+1 yılErkek olmanında zorlukları var elbet kadında aynı şekil ama kadın bir tık daha öndedir. Nedeni ise şudur ,
Zordur kadın olmak. Çünkü herkesin sahip olmak istediği bir bedenin vardır. Korumak zorunda olduğun bir namusun ve sevmeye yasaklı törelerin.
Adam gibi adam derler de, kadın gibi kadın demezler mesela Taş gibi derler. Soğuk olmak zorundadır, hissetmemesi gerekir, iyi gözükmelidir ama öyle çok iddialı da olmaması gerekir. Erkeğin yanında yerini bilmelidir.
Kadın olmak suçtur bu hayatta. Seversi... n deli derler, sevmezsin kötü derler. Elde ederler basit olursun, elde edemediklerinde konuşmalara meze olursun. Susarsın bir şey bilmiyor derler, susmazsın dili uzun derler
Erkek olmak doğuştan bir güçtür, kadın olmak eksikliktir, güçsüzlüktür. Eksik etektir kadın Aklı ermez, gözü açılmamalı, sırtından sopa karnından sıpa eksik olmamalıdır. Kadın, şeytana açılan kapıdır çünkü. O kapıyı, kadına açtırtmamalı.
Oysa erkektir kadını eksik hale getiren, namusunu alıp etek altına iten, inançlarını yok eden. Erkektir bir melekten şeytan yaratmasını bilen.
Kadın olmak eteğini uzun tutmaktır, başkalarının günahlarının bedelini kendisinin ödemesidir. Kadın yüzeyseldir görünürde ve karmaşıktır erkekten istediği şeylerde Oysa kadın derindir ve derine dalmasını bilen vurgun yeme ihtimalini de göze alabilmelidir. Cesurdur kadın, erkek gibi tartıp biçmez. Seviyorsa bodoslama atlar, sevdiği için tüm engelleri aşar. Oysa erkek korkaktır. Ne kadının ilgisini kaybetmek ister ne de ona bir gelecek vaat eder Yedekte tutar. Daha iyisini bulamazsa, elinin altındaki ile idare eder.
Kadın karmaşık gibi gözükür ama istediği üç şey; sevgi, sadakat, dürüstlüktür.
Yazı alıntıdır.152 Yorumla- +1 yıl
ben sana artı verim ikimizde uğraşmayalım :D
- +1 yıl
Sen bilirsin :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBazılarına göre zıt cinsiyet daha kolay gelebilir ama bunu o cinsiyetin hormonları olmadan söylemek doğru olmaz. Mesela çoğu erkeğe o kadar çok makyaj yapmak işkence gelebilir. Ama kadınları çoğu severek yapıyor diye düşünüyorum. Mesela kızlara göre erkeklerin ayakta işemesi ne kadar rahat kolay gibi gelebilir. Ama lanet prostata ön ayak olduğundan bir haberler :) Bence ikisininde kendine göre zorlukları ve avantajları var. Hiçbirisi için kolay ya da daha zor diyemeyiz.
14 Yorumla- +1 yıl
güzel ve artı
- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç erkeğin tacizine uğradınız?
Daha geçen gün evinde tecavüze uğrayan değer hanimin tecavüz zanlısına bile tahrik indirimi isteniyorsa bence daha fazla zorlastirmayin
Ben erkek olmak kolay demiyorum sadece buni diyorum.
Beyefendi sünnet olmayı zor bulmuş. Her ay regl sancısı cekecekse ben sünnet olurum en fazla 2 ay sonra iyileşir zaten. Askerliği zor bulmuş. 3 çocuk doğuracaksa askere giderim ben 12 ay dediğin nedir. Hemde ucunda şerefli bir ölüm varken. Demek istediğim sizin zorluklar maximum 12 ay olurken biz her an yaşıyoruz o zorlukları. Birde namus bekcilerimiz var komşular onlara ne oluyorsa. Istedigini giyemezsin kış saatiyle 5.30dan önce evde olmalısın. Vs. Vs. Bence burada ki erkekler daha fazla rezol etmesin kendini. Çok zorsa Bülent ablaya danışsınlar o bile memnun değildir.
