Babasızlık nedir bilir misiniz?

Babasızlık nedir bilir misiniz? Yaşıtlarınız babalarının elinden tutup dolaşırken arkalarından imrenerek bakmak. Her gün gelmeyeceğini bile bile kaldırımda öylece beklemek. ona bir kez baba diye sarılmak için her şeyi yapabilecek duyguya sahip olmak nedir bilir misiniz? Çok değil bir kez. Bir kez gözlerinin içine bakarak konuşmak. "Neredeydin baba" demek. Ben hep seni bekledim. Her yerde bulamayacağımı bile bile seni aradım. Bir tarafım hep eksik kaldı be baba. Hep boynu bükük gezdim ben. Ah be baba sadece gölgen olsaydı bile yeterdi bana. Biraz bekleseydim gölgende ona da razıydım. Şimdi bakıyorum millet babasına küfrediyor. Babasından şikayetçi. Onun kıymetini bilin. Babasız büyüyenler beni çok iyi anlar. Hayallerinin olmayan kahramınını hep bekler ama hiçbir zaman gelmez.
Güncellemeler
+1 yıl
Babasından memnun olmayan arkadaşlar ben ne diyorum biliyor musunuz? Keşke babam olsaydı da faydası olmasaydı bize. Keşke babam bize babalık etmedi deseydim de. Babam yok, onu hiç görmedim, demeseydim. Eminim tüm babasız büyüyenler de benim gibi düşünüyordur. Babasız büyümeyi sadece bir kol ve bir bacağınızı kullanmak gibi düşünün. Çünkü hiçbir farkı yok. Bir tarafınız hep eksik. Tabiki anne de aynı belki de daha kötü. Allah her çocuğun analı babalı büyümesini nasip etsin.
Babasızlık nedir bilir misiniz?