Neden buraya girip bubu yazdığımı bile bilmiyorum. İçimi dökebileceğim biri olmadığı için büyük bir ihtimalle. Ben konyada yaşıyorum lise 3. sınıf öğrencisiyim. Hakkımda bildiğim herşeyi buraya yazıp ne yapmam gerektiği hakkında bilgi almak istedim sadece. Annemle babam tanışmadan önce evlilikleri varmış ikisininde. Annemin eski kocası trafik kazasında ölmüş. 2 abim var bana karşı her zaman iyi olmuşlardır asla bir yabancılık dahi sezdirmediler bu zamana kadar. Babamda eski karısından boşanmış ve arkadaş ortamında tanışmışlar annemle. Babamın 1 kız 3 erkek çocuğu var. Erkeklerden biri 19 diğeri 22 diğeri 26 yaşlarında kızda 21 yaşında. Onlarla büyümediğim için pek sevgimde yok onlara karşı. Babamın bir bürosu var muhasebe bürosu işleri gayet iyi 22 yaşındaki abim işletmr okuyup babamın yanında staja başladı. 19 yaşındakide okumadığı için babamın yanına geldi. Bizim evde annemden olan 2 abim ve anne babam yaşıyoruz. Diğerleri babamın eski eşi ile birlikte. Annemden olan 2 abim tam olarak birbirlerinin zıddı biri kızlardan hoşlanır diğeri sevgili konusu açılınca bile lafı değiştirir (gay felan değil). Herneyse anladınız siz. Babam annemden olan abilerime iyi davranır bir yanlışını görmedim ama kendi evlatları hep daha önde. Annem diğerlerini hiç sevmez ki haklı. Bana karşıda bir havalar bir yapmacık hareketler diğerleri benim hiç birşeyim değil yani. Herneyse 8 ay önce annemden olan abim uyuşturucu içerken yakalanmış ve karakolda önüne koyulan kağıdı korkusundan imzalamış ve satıcı durumuna düşmüş 2 ay önce haberim oldu. Çok üzüldüm ilk telefon görüşümüzde hüngür hüngür ağladım. Oda çok üzüldü. Annem bu durumdan çok sıkıntılı sıkıntı yapıncada romatizma ağrısı oluyor. Annem bunun gerginliğindeyken benle ilgilenmiyor babam desen iş güç meşgulü eve gelincede haber izliyor ful siyaset. İçimi açacağım bir arkadaşım yok daha doğrusu o kadar güvendiğim biri yok. Bu duruma çok üzülüyorum dersler başladı annem sürekli oku sende onun gibi olma diyor herşey üstüme r geliyor. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
burada bile kimse takmıyor...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar