Annesizlik ne kadar aci bilir misiniz?

Hani dostlarım, eve gelirsiniz kapıyı acar iceri girersiniz. Anne ben geldim dersiniz. Anneniz geldin mi diye seslenir. Hani odanizda oturursunuz öpmeye doyamad1iginiz anneniz size seslenir kizim diye, efendim dediginizde cevap vermez. Hani namaz kilarken onunden gectiginizde duayi sesli okurya iste ben bunlari birdaha duyamicagim. Cok yeni annem gideli. Cok aci. Cok taze. Bana hersey onu hatirlatiyor. iliklerime kadar canim yaniyor.4 ay oldu o gideli. Kanserdi benim annem. Doyamadim onu öpmeye. Yaşayamadim annemi. Kek kokusu. kim sevmez ki keki. Anne keki olunca bir başka... Ben artık annemin kekini yiyemeyeceğim. Annemin elinin deydigi hicbir seyi yiyemeyecegim. Hani olmezsin surunursunya bende o haldeyim. Yaşarken ölüyorum. Bir insan annesiz nasil yaşayabilir, akliniz alıyor mu? Almasinda zaten. Keşke ben ölseydim annein yerine ya da benide alsaydi yanina. Cok kizardi Şu an agladigomi gorse. Ben zaten ona kizginim bir insan evladini birakip hiç olur mü. Babam abim var bide. Ama hic anne gibi olur mu. Ayaginin altindadir cennet. Aklima bile getiremezdim onsuzluğu. Allah onsuz yasayamam deme seni onsuzda yasatirim demiş. Yasiyoruz iste tabi yasamak denirse. Anne yemekte ne var dedigimde Allah ne verdiyse derdi kizardim. Begenmezdim. Nerden bilicektim bir nefesine muhtac kalicagimi. Ah be annem keske gitmeseydin. Sensiz yapamiyorum artik. Ama kendime zarar versem annemin ordan yureği kanar hadi be dostlarim bana bu aci icin bir recete yazin. Yoksa daha fazla dayanamicagim
Annesizlik ne kadar aci bilir misiniz?