Neden bu kadar yüksek vergi veriyoruz? Vergi her ülke olacak ama biz neden hep başı çekiyoruz veya ilk 3 sıralamada biz varız? Neden millet ses çıkarmıyor devlet bu kadar vergiyi ne yapıyor az kazanıp neden çok vergi veriyoruz?Üretmiyoruz diyenler olacak ama üretmeyen ülkelerde bile daha az bu vergi Bu tabloyu inceleyelim 1.75 dolardan hesaplanmış bir şey şimdi dolar uçmuş sıfır alımı azalınca ikinci el de phalanıyor bizim insanımız güzel bir araç kullanamayacak mı?
Devlet haklıdır diyenlerin kafasını yaşamak istiyorum 😃 Haraç alıyor l*n haraç Adam askeri ücretle çalışıyor ondan bile vergi alan devlet.. Fakirden alıyor...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
en çok vergi kaçıran zengindir bunun tartışmasına bile girmem, vergi elbet alınır ama verginin vergisi ve yüksek olunca yok artık demeyen bir ülkeyiz ve devlet haklıdır diyenlerin kafasını bende merak edenlerdenim :)
Görselin Türkiye kısmı tamamen yanlış. Türkiye' de 35 Bin TL' ye nerede sıfır Renault Cilo var? Dolar/Türk Lirası kuru 1,75 denmiş. şu an 1,75 mi? Neyse Türkiye 1000 Kişi Başına Düşen Motorlu Araç Sayısında medeni Dünyanın en sonlarındadır. 195 ülke arasında ilk 50 arasında değildir. Yakın zamanda baktığımda 60 - 63' üncü sıra arasında geziyordu.
Hala dışa bagli oldugumuz için. Daha henüz bir şey üretmiş değiliz. Biraz sabir.. bu konuları 10 yil sonra konuşalım ;)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
üretsek farklı olmayacak neden düşünceler değişmiyor açık ve net baştakiler en pahalı araçları kullanır ama halk kullanamaz neden sen kullanamayacaksın neden ufak tefek araçlar mahkum olacaksın böyle sana baktığımda sapa sağlam diğer insanlar gibi delikanlı birisisin senin şimdi kullanamaya hakkın yok mu? bakın vergi alınmasın demiyorum ama saçmalık yüksek vergi hatta verginin vergisi mi olur ama olur tabloda net gözüküyor.
inşallah %100 daha arttırılır araç vergileri. her taraf araba doldu yeter
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
saçma bir düşünce dünya da bu düşünceye sahip tek ülkedir burasıdır düşünceler değişmediği sürece en pahalıyı vergiyi ödeyen ülke burası kalacak insanlar neden motor kullanmaz bir düşün , ben fazlasıyla hak veririm ve motor aşığı bir adam olarak söylüyorum
vergi almak kötü bir şey değil vergi alınsın hatta daha çok alınsın gerekirse ama herkesin geliri ölçüsünde alınsın. işte bu yönden pek adalet olmuyo bence.
En İyi Cevaplar