Beş yıllık hapis cezam olacak. İyi hal ve etkin pişmanlıktan İki yılın altına düşecek. Bu sayede para cezasına dönüşecek ama sicilimede işleyecek. Beş yılın sonunda sicilden silinecek ama ben ne yapacağım :( benimle aynı durumu yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim. Bilen yazsın lütfen bu çook kötü bir durum mu. Sicilime işlemesini sormuyorum. O zaten başlı başına kötü…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Benim de 18 yaşımdan dosyam vardı. Ceza aldım bozuldu. Denetimli aldım bozuldu. Dosya iki sene kapandı geri açıldı. Yine ceza aldım bozuldu. En son karar kıldılar 5 yıl hr hangi bir suça karışırsam ceza netleşecek. Bende 3 yıl bitti 2 yıl kaldı sicilim de tertemiz şu anlık bir sorun yok
09 Yorumla- Soran1 yıl
Nasıl yani? Ceza alıp bozulma durumu nasıl oluyor? Ben suçumu kabul ettim. Muhtemel senaryoda iki yılın altında hapis cezasına dönüşecek. Bunuda para cezasıyla ödeyeceğim. Denetimli serbestlik olmaz dedi avukat. Ama sicile işler dediler. Sizin nasıl işlemedi anlamadım
- 1 yıl
Bana 3 yıl yatar verdiler yatirmadilar. Karar veren hakim dosyayı bıraktı. Sonra yeni hakim denetim verdi imza bile atmadım yine karar bozuldu. Sonra dosya birden kapandı. İki sene geçti kamu sucu denildi geri açıldı. Ağır cezadan 9 yıl hapis yedim avukat savunma yaptı 5 yıla düştü. Son karar da avukat yine birseyler yaptı denetimliye dönüştü. 3 yıl geçti bise olmadı
- Soran1 yıl
Suçunuz neydi ki? Ve kabul ettiniz mi suçunuzu? Benimki nitelikli hırsızlığa giriyor. Keşke bendede bunlar olsa ama sizin süreç çok uzamış. Ben bir an önce bitsin istiyorum
- Soran1 yıl
Suçunuzu kabul ettiniz öi kısmına cevap vermeyin doğru olmaz
- 1 yıl
Kabul etmedim çünkü bana atılan suçu ben işlemedim. Bir suçu direkt işlersen suçlu olursun ama suç dolaylı yoldan olursa bunda itiraz edebilirsin. Ki benim suçum da dolaylı yoldan yani yapılan suçla yaptığımı düşündükleri suç farklıydı sonuç olarak suçsuzdum. Ve avukatım da gerçekten başarılı biriydi hakkini verdi bu sayede yırttım
- Soran1 yıl
Anladım ikimizin durumu biraz daha farklı. Ben suçumu kabul ettim ve sicilime işleyecek öyle gözüküyor. Umut ediyorum ki para cezasıyla sonuçlanacak..
- Soran1 yıl
Kamuda çalışmayı düşünmüyorum. Bu yüzden yurtdışına gitmeyi düşünüyorum. Hatta dil eğitimi alacağım. Her özel sektör aslında sicil kaydı istemiyor ama ne olursa olsun 5 sene peşimi bırakmayacak maalesef..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
İnşallah hapis iyi hal olmazda hapis yatarsın 2 yıl
08 Yorumla- Soran1 yıl
Neden hapis yatayım?
- Soran1 yıl
Tamam eren sağol
- Soran1 yıl
Umarım sende kınadığını yaşamazsın :)) hayat bu bilemezsin…
- Soran1 yıl
Dün bende öyle söylüyorsum neyse
- 1 yıl
Ceza sebebi nedir
010 Yorumla- Soran1 yıl
Hırsızlık
- 1 yıl
Nasıl bir hırsızlık?
- Soran1 yıl
Nitelikli hırsızlığa giriyor
- 1 yıl
İş yerini mi soydun?
- Soran1 yıl
Hayır ya avm de oldu olay
- 1 yıl
Neden yaptın?
Aklımda ne vardı da hırsızlık yaptın - Soran1 yıl
Hiç bir şey yoktu psikolojim bozuk bu yüzden oldu
- 1 yıl
Hapiste psikolojin düzelir
- Soran1 yıl
Yargılamak size düşmez. Dün bende yargılıyordum bu gün bu haldeyim. Hapislik bir durum olmayacak inşallah. İnsanlar hata yapabilirler. Robot değiliz. İyi gecelr
- 1 yıl
Evet mahkemeler var
- 1 yıl
Ceza sebebini öğrenebilir miyiz
01 Yorumla- Soran1 yıl
Hırsızlık
- Gizli Üye(25-29)6 ay
Eğer burdaysan bir sorum var
00 Yorumla - 1 yıl
Ne çaldın
01 Yorumla- Soran1 yıl
Ceket 1700 tl