7-8 yasimdan yani okumayi ogrendigim zamanlardan beri ne zaman annemin telefonunu alabilsem hep ayni adama attigi acik acik fotograflari, s#×tinglerini goruyorum ve bu adam her zaman yok, ayda 2-3 kez annem surekli gulmeye telefona bakarken kahkaha atmaya basliyor -babamin yaninda bile- o zaman anliyorum yine o adamla konustugunu cunku hicbi zaman bizim yanimizda boyle icten gulmez. annemin telefonunu ellemek imkansizdir mesela yataklik doseklik hasta bile olsa telefonuna dokundugum an bagirip oturdugu yerden kalkip telefonu ister, galeri wp sms dahil butun uygulamalari kilitli ve babamin evli oldukladi 24 yil boyunca annemin telefonuna bi kez olsun baktigini sanmiyorum o kadar guveniyor ki anneme. babam gercekten cok iyi birisi yemez bize yedirir anneme pirlantalar altinlar alir tabi sadece maddi yonden degil gercekten cok da ilgili biri babam anneme karsi ozellikle annem ne derse desin kavga etmez alttan alir yine mutlu eder. babamla bizim aramizi da annem bozar genelde. gercekten cok suclu hissediyorum babama karsi ama cok da korkuyorum bir sey olursa benim basima kalir diye ne yapacagimi bilmiyorum. ayrica annem din konusunda da cok "dindar" ve baskicidir en ufak seyde bana oro$pu damgasi vurur tesetturunu -disarida- tam yerine getirir ama gel gor ki elin adamina attigi resimleri. ne yapacagimi bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu durumu babana kesinlikle soylemelisin annen diye saklamamalisin babana cok uzuldum yazik gerci kadinlarin ozellikle evlilerin ne kadar dindar kapali olsada sosyal medyadan dahi cogu %95 i kocalarini aldatiyorlar kadinlarin genlerinde olan bir sey lakin babanj az seviyorsan ve onun iyiligini istiyorsan bunh babana soyle.
Evet sen olmazsan daha mutlu oluruz de ona
yasim kucuk neolursa olsun bana patlar diye korkuyorum :(
Sana patlamaz ama detayli uzun uzun konusmak istersen eger konusalim?
geregi yok tesekkur ederim yine de
Iyi aksamlar
Suçlusun baban bunu ihaneti hak etmiyor
Gerken yapılır inşallah
dalga mi geciyosun ne suclusu kolay mi kucuk yasta babamin karsisina cikip annem seni aldatiyor demek biraz empati yapin ya
Babana söyle İnceldiği yerde kopsun din imandan bahsetmesin din böyle değildir yaptıgıyla sizi de dinden soğutur Rabbim hayırlı aileler nasip etsin
Senin yapacak biseyin yok babanın bulması gerekiyor
imkansiza yakin dedigim gibi telefonunu bile ellemez annwmin
Sadece telefonu değil çoğu şeyi ellemiyor belli
ne kadar igrenc bi insansin sen ya
Amacım iğrençlik değil olanı soyledim ki o iğrençlik bende değil kapalı gibi gorunuo herşeyi yapan annende
ak ben de farkindayim annemin fikir istemisim surda bunu deyince ne kattin bana mide bulantisindan baska belli degil mi yasimin kucuk oldugu ya
Bana vahiy gelmiyor yaşın
Şaka mı bu
Bi takip eder misin bir sey sorcam da
attim istek
Babana söyle onun da bunu bilmeye hakkı var
yasim kucuk diye cok korkuyorum of
Sen ne istiyorsjn
tamam öl ozman
nediyon la
Aile yuvanın dağılması ile oyle
Annenin Instagram?
Annen tam bi esc