Bu arada ben en çok gaylere rast geldim. Lezbiyene değil çünkü erkekler daha cesur olduğu için söylemesi de daha cesurca oluyor. Siz ne sanıyorsunuz kadınlığı.
Bay'an bile erjek olmayan demektir. Daha kendi kadınlarımız birey saymıyor kendilerini farkında olmadan.26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa unutmadan sünnet olurken birde anlı şanlı düğün yapılır. E ödülünüzu alıyorsunuz zaten. Bize koca bir n. h çıkıyor. Welcome adalet. 3 4-0 yenik başlıyoruz biz hayata. Bu kadar rezil etmeyin kendinizi. Yok efendim askere gidiyormus yok sünnet oluyormuş
Sünnet oluyorsan alıyorsun karşılığını ;) ve o acıyı bir kere yaşıyorsun. Biz her ay regl sancısı çekiyoruz öyle başa buyruk hapta icemiyoruz. Vajinusmus ne biliyormusun? O saçma sapan insanların anlattığı cinsel hikayelerden dolayı kadında oluşan korku. Siz erkekler gibi Babamız kerhaneye götürmüyor bizi. Örn. 10 13 yaşında direksiyona otururken kız evde bulasik yıkar vs eve temizlikci doğmuştur o doğuştan.- +1 yıl
ufff ne dolmuşsun sakin biraz...
Cevap sahibi+1 yılHaksız olduğumu düşünmüyorum dolmak değil sadece bazı erkekler çok fazla bencil.
- +1 yıl
tamam anlaşıldı artı da verdim
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim :)
- +1 yıl
Bi regl oldun diye zor olmuyor merak etme hayat
+1 yılTürkiyede kadın olmak zor.
Ayrıca, dogum, regl, tecavüz, taciz. Bir sürü şey var kadınların hayatını zorlaştiran. Aynı anda çalışıp bir de ev kadınlığı yapıyorlar. Elbette annelik.
Erkeklere de, ev gecindirmek var.
Bence ikisi de ayrı ayrı zor. Kadınım diye kadınlık zor diyip bencillik edemem.33 Yorumla- +1 yıl
güzel eig listesine aldım seni ;)
- +1 yıl
Seç ya bence 😂
Ya ben burada erkekleri savunuyorum yine erkeklerden eksi alıyorum 😣 - +1 yıl
Çok Güzel Bir yorum yapmışsn :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
+1 yılikisinin de kendine gore zorluklari var. ozellikle turkiyede kadin isen ezilmeye siddete ayrimciliga ve esitsizlige maruz kalirsin. yolda yalniz yuruyemezsin, gece gec saatlerde disarida gezemezsin, korkudan minibuse taksiye binemezsin. erkekler sana bir vajinadan ibaretmissin gibi davranir. acik giyinsen kasar olursun kapansan 'bu basortusunun altinda neler neler var hey yavrum beee' gibi igrenc laflara maruz kalirsin. guzel giyinirsin makyaj yaparsin, araniyo bu derler, kendine ozen gostermezsin bakimsiz, kezban derler. evlenirsin cocuk dogurursun ayni anda kirk tane isin altindan kalkmaya calisirsin. tecavuze ugrarsin, serefli hakim o serefsizi serbest birakir onunla ayni sehirde korka korka yasamaya calisirsin, her erkekten korkarsin.. kadinin degersizlestirildigi, hayatinin zorlastirildigi ulkelerden biri turkiye. biz boyle bir ulkede yasadigimiz icin kadin olmanin daha zor oldugunu dusunuyoruz. dusunun bir 'kiz gibi davranma, adam gibi yap su isi, kiz gibi mizmizlanma, elinin hamuruyla erkek isine karisma, o erkektir yapar, sen kizsin yapamazsin' gibi sozleri her gun duyuyoruz, kadinlar her gecen gun daha da degersizlestiriliyor. sundan eminim ki kadin olmak daha zor... erkeklerin de karsilastigi zorluklar var elbet, kucuk yasta tecavuze ugrayan taciz edilen birsuru erkek biliyorum, surekli bir onyargiyla karsilasiyorlar, erkekler aglamaz, erkekler sevmez, erkekler anlamaz.. kim bilir belki de erkeklerin yerinde olmadan bilemeyiz.. ama kadinlarin hayatlari her gun goz onunde, sokakta, televizyonda, haberde, gazetede 3. sayfada...
