Annem babamı aldatıyor galiba?

Babam'ın bir ortağı var ve evli ve 2 çocuğu var bizde 2 kardeşiz. Bu adam resmen her fırsat bulduğunda bize geliyordu ve babamla gerçekten çok samimiler ve babamın her işine koşturuyor. Mesela ben temmuz ayında yazlıktaydım ve doğum günüm için bana para yolladı 500 tl civarı ve bu parayı annemle yolladı burada birşey ima etmeye çalısmıyorum. Neyse annemler yazlıkta 4-5 gün kaldı ve babam kardeşim döndüler istanbula. Ben de 10 gün sonra kadar istanbula geri döndüm. Ev taşınmıştı ve bu adam her allahın günü bizdeydi ve nasıl diyim babam içerde salonda otururdu bu adam annemle muhabbet ederdi balkonda bende olurdum genelde ama sıkılıyor bir süre insan ve ben odama giderdim ama bunların muhabbet bir türlü bitmiyor. Belki şu an anneme gereksiz kin duyuyorum ama bu kini duyma sebebim bugün olanlardan sonra orayada gelicem. Neyse bu adam ben istanbula gelince karısı kızı ve oğlu yazlığa gittiler adam resmen artık bize kalmaya geliyordu ve babamda hiç birşey demiyordu. Haftada 5 gün bizdeydi resmen neyse 2 hafta bize hiç gelmedi ekim ayından bahsediyorum ve 3-4 gün önce geldi neyse biraz oturduk bu arada babam evde yok dedemi yazlıktan almaya gitti. Beni birden bakkala yolladı işte sigara al kola ekmek falan neyse bende gittim dışarda bir tane sigara içtim istediklerini aldım eve geldim ortalama 5 dk sürdü. Ben içeri girdim annemin yanaklar kıpkırmızı aceleci davranıyor. ismi lazım değil nerde diyorum tuvalete girdi sen çıktıktan sonra neyse ben sesimi çıkarmadım ama içime düştü yani o kurt. Cuma günü okula gitmedim sabah uyandım sabah 11 kahvaltıya gelmiş 1 saat oturdu gitti falan anlamadım. dün annemle otururken annemin sözde parası yok ve gitmiş 4 paket sigarasından almış ben iyice bir şüphe duydum ve benim sanki öyle birşey düşündüğümü anladı ve bana bağırdı. Neyse bugün mutfakta otururken birden mesaj geldi anneme bende açtım göz ucuyla baktım. mesaj ondan gelmişti ve bizi kimse ayıramaz falan yazıyordu. ne yapmalıyım annemi gerçekten çok seviyorum ve arkadas gibiyiz?
Annem babamı aldatıyor galiba?