama hiç ciddi ciddi vurmadım ciddi vuran birinide görmedim.
bizim mahallede alkolik adam var hemen komşumuz karısı hoca dini bilgisi yüksek biri ama sürekli dövüyor kadın nasıl bağırıyo bir duysanız içiniz gider polisi arıyoz ama kadın şikayetçi olmuyo poliste serbest bırakıyo sonra yine dövüyo yazık kadına
Bir kadın dayak yediğinde durmadan dillendirenler
Bir erkek dayak yediğinde sırıtıp "iyi olmuş" diyorsa cidden büyük bir dengesizlik vardır.
Erkeğinde korunması ve saygı görmesi lazım. Çünkü toplumda ezilen çok erkek var.
Ben tersine oldum yürüyüş yaparken gittim kadına yardım etmek için savunma dersi almıştım Ada'mı biraz hırpaladım baktım kadınla bana saldırmaya başladı valla ikisini dövüp kaçmıştım hiçte pişman Değilim 😁😁😎😎😎
böyle bir sahneye şahit olsam uzaktan izlerdim. aralarına girip benimde dayak yiyecek halim yok
Sahit oldum gecen gun kadin kucuk oglunu sokak ortasinda dovdu.
Amma bos yormlar yapiyosunz ya
@Ugurcannn123 :D :D :D nedense dostum güldürdün beni
Eywlh dostm 😀😀@emziklikkedi
Biz kızlar zaten erkeklere çenemizle sürekli bir şiddet uyguluyoruz zaten :D
Şiddete karşıyım ben. Ne kadına ne erkeğe. Cinsiyet ayrımı yapmadan karşıyım.
Hiç bir şiddete bakıp duramam hemen araya girer alırım ordan. Ama hiç şahit olmadım Allah korusun.
Komşumuzun karısını dövüsüne şahit olduk
ama kadın linç edilmekten kocasını zor kurdardı diyebilirim
evet şahit olmaktan öte bir erkeğe şiddet uygulamak zorunda kalmıştım :D
Uuuu
aynen
Şiddet denilince akla neden hep fiziksel şiddet geliyor? Kadın erkek ayrımı olmaksızın bir çok insan psikolojik şiddete maruz kalıyor.
Evet gördüm bir çok kez. Her ne kadar kadına yönelik şiddet fazla da olsa , şiddetin her türlüsüne karşıyım.
Kadından şiddet gören bir erkeğe erkek demem. Gidip de vur demiyorum ama. Ondan güçlü olduğunu göster bari. O ne öyle. Orda olsam gider birde ben döverdim adamı.
Beyler bu "Faaaalaaaa" ne. Anlama geliyor, bilen varmı? Hayır ne anlama geliyorsa yapmıyım ben onu 😍😍👏👏😄😄
Fiziki degil ama su dir dir cene siddeti yok mu iste ona hep sahit oluyorum ve beni canimdan bezdiriyo 2 ton agirliginda oluyo o cene siddeti 😊
Kanayan yaramız.. Erkeğe şiddet.. Erkeğe uzanan eller kremsiz kalsın.
Bizzat şahit oldum olayı yaşayarak annem terlikle dövüyor :D
Ben sevgilimin burnunu kırmıştım. Hiç tepki göstermeyin bana vurmaya kalktığı için gerek duydum. asla ezdirmem kendimi bir erkeğe gerekirse ezerim !
ilkokul yıllarında kızlardan az dayak yemedik, birde ablam vardı abov.
Oldum. Ve kadin o kada aptaldi ki biraz ilerledikten sonra geri döndü arabasina bindi gittiler..
bende çok erkek dövdüm :) ama tacize uğradığım için tabi.
Herkes şahit oluyorum annem çenesiyle beni dövüyor :/
Hergün yazıcaktım düzeltelim lütfen:D
Ben çok oldum ama ingiliz kadınları güçlüdür yani direkt kafa atar mesela :) türkiyede kadın erkegi dövemez
Hiç şahit olmadım.
Eğer ki şahit olsaydım o an gerekeni yapardım. Bay, bayan farketmez şiddetin her türlüsüne karşıyım.