31 Yorumla- +1 yıl
Yaşına göre çok şey yaşamışsın -.-
bayan olmak daha zor...
41.media.tumblr.com/.../...0cCvq91se9vzoo1_500.jpg133 Yorumla- +1 yıl
şimdi öyle bir yazmışsın ki ben desem boş artı verebilirm ancak...
+1 yılkadin tabiki!!
kadina karsi terbeyisizlikler
kadin daha fazla ispat etmesi lagzim is yerinde
kadin, hem evi ceviriyor, hem cocuklarla ugrasiyor, hem ise gidebilir, hem aile idare ediyor
hem evi temizliyor , yemek yapiyor
cocuk dogruyor
cocuk buyutuyor
kendisine bakiyor, kendisini hala kadin hissetmek istiyor
erkeklerde daha cocuksu oldugu icin ( genelde) erkege de bakiyorr
saymakla bitmez
kendi hormonlari
ne diyorsunuz ya
saymakla bitmez
erkek?
ise gidiyor
erkeklk tasliyor.21 Yorumla- +1 yıl
O çocuğa erkek olmadan bak da görelim o zaman yaz bakalım erkek? Diye
- Anneler Günü konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yarış haline getirmeyi doğru bulmuyorum. . Ikisininde kendince zorluğu var o nedenle insan olmak zor deyip geçiyorum..
61 Yorumla- +1 yıl
mantıklı
+1 yılIkisinin de farkli farkli sorumluklari var.
yani ben butun kizlar gibi keske erkek olsaydimndiyenlerdenim :D
ama yani bir kadin gelecege dair asiri buyuk plan yapmasina gerek yok eger evlenirse
ama erkek her daim yapmak zorunda.
cocuk konusunda da kadinin sorunlulugu cok buyuk12 Yorumla- +1 yıl
eşit ölçüde yani :D
- +1 yıl
Yessss :D
+1 yılErkek olmak zor çünkü erkekler baba oluyor.
Çocuğunun başı sıkıştığı Zaman anne bunun altından kalkamaz. Baba gider ne gerekirse yapar. Baba bütün hayatını çocuklarına sunar.
(Tabi iyi bir erkek için)
Ama erkek kötü ise kadın için daha zor oluyor.31 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kanka artı :D
Adam sabah kalkıp işe gidiyordu yoruluyordu haliyle başındaki adam küçük çocukmuş gibi azarlıyordu adamı gıkı çıkmıyordu çünkü çocuğu üniversite için dershaneye yazılmak istiyordu bir diğeri ise telefon kira fatura giderleri de artmıştı bu sene bu ayı bile cıkartamayacaktı belki.. Kadın çocuklarının sorunlarıyla ilgileniyordu akşam ne yapacağım diyordu az şey kalmıştı üstelik dolapta evi toplamasına rağmen toplnmiyordu lanet ev. Adam çuval taşıyordu kadın bakışların mağduru kadın tacize ugruyordu adam kızını korumaya çalışıyordu.
00 Yorumla
+1 yılİkisininde kendine göre zorlukları var bence ama duygusal olarak erkekler için daha zor bence
62 Yorumla- +1 yıl
erkeklerden 2 artı var birde ben veriyorum 3 artıyla öndesin :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kadın olmak şu sıralar zor ama gelecekte erkek olmanın zor olacağına eminim. Çünkü Kadın nufüsü fazlalaşıyor ve erkekler cinsel obje olarak görünmeye başlıyorlar.
