Son birkaç haftadır annem şüpheli davranıyordu. Gizli gizli telefon konuşmaları, Face ve emailinin şifresini değişmesi beni kuşkulandırıyordu. Ve 3 gün önce annemin telefonunda babama ait olmayan numarayla mesajlarını gördüm. Sevgili gibi konuşuyordular. O an yaşama sebebim olmadığını farkettim. O günden beri hayatım karardı. Sizce bunu babama söylemeli miyim? Ama bunu yaparsam yuvamız yıkılacak. Nolur ne yapayım? Hatasına göz mü yumayım? Annemin benim bunu bildiğimden haberi yok. Nolur sizden yardım istiyorum. Rica ediyorum anneme küfür etmeyin. Sadece ne yapacağımı söyleyin.
Cevabın nedir?
Annenin utanmasida mi yok hadi babani dusunmedi senide mi dusunmedi oyle boyle baban ogrenir hc bise gizli kalmaz elbet. bir acik olur ortaya cikar ortaya cikinca ayrilirlar en cok etkilenen sen olursun sana yazik olur seni dusunmesi lazm en azindan zararli cikcak tekkisi sensin malesef bu durumda hemen annen konusmayi kessin o adamla baban ogrenmeden ama bababn kesinlikle ogrenmeye hakki var
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Annenle aran nasıl bilmiyorum ama bence önce annenle konuşup onu dinle ve bu konu hakkında ki düşüncelerini söyle. Annen artık babanı sevmiyor hatta katlanamıyor bile olsa evli halde iken başkası ile görüşüyor konuşuyor olması (sevgili gibi) çok ama çok yanlış benim düşünceme göre. Gerçekten kafasında baban yok ise annenin söyle ayrılsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannene danış bunu ilk neden yaptığını söyle sen çocuk değilsin sonuçta , baktın sana ne karışma falan diyor ve hatasından dönmüyor babana söyle.. yuva dağılacaksa dağılsın.. boşuna babanın günahına girme, annen de daha fazla günaha girmesin boşansın ne istiyorsa yapsın ! ve anneni uyar tövbe etsin... bu yol iyi bir yol değil !
00 Yorumla
bakalım baban annene ne yaptı? tatlım belki annen çok mutsuzdu ve sizin için katlanıyordu? bilemezsin ki sorunları. bence söyleme bir şey. belki baban da bir şeyler yapıyor ama anneninki ortaya çıkınca olaylar çıkacak ve ona o* diyecekler. bir sorun mu var onu anlamaya çalış bence ve sessiz kal.
65 Yorumla- +1 yıl
ee katlanmak zorunda değil kusura bakmayın. Bu yapılan erkek ve kadın fark etmez çok büyük bir hainliktir. Belki hiç bir sorunu yoktur. babası eşine güveniyor ve evine koşarak geliyor, güveniyor onun için çok şey yapıyordur. Yapmayın feminizmi savunmanızı anlıyorum ama feminizm'i faşistlik seviyesine çıkarıp gerçekten konu hatalı olsa bile hatalıyı savunmaya ve diğerine b*k atmaktan vazgeçin..
- +1 yıl
kimseye b*k atmıyorum ve femizm yapmıyorum burada. bak benim 4 yıllık bir birlikteliğim oldu. evlilik gibiydi son zamanlarda. aldatanlara kadın erkek karşıyım hep küfür ederdim ve anlam veremezdim. * git ayrıl o zaman b*k yemek ne derdim. sonra bir şey oldu. birlikte olduğum çocuk o kadar değişti ki tahmin edemezsin. aramızdaki mesafe 30 dakika. 4 ay yüzünü hiç görmedim. sürekli yalan söylüyordu. ilgilenmiyordu. başkası ilgilenmeye başladı. onu sevmeye başladım. baktım olmuyor ayrıldım. şimdi böyle durumlarda ayrılamayanlar var. ben özet geçip anlattım. o 4 ay görmediğim sürede bana neler çektirdi tahmin edemezsin. ama kimse bilmiyor. yani bu kadın için de aynısını söylüyorum. belki ayrılamadığı bir durum var belki çocuklar için dayanıyor bilemeyiz. ilk konuşması gerektiğini söylüyorum. ha yoksa ayrılamadığı bir durum bu o zaman ruhundaki ibneliktir ( arkadaşım sen kusura bakma doğruya doğru ). yani özetlersek bunu yapan kişinin kadın veya erkek olması bunun hainlik olduğu gerçeğini
- +1 yıl
birlikte olduğun çocuğun değişmesi normal. yaşın 18 4 yıllık beraberlik falan diyorsan zaten 14 yaşında başlamış oluyorsun. ee ergenlik döneminde kişilik oturması vs olduğu için normaldır. Neyse ikimizde bir açıdan aynı bakıyoruz olaya ama ne olursa olsun kimse kimseye katlanmak zorunda değil. Katlanmak zorundaysa aldatmak zorunda değil.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
41Cevap
+1 yılBiliyormusun aynı olayı ben yaşadım. Annem babamı aldatıyor ve babam bugün farkına vardı. Annem düzensiz çalışıyordu babam da şüphelenip iş yerine gitmiş meğerse annem 1 haftadır işe gitmiyormuş. Ben zaten farkındaydım 4 aydır farkındayım zaten. Annemi sevmem aslında bana pek iyi davranmaz. Bugün babam ben abim oturup konuştuk. Annemin bir arkadaşı var annem sürekli onlara gidiyorum diyordu. Arkadaşı kiz bu arada. Sonra onu aradık öyle bişey yok hiç gelmedi beni bu işlere bulaştırmayın dedi. Annemin sevgilisiyle konuştuğu ekran görüntüleri var bende sevgilisininde bumaradı var ama babama şimdi söylemeyeceğim. Babam dediki eğer gerçekten başka biri varsa boşanacağım dedi bende tamam dedim. Peki biz nolcaz dedim. Babamda ben alırım dedi anneme nolacak dedin bana ihanet eden ne yaparsa yapsın dedi. Ben olacakları biliyordum zaten. Babama söylemedim 4 aydır. Zaten babam fark edecekti bende olayları akışına bıraktım. Daha çok şey varda anlatmayım uzun olur. hep güçlü durdum takmadım ama çok üzülüyorum belli etmiyorum sadece. Ama senin durum daha kötü. Çünkü baban bilmiyor. Baban söylemek zorundasın. Çünkü annen sizi babanı hiç sayarak sevgili yapıyor. Size ve babana ihanet ediyor. Annen ile baban boşanmak zorunda. Eğer kabullenirseniz sizde günaha girersiniz. Yapmayın hemen babana söyle. Ama baban sinirli biriyse biranda söyleme ve babana sakince anlat. Babana annen hakkında önemli birşey söyleyeceğini şöyle ve babanla annen olmadığı zaman konuş. Abin ablan varsa onlara da söyle kardeşin varsa ona da söyle beraber konuşun. Babana kavga etmeye değmez falan de onu sakin tut ve plan yapın. Biz de bugün yaptık. Annemden mesaj geldi babama iş yeri haber vermiş babamın geldiğini ve annemi sorduğunu söylemiş. Annemde sabah geleyim kıyamet kopacak dedi. Ama annem belki masumdur belki iş yeri ona leke atıyordur çünkü çalıştığı yerdeki insanlar iyi insanlar değil. O yüzden babam ben abim plan yaptık annemi takip edeceğiz olayları not alacağız. Benim tavsiyem kısacası git ve babana de plan yapın. Ve ben 13 yaşında bir kızım. Düştüğüm duruma bak. Yetişkin gibi davranıyorum. Lütfen yaşa takılma dediğimi yap yoksa hayatını mahvedersin. Bu konuda çok tecrübeliyim
20 Yorumla
+1 yılAnneni al konuş, olmadı babana söyle evliliği bitirsin. Öyle bir insan "anne"lik sıfatını hak etmiyor ki ona anne diyesin. Bırak yıkılsın o yuva. Baban ile yaşa. Hak ile yaşa kardeşim. Senin bu yaptığın anneni korumaktır. Babanı koru! Korunmaya laik bir kadın değil o kadın
04 Yorumla
Soran+1 yılKendi ailemi kendi ellerimle yıkacağım o zaman?
- +1 yıl
Annen denen o kadına bağlı. Konuş, eğer devam ederse bir şekilde yık o yalan yuvayı! Ki huylu huyundan vazgeçmez kolay kolay. Bir de neden aldattığını sor. Bakalım ne diyecek? Babanda da hata olabilir ama aldatmak zinadır. İslamdaki suçu büyüktür. Her halükarda asıl hatalı annendir
Soran+1 yılAnnemle babam kaç zamandır birlikte uyumuyorlar bile
- +1 yıl
Bitmemesi için bir sebep kalmamış bak
Kişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı. Valla dünya öyle kötü bir dünya olduki artık böyle şeyler her insanın başına gelebiliyor ama annenle konuşman şart ne annenin başka biriyle sevgili olmasına müsade edebilirsin nede babanın bu olayı duyup yaşanacak faciaya sebep olabilirsin. sana büyük iş düşüyor aileni kurtar
00 YorumlaKesinlikle konuştuğu kişinin akrabasının olmadığını falan araştırmalısın gizlice annenin telefonundan numarasını al sonra telefon şakası gibi arkadaşlarınla sesini değiştir falan sorular sor ama hiçbiri annenle ilgili olmasın bunu denedikten sonra haklıysan eğer aldatıyosa kes
inlikle babana söylemelisin böyle şeyler devam etmemeli :))01 Yorumla
Soran+1 yılYa bir birilerine aşkım dün gece mükemmeldi. Sevgilim sensiz yapamıyorum gibi şeyler yazmışlar.
+1 yılYapacağın tek şey; Annene her şeyi anlatmak. Eğer devam ederse herşeyi babana anlatacağını ve artık kendisiyle görüşmeyeceğini, evi terk edeceğini söyle.
30 Yorumla
+1 yılAnnene soyle durumunu düzeltsin derim ben öğrendiğini bir şekilde belli et derim birde kadın ya da erkek boş ve sebepsiz aldatmaz evliliklerinde eksik olan birşey var demekki babam ne is yapar
14 Yorumla
Soran+1 yılBabam beyin cerrahı. Ama bunun evlilikle ne alakası var?
- +1 yıl
Sen ozellerini bilme ihtimalini olmaz ama ihmal ediyor olabilirmiş is yoğunluğu ile falan evli olmayan bilemez bazı seyleri
Soran+1 yılAslında annemle babamın arasında soğukluk var ne zamandır birlikte uyumuyorlar bile
- +1 yıl
Demmekki annenin kasınsal ihtiyaçları karsilanmiyor bir ara sana anlatırım çünkü bende evliyim. Bazı şeyler iyi dusunulmeli
Annenle konus.
Olaydan sanki haberin varmis gibi. Teyzen varsa sonra onu devreye sok.04 Yorumla
Soran+1 yılTeyzem başka bir şehirde yaşıyor
Soran+1 yılBen 18 Annem 39
Annenle konuş eğer konuşmayı kesmezse babana anlatacağını söyle zaten bildiğini öğrenince hiç değilse biraz utanır kendi çocuğundan
00 YorumlaAnnemle konuş. Nasıl bir hata yaptığının farkında değil galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım zaten sizin yuvanız annenın babanı aldatmasıyla yıkılmıs.. Annene desen ınkar eder üste çıkmaya başlar bir süre uzaktan izle eger iyice ilerlerse git bir psikologa danıs bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmayı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılburada binlerce yorum var belkı olay başka yerlere gitmeden düzelıcek ama alıe terapistine git derim
+1 yılya skey, m at kafanı annen babanı aldatıyor sen mi yaşmdan soğuyorsun.
10 YorumlaBabanla konuşmadan önce, anne ile oturup konuşman daha sağlıklı olur
00 Yorumlaannenle konusmalısın zor durum ama yapmalısın direk babana söyledin mi aile faciası cıkabilir anneni tatlı dille yaptıgı şeyin dogru olmadıgı söyle iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim bişey sorucamda annenin burcu ne? dalgasına sormuyorum ciddiyim
04 Yorumla
Soran+1 yılAkrep
Cevap sahibi+1 yılpeki baban nasıl biri annenle ilgilenen biri mi? bazen insanlar kendini öyle kötü durumda hisseder ki kocası ona bakmaz ilgilenmez ihtiyacını karşılamaz ayrılsa çocuklarıyla dımdızlak kalıcak ayrılamıyorda çocuklarının psikolojisini düşünür ayrılsam bu çocuklar kötü olacak der kendi kendine bir çıkmaza gider. Ha bak eğer baban gerçekten ilgilenen biri olup annen bunları yapıyorsa o zaman git annene çıtlat de ki babamla boşanacaksın de ama şu telefon konuşmalarını kayıt altına al öyle de bildiğin tehdit et anneni tamam ;) Eğer ayrılmazsan bunları babama gösteririm de o zaman kendin düşünürsün sana neler olacağını de.
Soran+1 yılBaba mla Annem severek evlendi AMA babam anneme 3 kez ihanet etti. Sonrasında özür diledi pişman oldu ama aralarında soğukluk var
Cevap sahibi+1 yılyapmaya bu çok kötü olmuş işte
+1 yılhep monoton yaşam tarzı bunlar. kendilerine göre belli bir sebepleri vardır :D
10 YorumlaAnnenle bu konuyu konuş ne olduğunu öğren ya da sen hiç karışma dicemde böyle bişeyde bilmiyorum zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılAynısını bende yaşadım sustum senelerce tam 9 sene sustum hep dua ettim sabrettim canım yandı ama geçti dua et babana söylersen kötü şeyler olur.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı. Otur annenle guzel bir sekilde konus babana ilk etapta soyleme buyuk bir faciaya sebep olursun insallah herseyi duzeltirsin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Annen ile konuş babandan ayrılmasını söyle aksi halde bu gördüklerini babana ileteceğini anlat.
00 YorumlaBasit annene sor ne yapmak istiyormus boyle devam ederse onjnla olmayacagini babana soyleyip annenin yanliz kalacagini aoyke
00 Yorumla
+1 yılAnnenle konuşsanda annen inkar edecek yanlış anladığını söylüyecek.
Allah sana kolaylık versin işin kolay değil ama doğrusunu yapmak istiyorsan babana münasip bir şekilde söylemen lazım00 YorumlaAnne ne bildiğini söyle ve eğer böyle devam edecekse onurunu kirletmesin ayrilsin
00 Yorumlasessiz bişey olmamış gibi davran sonra üzülen sen olursun ://
00 Yorumla
+1 yıldurumu babana söyle yapacak başka bişey yok malesef
00 YorumlaAnnene söyle yapmasın bir daha , ikna olmazsa babana söyle
01 Yorumla
+1 yılannennle karşılıklı otur konuş içerigi ögren nedir ne degildir sonra yargıla bence
10 Yorumla
+1 yılKos babana solesene aksam haberlerindebizleriz bizde :)
00 Yorumlaannenle konuş o babana anlatsın ha anlatmayacaksa sen anlat.. tabi babana değer veriyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ailede orta yolu bulacak açık sözlü babacan biri vardır ondan yardım iste
01 Yorumla
Soran+1 yılTek çocuğum maalesef
Kişilik & Karakter konusunda 607 cevap paylaştı. Hemen söyle babana ihmaşe gelmez defterini dürüversin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabanın bilmeye hakkı var eşin seni aldatsa haberin olmasını istemezmiydin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılannene bunu bıldığını söyle ya da öğrendığını farkettır belkı hatasından döner
00 Yorumlagit annenle konuş bence bunu yapmaması gerektiğini
00 Yorumla
+1 yılAnnene bildiğini söyle.
00 YorumlaAyni durumdayiz yapcak bse yok susuyorum.
00 YorumlaKarışma büyüklerin işlerine
00 Yorumla
+1 yılAnnene acikca gordukletini sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle birşey yaptıgını sor
00 YorumlaAnnenle konuş ve durumu ona anlat
00 Yorumla
+1 yılüzüldüm bence öncelikle annenle konuşmalısın
00 Yorumlaannen ile konuş ve buna göz yumamayacağını söyle.
00 YorumlaAnne konuş kendisine gelmesini sağla
10 Yorumla
+1 yılbabanın bunu bilmeye hakkı var
00 YorumlaAnnenle konuş. Onun da dünyası yıkılsın.
00 YorumlaAnnnenle konus belki yanlis anlamissindir
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış ki. Sevgilisi var
+1 yılBence babana söylemelisin
20 Yorumla
+1 yılBana soyle en dogru yol. bu yuva zaten. kalmams
01 Yorumla- +1 yıl
Babana
anneni uyar devam ederse babama soylerim de
00 YorumlaBabanin bunu bilmesine hakki var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 2 side birbirini aldatıyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumma ayrilsimlar.. Beter olsn.
00 Yorumla
+1 yılAnnene sormalısın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnnne belli et.
00 Yorumla Söyleme
00 Yorumla
+1 yılMide kaldırmıyor.
00 Yorumla
+1 yılbabana söylemelisin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Annenle konuş önce
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılKonuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk annenle konuş
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. kendın uyar
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!