Gözlerimin önünde tokatladı kadını. Şiddet'in bitmediği bir ülkede yaşıyoruz, sanki normalmiş gibi birde hayatımıza devam ediyoruz. Bitecek'mi? Bitmeyecek hiç bir zaman bitmeyecek...
böylesini değil de yalnız şimdi çamur atmak gibi olmasın da, bizim Türk kızlarının çenesi de hiç durmuyor. Resmen psikolojik şiddet uyguluyorlar eğer illa ki şiddet diyeceksek.
Ne gördüm ne duydum.. Yalnız video ya hayran kaldım yani :D O dayak yiyen erkeğe erkek bile demem başka bir şey o.. O bana ilk tokadı koyacak var ya kafasını betona vururum onun :D
Evet gördüm fakat erkeklerin kadınlara şiddet uyguladığı durumlardan çok daha az.
Bizzat ben bir erkeğe kafa atmıştım. Ama bayağı haketmişti yani yoksa şiddete karşıyım
Şahit oldum, görmezden geldim.
Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez.
sefsiz bir erkek kadin dovduyu zaman popon zu yirtiyorsunuz
Çok şükür şahit olmadım ama olursam müdahale ederim mutlaka.
ne bir kadının erkeğe ne de bir erkeğin kadına şiddetine şahit olmadım. düzgün bir ailede yetiştim çok şükür.
Annem babama vurmustu sandelye kirilmisti ama kadin kolay kolay oyle bisey yapmaz. o gunu hatirliyorum. haketmisti. babam. dayak yicek bir adam degil ama hatali oldugundan bisey yapmadi
asda :D
https://turkcaps.com/wp-content/uploads/erkek8.jpg
Kızılay Meydanı ortasında Avukat bir kız arkadaşım sırf ayrılmak istiyorum diye tekme tokat saldırdı üzerime
ben eski sevgilime beni aldattı diye elime ne gelirse atmıştım halada pişman değilim gerçi geçen yeni kızı oldu beni aldattığı kızdan gene olsa gene yaparım
Kizi oldugunu nerden biliyprsun demek ki ondan vazgecememissin. Kadinlarin bircogu ayrildiklari erkekleri nedense yine takip ederler. Ne yapmis ediyor kiminle takiliyor baskasiyla iliskisi var mi evlendi mi falan filan. Yahu sanane kiminle ne yapmis seni ilgilendirmiyor. Kiminle cikiyor kiminle evleniyor kiminle bosanmis kac cocugu var vs. seni ilgilendirmez bunu anlamayan o kafaniza sokun
Ben üzülüyorum erkeklere yemînle kadınların hakedenleri var tammda erkekler suçsuz yerede dayak yiyolar günah ya
Kadına şiddete de, erkeğe şiddete de denk gelmedim görmedim canlı olarak.
Evet rahmetli yarim hep dövmekle tehdit ediyordu. bir kaç kez el kaldırmışlığı olmuştu. annesi babasını dövüyordu çünkü. ee ne demiş atalarımız "armut dibine düşer."
bızzat uyguladım hayatta yaptıgım en dogru seydı ohhh allahıma sukurrr
annem bir kere sinirlenip babamın kafasına vurmuştu :))
babam hiç şiddet uygulamamıştır anneme
Şahit olmadım ama olursam müdahale ederim, kadın erkek farketmez şiddete karşıyım.. Bazı durumlar hariç tabi
Bunu gördüm geçen :(
m.milliyet.com.tr/.../VideoClipByCode
Bana bir kız videodaki hareketlerin birini yapacak olsa onu doğduğu deliğe geri sokarım. Erkek kadına dokunamazsa kadında erkeğe dokunamaz. Eşitlik sadece kadının tarafında olamaz.
Kadınlar güçlü yaratılan taraflar olsaydı eminim dünya çok daha yaşanmaz olurdu.
kadının erkege fızıksel sıdet uyguladıgını gormedım ama psıkoljık baskı yaptıgını gordum onu resmen ezıyodu sen hıc bır seysın ben olmasam dıyodu hıc bısıde yapamadım mudahale edemedım uzuldum adam ıcın sadece
Yorumların çoğu sallamasyon. İki taraf için de üzücü bir durum. İnsanlıktan çıkmamak lazım.