Dünyada her erkeğe 5 kadın düşüyor son istatistiklere göre.12 Yorumla- +1 yıl
hani nerede o.0
İkisinin de zorlukları var.
Ama kadın olmak daha zor bence, bir tık daha.42 Yorumla- +1 yıl
editöre yakışan bir yorum :D
+1 yılHer iki tarafinda kendince zorluklari var mesela en uc noktalari dusunursek genel eve dusenler kadinlar ne cwktiklerini biz bilemeyiz sonra magden de insaatda calisan askerde sakat kalan ne bilitim sonra cocugu bir sey istediginde alamayan babalar onlarin o anki psikolojisi , her nekadar kadinlar calsma hayatinda olsada ekonomik sorunlklk cogu alide babada annelerinde cektigi cok pislik hal var yani bu dunyada hepimizin sorumluluklari var yapmakla yukumlu olduklarimiz herneyse basa gelen cekilir :)
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun doğru cevabını bulamk için bülent ablama sormak gerek. Sonuçta insanların çoğu iki cinsiyeti de ömrü boyunca yaşama fırsatı bulamıyor 😏
11 Yorumla- +1 yıl
hehehe
Kadın olmak. Adet denilen lanet bir olay yaşıyoruz çocuğu da biz doğurup bakıyoruz kılımızı tüyümüzü alıyoruz ay nasıl acı. zor zanaat valla
12 Yorumla- +1 yıl
alma tüylü gez :D
- +1 yıl
Tüy bi tık işin bahanesi bizdede tüy çıkıyor yani çocukda öyle o çocuğa erkek olmadan öyle kolay kolay bakamazsın regl olmanda dünyanın sonu değil dünyadaki tek dert o değil bizimde dertlerimiz var
Ilk olarak bakildiginda ikiside zor gibu gorunsede aslinda kadin olmak cok zor ozellikle bizim ulkemizde genellikle ezilen hem aile tarafindan hem esler tarafindan. gerekse hic tanimadigimiz erkeklerin tecavuz etmesi yani sadece cinsel bir ihtiyac olarak gorulmesi bakimindan kadin olmak cok zor. En basit ornek olesiye dayak yiyen kadinlar tamamen bastirilmis kiz cocuklari. evlenmeden cinsel iliskiye giren erkeklere adam oldu milli oldu derken kizlarin oldurulmesi de cabasi. oysa kadin dogurgan olmasa nerden gelirdi bu kadar insan?
11 Yorumla- +1 yıl
Babalar ne olacak peki?
+1 yılNet bir cevbı yok bence... Bulunduğunuz yere, zamana, olaya göre çok fazla değişkenlik gösterir.
31 Yorumla- +1 yıl
rölative :D
Bence her ikisininde kendine gore zorluklari var bunu cinsiyete yuklememek gerekir.
31 Yorumla- +1 yıl
peki efendim
- Anneler Günü konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden kadın olmak çok zordu şimdi kadın olmak daha rahat geliyor tabi bunun dini faktörünü hesaba katmaz isek.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
Bence ikisininde zorlukları var. Tabi bu ikisinde sorumluluklarının ne kadar farkında olduğuna bağlı
21 Yorumla- +1 yıl
çok doğru artı
- Anneler Günü konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle kadın olmak zor. 6 yıldır bunu çok daha iyi anladım.
Temizlik, bulaşık, çamaşır, ütü, çocuk bakımı, yemek pişirme, (her gün diyorsun ki, bu gün ne pişirsem?) Bir de çalışıyorsa o kadın... Evliyse bir de kocasının isteklerini karşılayacak, kahrını çekecek. Vallahi biz erkekler çok şanslıyız. İyi ki anamız bizi erkek doğurmuş. :)30 Yorumla
+1 yılBu konu tartışılır..
Kendi açımdan bakarsak Kadın olmak zor.
Babam vefat etti. Bir anne ve babanın yapması gereken tüm herşey Annemin omuzlarına kaldı.
Bir kadının evlatları ve kendi hayatı için tek başına verdiği mücadelede erkeğin bile yapamayacağı türden şeyleri yapması gerçekten zor hele ki hayat arkadaşın yokken.
Bunları gördüğümden dolayı Kadın olmak çok zor diyorum. Bu erkek olmaktan daha zor demek değil sadece zor işte..10 YorumlaEşit sayılır ama kadınların bir tık daha zor çoğunluk olarak erkeklerden sadece ailesine bakmak beklenir eşine ufak tefek yardım etmesi ama kadınlardan çalışıyosa bile temizlik yemek özel hayat çocuklara bakmak yani erkeklerin işide çok zor ama hemen hemen eşit sayılır kadınların bir tık daha zor.
10 Yorumla- Anneler Günü konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyette değil keramet - bu benim sözüm olacak yakında :D O kadar çok kullanıyorum ki artık :D
12 Yorumla- +1 yıl
Bizde de kullandığın için teşekkür eder bir de artı ikram ederiz...
- +1 yıl
Teşekkür ederim o zaman :)
- Anneler Günü konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılİkisinin de kendine göre zorlukları var ama kadın olmak daha zor
11 Yorumla- +1 yıl
az bişey mi :)
+1 yılErkeklerin hayatında ne var be tüm zorlukları kadınlar çekiyor.
Kadın olmak zor.92 Yorumla- +1 yıl
Allah aşkına naptın ya bu yaşına kadar sana erkek olan baban bakmadı mı? >.<
- +1 yıl
Askere gitmek, sünnet olmak, erkeklikle uymayan hareketleri yapmamaya çalışmak yani yumuşak görünmemeye çalışmak hatta bu nedenle ağlayamamak.. evi çekip çevirmek.. daha sayimmi? sonra cinsel tercihiniz sizin farklı olsa belli etmekten fazla çekinmezsiniz ama biz erkeklerin belli etmesi daha fena bir durumdur hemcinslerimiz arasında.. ben lezbiyenim demek kadar basit değildir mesela..
kadın olmak soyle zor; -dogum yaparsın onun acısı
-agda olursun onun acısı
-cocuk bakarsın, cocukları buyutursun onun sorumlulugu
erkek olmak soyle zor;
-butun evın sorumlulugu sende
-sevgılının, karının gonlunu hos tutmak, onu mutlu etmek sende
bence ıkımızınde hayatı zor.. zor..10 Yorumla- Anneler Günü konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olmak zor. bu nedenle. eşimin rahat etmesi için her şeyi yapıcam birde kızımın tabi ☺
51 Yorumla- +1 yıl
editörlere direk artı veriyorum :p
- Anneler Günü konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı deli eden kadın derler ama bilmiyolarki deliyide kadın akıllı eder.
32 Yorumla- +1 yıl
dilemma :D
- +1 yıl
Ateş ederim ateş ateş :D
+1 yılKadın olmak zor tabi kadın ayakta kalmak için daha fazla çaba harcar kırılgandır ama bunun önüne geçmek zorundadır hem eşine hem çocuğuna hem arkadaşlarına yetişmek zorundadır kadın kalbinde hem annesine hem babasına hem çocuğuna hem eşine yer açar hepsini memmun etmeye çalışır daha bir sürü neden saya bilirim
00 Yorumla
+1 yılkadın olmak zor çünkü her şeye maruz kalınıyor düşünün bir spor külübü başkanı bile sözle laf atıyorsa değerli o insanlara bilinki kadın olmak çok zordur türkiye de erkek başnın caresine bakıyor bir şekilde ama kadın bunu yapamıyor herşeeye maruz kalıyor kadına saygılı olun diyorum başka birşey demiyorum...
