Soru sizin genel izleminiz. Yoksa her doktor böyledir demek nasıl mümkün olsun.
Soruyu konusu dışına çıkartmayalım lütfen.
Benim abim tip fakültesin de okuyor hemde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi genelleme yapma dostum 5. sinif doktor adayı çok paylasimci biri cok yardimsever
Soruda genelleme yok. Genelleme yapsaydım kendim de onlardan biri olurdum değil mi?
Soru sizin genel izleminiz. Yoksa her doktor böyledir demek nasıl mümkün olsun.
Belki aklımızda öyle beliriyor olabilir ama gayet alçak gönüllü doktorlar da var hemde fazlasıyla. Yaptıkları iş kolay değil hakediyorlar
Tabiki var. Konumuz bu değil ama. Biz öyle olmayanlar hakkındaki düşüncelerimizi soruyoruz.
Hocam konu başlığı 'doktorlar' . Biraz genelleme olmuş bende egoistlerin azınlıkta olduğuna değinmek istedim.
Sana göre azınlıktalar yani. Cevabı aldım. Teşekkürler.
Evet hocam gördüğüm bu. rica ederim
Hoca olmak için daha 40 fırın lazım ama neyse.
Ben usulen hepsine diyorum :) azim varsa gerçek anlamda o da olur inşallah
Hicte egoist deiller biraz burnu havadalar o kadar sene okul oku muslar bide ustine insanlarin hayatlarini kurtariolar bir zahmet o kadar olsun
Sence dünyadaki bütün konuları bilebilir miyiz biz? Diğer konularda bile karşımızdakinden daha çok bildiğimizi düşünmemiz tıp okumuş olmanın verdiği bir hak mıdır?
İşte bundan bahsediyorduk. Cevabı aldım. Teşekkürler.
Evet öyleler. Hepsi en zor bölümlerden birini okuduğu için kendini beğenmiş
Hepsi demiyorum ben. Soruda o anlamda bir genelleme yapmadım. Öyle anlamak çok yanlış olur.
Konumuz doktorların ne kadarı böyledir değil tabiki..
Teşekkürler yorumun için.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar