AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
kafa skerek kadınların yaptığı şiddet değilmi ki zaten
Kadınlar canilik yapıyor hep psikolojik şiddet hep ühü :((
Şiddet uygulayan her kim olursa olsun karaktersiz kişiliksizdir.
nickini beğenmedim
Ben gayatımda iki ayrı kişi gördüm ki eşlerinden korkuyorlardı ama şiddet uyguluyormuydu bilmiyorum.
Kadina siddetle erkege siddet sizce karsilastirilabilir mi? Bencr icin eline saglik ama gereksiz buldum. Siddet goren erkek erkek degildir zaten.
korkatir
Erkek olup birilerini kesse daha mı iyi? Bence hem erkektir hem insandır
Siddet goren erkek erkek degildir siddet uygulayan da erkek degildiri birak insan bile degildir. Anlayisina tukureyim senin Allah senin gibilerinin belasini versin. Zaten erkekler ne yapsa da senin gibilerinin basini cektigi kadinlarin coguna yaranamaz.
@SlingMe ne alakasi var ruh hastasi
Ben ruh hastasiysam sen ne menem bir varliksin insan bile olamazsin
Evet ben eski sevgilim milli tekvandocuydu bir keresinde sakalasirken dönerek fena tekme atmıştı istemeden
Evet şahit oldum ve en kötüsü şiddeti uygulayan babamdı babam öyle biri değildir aslında ama o gün olmuştu böyle üzücü bir olay
Sinir basti beni. Onun yerinde olsam darbe vurduttmazdim. Kadina siddette rezil bir sey ama bu video beni kizdirdi.
kadın haklıysa susulur ve eli mahkum olaçaklara katlanılır ama kadın haksızda olsa haklıda olsa şidet kaçınılmazdır
sabaları aragaz radyo programında Pascal Nouma nın kadınlardan cok şiddet gördüğünü duyuyoruz :D esefle kınıyoruz :)
Şahit oldum, hatta kendim uyguladım ama sonradan pişman oldum. Hakediyordu, sinir anımda üzerime gelmemeliydi.
Piskolojik şiddet , her kadının uyguladığı ve çok yaygın. Kendilerinden uzak duruyorum böylece korunuyorum...
...
baba evinde hiç böle şeyler olmazdı :D ama komşumuzda her gün olurdu :D okula geldik dışarıda felan oluyo yurtta oluyo ne şiddet bağımlısı insanlar bunlar ya :D
Rusya'da birden fazla kez şahit oldum. Komşumu yüzü gözü kan içinde karısının elinden almaya çalışırken bize bıçak çekti kadın. Yabancı ülkelerde kadınlar dövüş sporları öğreniyor, erkeklerden korkmuyorlar çok değişik kültürler var.
gördum hemde ne şiddet ama erkek yıne karısını cok sevıyor du
Bu zamanda bunların gündemde bile olması çok acı. İnsan onuru yüce bir olgudur
Onun kırılması zor telafi edilir. Hatta bazen hiç onarilamaz. Siddete maruz kalanlar siz bence uygulayan kim olursa olsun emniyete başvurun. Hemde derhal.
Öyle bir dünya yok benim bulunduğum ortamda
Affım olmaz!
şiddetin her türlüsü kötüdür kadına da erkeğe de insan olana yakışmaz
evet hastanede iğne yapan hemşieler gördüm hiç acımadan vuruyorlardı iğneleri
Kesinlikle şiddet yanlısı değilim ama daha önce bir erkeğe tokat atmışlığım var. Aldattı yıllarımı çaldı. O tokatta sözün bittiği yerdi
Geçenlerde annem terliği almış babama fırlatmaya çalışıyordu, garip.
Bana uygulandi bizzat eski sevgili magduruyum.
taksici spor salonundakiler herkes bakti sadece
Biktik artik kadın teröründen, erkek sığınma evleri istiyoz.
ben bu kadını gebertirim :D Allah ım denk getirmesin
Evet kölesi olduğum kadın bana uyguluyordu. Acı çektiriyordu. Kadının şiddet uygulaması candır gerisi heyecandır.
bu adamneden korkuyor yahu bir tane çakamadı kızın ağzına
Bizzat kendim tanık olarak şahit oldum ve olmayada halen devam ediyorum
Mecbur kaldığı bir durum vardır o kızın arkasında güçlü aile bireyler vs vardır. Kolay kolay yaşanmaz bu görüntü.
