Erkekler terkedildiklerinde bunun üzerine fazla düşünmezken, kadınlar bu durumu hep bir mantığa dayandırmaya çalışırlar. Bunu başaramadıklarında ise kendini suçlama süreci başlar. Terkedilmenin sebebi olarak kendi fiziksel ve kişilik özelliklerini görmeye başlayan kadınlar, bu suçlama hâli devam ettikçe daha da depresifleşirler. Öncelikle bu durumdan kurtulmak ve kendini suçlamaktan vazgeçmek gerekir.
Terkedilen kadın, bunun hayatı boyunca başına gelmiş ve gelebilecek en kötü olay olduğunu düşünür. Ayrıca bu kötü olayın sadece kendi başına geldiğini düşünenlere dahi bulunmaktadır. İlk yapılması gereken bütün hayatı gözden geçirmek ve yaşanılan en kötü olayın bu olamayacağını kabul etmektir. Ayrıca her gün onlarca kadının terkedildiği düşünüldüğünde, bunun sadece bir kişinin başına geldiğini düşünmek doğru değildir.
Neyseki normal bir kadın değilim. Kendimi ilişkimle tanınlama hatasına hiç düşmedim. Hiç uzun süreli ciddi ilişkilerim olmadı ama olsaydıda terkedilseydim hayatıma devam ederdim sanırsam.
kadınlar için çok zor bir durum dediklerine katılıyorum ama hayata biraz negatif oluyor malesef ve hiçbir kadın terkedilmeyi hakketmıyor tabikide bazı durumlar harıcınde
En İyi Cevaplar