Google'ye Mehmet Barlas, Tayyip Makas yazar mısın? Hiç biri Shoplu değil.. ;) Tayyip sayesine ABD'nin oyuncağı değil miyiz?😱 Ya arkadaş kendinizi avutmayın. Bir ülkenin Cumhurbaşkanı Konuşuyor, Obama yanı başında çokta şeyimdesin der gibi SAKIZ çiğniyor.. Evet gercekten Tayyipe ve Türkiye'ye çok SAYGI duyuyorlar.. Ayrıca Tayyip makas almamış git bir önce açıklamaları dinle :) o değilde OBAMA Tayyip Konuşurken neden SAKIZ çiğnemiş olabilir ki? Tercümanda kulaklık takmamış? Tayyip Obama'nın yazdıklarını okumuş Olmasın? Ya da Tercüman Türkçe'yi mi sökmüş? 😄😄😄😄 neyse makas almakla dünya liderliği saygınlık oluyorsa, Tayyip'ten makas alan Mehmet Barlas ondan önce dünya lideri olmuş desene... Aman boş avuntularınız var. Millet neler yaptı bizimkilerin zekasına bak.. Bir oturda Obaöa konuşma sırasında hiç tınlamadı SAKIZ çiğnedi bunun utancını düşün yaa... Tabi o işinize gelmiyor..
Hem yabancı ülkede yaşarsınız hem muhalefet olursunuz klasik chp zihniyeti Mehmet barlas erdoğana makas almışmış aralarında arkadaşlık var çünkü https://i.hizliresim.com/YJGaYj.png ikincisi obama Amerikan başkanı bırakta cool takılsın, sakız çiğnemesi gayet normal şapşup çiğnemiyor sonuçta hafifçe çiğniyor erdoğanı dinlemesine gerek yk çünkü konuyu en iyi ikisi biliyor.
Bu ülkede fetthullah gibi sıkı takipçisi olan bir adamı bile bitirdi Erdoğan Mehmet barlas kim? Aydın doğan bile kedi kesildi karşısında Süleyman demirel yok sizin karşınızda
Az önce baktım, dünya liderimiz konuşurken kulaklık bile takmamış, bir yandan da sakız çiğniyor, sizi iplemiyorum der gibi. Zamanında dünya liderimizle telefonda konuşurken elinde beyzbol sopasını sallıyordu. Üstelik bu fotoğrafı bilinçli şekilde resmi siteye koymuşlardı
Eee buna ne derler; Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş.
Almanlar bosa çalışmış ABD bosa ucak genisi yapmis Iran oylesine nukleer calismasi yapiyor Çin boşa üretim yapmis hepsi birbirinden makas alabilirdi aslında. ne gerek var ki calismaya.
zirvenin gercek yüzü adamlar adamin elini bile sıkmadı
zamanında davosta perese höt dedi iki gün sonra sınırdaki mayınlı arazileri 50 yıllığına yer altı ve üstü tüm kaynaklarıyla israile vermeye kalktı şimdi bu makas (!) tan sonra abd ye ne verecez merak etmiyor değilim
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vay be ne makas almış ama. Bu olaydan sonra B. Obama kesinlikle bütün silahlarını ve diğer teknolojilerini teslim edecek bize. Sonra biz de Yüce Dünya Lideri sayesinde dünyanın hakimi olacağız. Gördünüz mü adam bir makas aldı neler olabilir işte bu yüzden o bir dünya lideri. Siz nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum. Makas aldı da ne oldu şimdi. Biri bana açıklasın lütfen makas alınca biz ne kazandık. Ben itibar kazandığımızı falan düşünmüyorum.
Hiç bir şeyi olmasa bile Recep Tayip Erdoğan'ın diğer ülkelerin liderlerinin karşısında dik bir duruşu var. Boynu eğik durarak değil dik durarak ülkemizi temsil ediyor. Adamın dibi dibi! :)
Olabilir şeyler bunlar, Obama uçakla geldiği için sakız çiğniyor, Erdoğan'ın canı sıkılıyor keratanın yanağını sıkıyor, sıkıntı yok normal şeyler bunlar.
Bir Erdoğan öncesi liderlerin dünya liderleri karşısında ezikliklerine bak bir de Erdoğan'a bak. Hala ülkeye ve Erdoğan'a b*k atanlar var. Ben o kafayı anlayamıyorum.
kardeş sen işsiz misin sabahin köründe başliyorsun boş cevaplara akşama kadar devam ediyorsun bunu yaparak siteden ne kazanabilirsin hediye çekiyse dersin gel ben verem yeter ki samimiyetsiz cevap yazma
En İyi Cevaplar