Askeri Mahkemeye çıkıyorum, şimdi ne olacak? Ceza alır mıyım?

Konu emre itaatsızlık -firara teşebbüs-esas duruşu bozmayı sonradan vermiş tutanakta yoktu.

Öncelikle emir verdi yaptı -firar etmedim -esas duruşluk bir konu yoktu görev yerindeydim.

Bundan 1 ay önce bir tane ast subay vardı, gece iki kere uyurken yakaladı; tutanak tuttu ama bunlarda haklıyım mahkeme önünde ve diğer askerler olsa bile haklılar. Her neyse
komutan bir sonraki gün geldi yanında devriye çavuşuyla. Kulübeden geç ayağa kalktım ama uyumuyordum. Sonra bu komutan arama yaptı telefon araması; şarj aleti buldu. Ben de benim değil dedim.
Sonra bana silahını al dedi aldım koş karşıya git dedi gittim.

Dayanamadım çok kalk silahla yaptırdı iki elimi silahla uzatarak bana her silahı indirdiğimde tekrar yapıcaksın dedi..
10 dk sonra telefonum düştü kamerasızdı ama pantolon içine dışarı değil; ışığı yandı ben de vermek istemedim ver dedi dedim komutanım yarın veriyim ben bölük komutanına ailemle görüşüyorum çok önemli dedim izin vermedi.

Sonra ısrar etti sürekli izah ettim durumu kabul etmedi kulübenin oraya gittim.

Telefonu ver dedi, omuzumdan tuttu elini kaldırdı ver dedi, dövücem dedi. Sonra ben de üzerimdeki gömleği ve çelik yeleği bıraktım, yere gidiyorum dedim çıktım. Yol dışına bu olay lojmanlarda 5 metre yürüdüm, oturdum ağladım komutan çocuk gibi ağlıyorsun dedi. 10 dk gir içeri vs dirdir etti sonra ise beni amt ye götürdüler arkadaşlar. Orda uzman da vardı beni ast subayla içeri aldılar kapattılar kapıyı.

Uzman elini kaldırdı, sen napiyorsun l*n diye bağırınca bir ona baktım bir de diğerine sonra kapıdan ağlayarak çıktım. Komutanlar "tütün" dedi arkadaşlara ben de bırakın dedim beni, onları ittim, kapıdan çıktım bahçeye, ordan sonra biraz durum hafifledi komutanlar dengesini kaybetti sakinleştiler.

*Devriye çavuşu şahidim oldu ifademde
*Avukatım oldu o beni destekledi psikolojik durumdan ifademde suçsuz olduğumu kanıtladı
*Rdm den rapor almıştım geçmişimdeki psikologları da söyledim bunları da göz önünde bulundurdular.
*Savcı ceza almssin dedi ama ? suçun yok dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
eger savcı dedi ceza alırsan en kötü 5 yıl denetim serbestligi +25 gün hapis dedi almasssın dedi ama alıcagın en iyi ceza beraat etmem ama ben güvenmiyorum bu askeri mahkeme
iftiraa bile atarlar bana orda beni yargılıycaklar komutan?
Güncellemeler
+1 yıl
Mahkemeye çıkmış olanlardan da destek istiyorum
Askeri Mahkemeye çıkıyorum, şimdi ne olacak? Ceza alır mıyım?