30 Yorumla- Anneler Günü konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisininde kendince zorluğu ve kolaylığı vardir.
11 Yorumla- +1 yıl
evet :)
+1 yılValla bazen insan olmakta zorlaniyorum gerisini bilmem !
41 Yorumla- +1 yıl
eig listesindesin
Ne olursan ol once "adam" ol derler.. bu is icin sanki.. ikisininde zorluklari var kimse inkar edemez.. ama yinede ana olmak zor zanaat!
30 Yorumlahep acı çeken taraf kadın oluyor erkekler çok şanslı be..
11 Yorumla- +1 yıl
ne acı çektin?
+1 yılDünyada kadın olmak yeterince zorken Türkiye'de kadın olmak iki kat daha zor.
https://i.hizliresim.com/25Oa4O.jpg202 Yorumla- +1 yıl
çok egzajere "vur deyince öldürmenin" manası yok.
Unutmayın babanız erkek... - +1 yıl
Bu hayatta en zor olan İNSAN olmak. Bu da milletin popüler adamlık, kadınlık yazılarıyla olmuyor.
Kadin
Cnk erkek sokakta kalsa bir bankta yatar uyur ama kadin uyuyamaz (ornektir )22 Yorumla- +1 yıl
örnekli görüşlere artı :)
- +1 yıl
Kadın bankta uyuma ihtiyacı duymaz zaten merak etme
Bence Allah ikisinede eşit yaratmıştır. Neden diğerini az diğerine çok yük versinki
12 Yorumla- +1 yıl
dimi
- Anneler Günü konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu ülkede kadın olmak belki çok zor ama erkek olmak da zor. Kimse kadına neden evde oturuyorsun demez ama erkek her şekilde o evi gecindirmekle yükümlüdür. Ayrıca biz bir yerimizi açınca tüm kapılar açılmıyor. Ayrıca ortalama güzellikte olup da bu kadar burnu havada kadını dünyanın hiçbir yerinde bulamazsin
00 Yorumla Neden kadınlar erkeklerden 20 yıl daha fazla yaşıyor :D...
11 Yorumla- +1 yıl
daha rahatlar knk
Anneler Günü konusunda 512 cevap paylaştı. Biri kurbağa öper, biri yüzyıllarca uyur, biri 7 cüceyle yaşar, biri kuleye kapatılır. Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamanda böyle cahil bir toplumda inan bana kadın olmak daha zor. Hayata tutunmak, yaşamak kadın için birkaç adım daha zor.
11 Yorumla- +1 yıl
bekar kadınları kastettin sanırım
- Anneler Günü konusunda 958 cevap paylaştı.
+1 yılFeminist düşüncelere kapılıp kadın olmak demicem , ikisininde zor yanları var
13 Yorumla- +1 yıl
yaşına saygı artı
- +1 yıl
Düşünceme değil yani hıhh 😕
- +1 yıl
düşüncene zaten artı
ne yapıcan kolayınımı seçicen durumundan mutlu ol bence
12 Yorumla- +1 yıl
hhahhhaah çok güldüm ya
Seni eig listesine aldım ;p
+1 yılHerkesin hayatına kimse karışamaz diyormuşum :D Şaka bir yana ikisininde kendine göre zor yönleri vardır kıyaslama yapılamaz diye düşünüyorum ben
11 Yorumla- +1 yıl
evet
Türkiye'de kesinlikle ama kesinlikle kadın. Yabancı ülkelerde eşit :)
44 Yorumla- +1 yıl
dimi ya
- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
@büyükyorumcu yapma allah aşkına ne demek neden
- +1 yıl
Bunla ilgili geniş bir cevabım var. Ama bunu şimdi vermiycem 8)
Kadin olmak daha zor erkeklere gore cunku kadin oldugun zaman yani kiz oldugun zaman elalem neder derler gece gec vakite kadar sokakta oldugun zaman o* damgasi yersin bir sey yaptin mi sen kizsin elalem senin hakkinda ne der diye laf yersin
00 Yorumla
+1 yılEn gelişmiş ülkesinden tut en geri kalmış ülkesine hep kadına ikinci sınıf muamelesi yapılıyor malesef
12 Yorumla- +1 yıl
ne gibi? 2. sınıf mesela?
