Gündem Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da buluşma ne zaman düzenler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kucukcekme de nezaman düzenlerÖzledim yakından görmek istiyorum Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da buluşma ne zaman düzenler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bayrama yakın olacak ama gün belli değil, İl Başkanlığı mesajla haber verir, katılım için kişi başı 250 TL diye söylenti var 0 9 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim canim Cevap sahibi +1 yıl Canım diyen ağzını yirim Soran +1 yıl Yaa 🙈 Soran +1 yıl Utandım Cevap sahibi +1 yıl Utanma kızBaşbaşayız Soran +1 yıl Sende akp limisin aşkım Cevap sahibi +1 yıl Evet dudu dillim Soran +1 yıl Oyy yerim seni bebeğim Cevap sahibi +1 yıl Yiyelim birbirimizi tatlım
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dün bağcılar meydandaydi 😂😂 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Gidemedim yaa Yorumla Soran +1 yıl Haberlerde gördüm bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha yakın misin ki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyleseydin ben seni götürürdüm Yorumla Soran +1 yıl Sağol canım düşünmen yeter 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya canım dedi 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Yarabbim ya 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana bak senin o ağzını yüzünü yerim 🤨 Yorumla Soran +1 yıl Bende senin ağzını dudağını yerim öperim 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ye ama tabi benden sana fırsat geçerse 😂 Yorumla Soran +1 yıl Erkeğimsin öp tabi 😘😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl DM den yazarsan bol bol öperim ki Yorumla Soran +1 yıl Tamam canım yazıyorum 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum o haldee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bayrama yakın olacak ama gün belli değil, İl Başkanlığı mesajla haber verir, katılım için kişi başı 250 TL diye söylenti var
teşekkür ederim canim
Canım diyen ağzını yirim
Yaa 🙈
Utandım
Utanma kız
Başbaşayız
Sende akp limisin aşkım
Evet dudu dillim
Oyy yerim seni bebeğim
Yiyelim birbirimizi tatlım
Dün bağcılar meydandaydi 😂😂
Gidemedim yaa