Hayvaninbir iç güdü bu
Orda durucaksın. Kadınları severiz eşitiz diyoruz kadına el kalkmaz diyoruz. Ama bu el kaldırmayı siz yaparsanız işler değişir.
oldum eşim bana şiddet uyguluyor, uyurken kafa atıyor, yatağa girerken dirsek atıyor, ayağıma basıyor :)
böyle değişik değişik canımı yakıyor şiddet uyguluyor.
evin yanında ki mor çatı ya gitmeyi planlıyorum.
evet dün metrobüs durağında beklerken kadının tekiyle adamın biri metrobüs içinde kavga ediyolardı kadın tokatlıyo adamda ellerine vuruyo
Bizzat kendim uyguladim. Sözlü taciz de bulunan bir hayvanin suratina yumrugu geçirdim. Yine olsa yine yaparim.
benide döv :)
Karadeniz kadınına mahsus özelliktir bence. Bizim oralarda kadınlar silah da kullanır.
Cok kez sahit oldum, kendimin de basina geldi fakat guclunun gucsuzu dovmesi degil de kadini dovmeyi kendime yediremedigim icin yemistim o dayagi.
Bizim okulda Didem diye bir kız vardı. Üst sınıflardan bir erkeği ayağındaki corcik ayakkabıyı çıkarıp kafasına kafasına vurmuştu
benide döv :)
oldum. komşumuzu eşi dövüyordu her vuruş sesini duydukça tüylerim ürperdi. çok kötü oldum. ama bir şey yapamadım maalesef :(
şahit olmadım şahit olsam da o erkeğin oracıkta ağzına sıııçardım
Seni yaralayan erkeklerin ağzına sıç. Yaralı güvercin seni
Bir kadın ile yaşandığını görse evli olan kadın ne yapardı.
Fiziksel şiddet değil de psikolojik şiddete şahit oldum
dövüş sporlarıyla uğraşan kızlarla karşılaşmak isterdim
Çok şahit oldum 😭😱
Erkeğe yapılan şiddete hayır!
Ayrıca
www.kizlarsoruyor.com/.../a46316-erkege-yapilan-siddete-hayir
bumu l*n şiddet demekki dayak görmemiş bu karı azını burnunu kırarım bana böyle artislik yapıcak şiddet yanlısıyımdır böylesil karılara karşı
Annemin uzun menzilli takip sistemli terlikleri :(
İnan kızlardan da artık şiddet görmeyi beklıyoruz çünkü dilleri baya uzadı kendilerini ilah ilan edecekler nerdeyse egoları inmıyor D:
Babamın annemi vurdugunu gördüm ve babamdan ömür bouu nefret ettim..
Gördüm bir kaç kez, cinnet geçirip kendim uyguladığımda. Fakat hak etmişlerdi. ...
Anne babam, dedem teyzem, büyük amca 4 çocuklu kızı, amcam ablam, amcam eşi, babam ablalarım, ve daha bir sürü
hayır ama bir erkeğin 4 kadına şiddet uyguladığını gördüm. Bana, 2 Ablama ve Anneme.
ewet denk geldım adam sasırmıs ve bayagı bır korkmustu
olmadım ama kız arkadaşım bana istediği gibi vurabilir mmmmm
Hayır ben kadının erkeğe siddet uyguladığını gördüm 😃
Şahit olmadım. Fiziksel olarak güçten yoksun bir cinsin buna kalkışması kötü olabilir.
eşlerinden dayak yiyip, devlete sığınan çok erkek var,
Bu erkek ERKEK değil... Olmamış bu defolu arıza var bunda.
evet üst kat komşumuz kocasını dövüyor. adam gözü mor geziyor ve eşinden çok korkuyor :D
görmedim. ama bir erkeğin kadına şiddet uyguladıgına çokça şahit oldum maalesef.
oldum adamı dövdüm 1 hafta sonra ayagımdan vurdu p**evenk
Ne çıkıyosa hep bu araplardan çıkıyo zaten götü boklu çöl bedevileri :D
Adamın biri karokala eşim beni dövdü evden attı diye şikayete gelmişti