- +1 yıl
Senin hakkındaki kararların erkekler tarafından verilmesine alisirsin ister abin olsun ister baban ister esin onlardan habersiz bişey yapamazsın sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın canın pahasına mahalle baskısı denen şey en çok senin üzerinde çalışır 5 yaşından itibaren edep dersleri almaya baslarsin seni fikirleriyle alt edemeyen erkek bir gün mutlaka elinin hamuruyla Karışma sözüyle karsilasirsin sana laf atıldıysa tecavüz edildiysen tacize ugramissan aile içi şiddete maruz kalmissin kim bilir napmissindir tek başına yasiyorsan aradığını düşünen zavallilar vardır kız olarak doğmuş canlı canlı toprağa gomulursun dul kalmissin zaten hayat başına yıkılmış kullanılmış 2 . Sınıf eşya muamelesi görürsün GEREK var mı DAHA SAYFAYA BAYIM. ..
+1 yıltam olarak nerede yaşadıgına bağlı aslında bu sorunun cevabı
10 YorumlaKadın olmadığım için onların yaşadığı zorluğu bilemem. Onlarda benim yaşadığım zorlukları bilemez !
10 YorumlaDüşünüş, yaşam biçimi ve fiziki yapı itibariyle bu iki cinsi karşılaştıramayız. Bu baştan yanlıştır. Hiç boşuna kasmayın hangisinin hayatı kolay diye. İkisi de zordur kendince.
00 Yorumla
+1 yılKadın.
9 ay karnında can taşımak her kızın yapacağı iş değil.
Cennet; anaların ayağı altında...20 Yorumla
+1 yılİkisinin de zorlukları var.
31 Yorumla- +1 yıl
tabikiii
Anneler Günü konusunda 2,5b cevap paylaştı. En zoru insan olabilmek.
31 Yorumla- +1 yıl
artı
+1 yılBence kadın erkek diye ayirt edemeyiz.. herkesin kendisine göre zorluğu var.. Bakış açısına bağlı.. bir Baba içinde bir Anne içinde hayat kolay değil..
00 YorumlaErkek olmak tabi ki, bu kızlar hep sapık.. Her gün ne mesajlar geliyor da yine de koruyorum kendimi..
11 Yorumla- +1 yıl
Sallamışsın sanki :D
+1 yılErkeklerin. Ama yine de kadın olmaktann sikayetci degilim:)
11 Yorumla- +1 yıl
gerçekten mi :o
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadin olmak Turkiyede is konusunda cok yogun pozitif kazanimlara sahip. kadinlar rahat ohhh misss.
10 Yorumla
+1 yılAtaerkil düzenin olduğu her yerde insan olmak zordur. Kadınların hayatındaki zorluklarla erkeklerinki tamamen orantılı çünkü. Birbirinize destek olup feminizm sayesinde ataerkil düzeni yıkmadıkça kadınlık da erkeklik de zor olmaya devam edecek.
00 Yorumlakadınlara karşı pozitif ayrımcılık olduğundan bence erkek olmak daha zor.. sadece bunun farkında olmayan bir dünyadayız çünkü bizi çok pohpohlamışlar biz de gaza gelmişiz zamanında.. şimdi hep onun b*kluklarını yaşıyoruz işte..
00 YorumlaAnneler Günü konusunda 473 cevap paylaştı. Söz konusu Türkiyeyse kadın olmak en zoru.
31 Yorumla- +1 yıl
bizde biraz daha evvetttt
Anlaşılamıyorsan kadın ya da erkek ol, hayat zor.
21 Yorumla- +1 yıl
haklısın doğru
- Devamını Gör (190)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler