Annem babami aldatiyor?

7-8 yasimdan yani okumayi ogrendigim zamanlardan beri ne zaman annemin telefonunu alabilsem hep ayni adama attigi acik acik fotograflari, s#×tinglerini goruyorum ve bu adam her zaman yok, ayda 2-3 kez annem surekli gulmeye telefona bakarken kahkaha atmaya basliyor -babamin yaninda bile- o zaman anliyorum yine o adamla konustugunu cunku hicbi zaman bizim yanimizda boyle icten gulmez. annemin telefonunu ellemek imkansizdir mesela yataklik doseklik hasta bile olsa telefonuna dokundugum an bagirip oturdugu yerden kalkip telefonu ister, galeri wp sms dahil butun uygulamalari kilitli ve babamin evli oldukladi 24 yil boyunca annemin telefonuna bi kez olsun baktigini sanmiyorum o kadar guveniyor ki anneme. babam gercekten cok iyi birisi yemez bize yedirir anneme pirlantalar altinlar alir tabi sadece maddi yonden degil gercekten cok da ilgili biri babam anneme karsi ozellikle annem ne derse desin kavga etmez alttan alir yine mutlu eder. babamla bizim aramizi da annem bozar genelde. gercekten cok suclu hissediyorum babama karsi ama cok da korkuyorum bir sey olursa benim basima kalir diye ne yapacagimi bilmiyorum. ayrica annem din konusunda da cok "dindar" ve baskicidir en ufak seyde bana oro$pu damgasi vurur tesetturunu -disarida- tam yerine getirir ama gel gor ki elin adamina attigi resimleri. ne yapacagimi bilmiyorum

Güncellemeler
1 yıl
ayrica en ufak seyde manipule ediyor ben oleyim de kurtulun ben olmasam daha mutlu olursunuz vs vs cildirmak uzereyim
Annem babami aldatiyor?