Arkadaşlar eşimden yeni ayrıldım ve nasıl davranmam gerekli bilmiyorum. aslında ayrılalı 8-9 ay oldu ama, çalışıyorum falan işyerinde erkeklere karşı nasıl davranmam lazım...mesela insanlara bu yüzden kaba davranmak istemiyorum erkeklere ama, sinyal gibi algılanmasını da istemiyorum. Ben aslında erkeklere ciddiyetimi sevilecek bir kadın olduğumu nasıl düşündürebilirim. yani kimsenin beni kullanmasını istemiyorum... sadece güzel bir ilişki yaşamak ve bu sefer mutlu olmak istiyorum. sizce nasıl davranmalıyım.. etrafımda kimse ayrıldığıma inanmıyoryani görüntü olarak belli etmiyorum sanırım.. bir de çocuğum falan yok ondandır belki ama, yine de erkeklerin bana yaklaşımlarının cinsellik olmasından korkuyorum kullanılmaktan korkuyorum.. sizce nasıl davranmalıyım..
Cevabın nedir?
walla ablacım o kadar çok şey var ki yazılacak... öncelikle Allah yardımcın olsun! çünkü çok zor... biz toplum olarak herşeyin EN lerini yaşayan bir milletiz. güzelliklerimiz çok fazla bi kaç kötü huylarımız yok değil. 1. ne derler? 2. desinler! 3. El görsün! mantığını kafamızdan silelim. başkaları adına yaşamak seni kendi doğal halinden uzaklaştırır. hayatındaki değişiklikler seni ilgilendirir. kimse bundan meshul değildir. ama sen zihin olarak BEN DUL BİR KADINIM düşüncesini hemen atman lazım... normal hayatını, doğal halini yaşaman, senin hiç kimse tarafından yanlış anlanmana sebep olmaz.. Sen kendini bildiğin sürece korkulacak endişe duyulacak bir şey yok! tecrübe etmiş bir insansın, bundan sonra sana eğilim gösterecek her erkeği tartar biçersin! niyetini anlarsın kolaylıkla... çünkü bir insan 2 kere yanılıyorsa ona kimsenin yapacağı bişey yoktur! kendi istediği için yanılmıştır... saygılar
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama sitede çok kez okuyorum yorumları görüyorum mesela bu konuda bence herşey bende bitmiyor.. mesela ben çok güler yüzlü ve pozitif biriyim. spor yaparım bakımlıyım mesela, bir kadın bir bekar erkek ark. demiş ki bu kız çok güzel uzak dur aklını çeler boşanmış kadınla evlenmek zorunda kalma gibi bişi demiş bende duydum güldüm gerçekten komik gelmişti ama, sonra epey düşündürdü bu. tamam evlenmek istemeyene bişi yok da yok sinyal verdi, yok bana işaret etti gibi şeyler algılanmasın..
En İyi Cevaplar
kadnlığından taviz verme...
bekarkan nasılsan şimdide öğle ol ..sen rahat oldukça ( sen kuyruk salladıkça peşinden koşan it çok olur ) her zamnki gibi başın dik ola...01 Yorumla- +1 yıl
Yav bu ne cahillik bu ne demek yani erkeklere yaklaşsa ne olacak en fazla öperler vs. peki diyelimki birlikte yattılar ne olacak sadece erkekmi zevk alcak kadın hayratmı yapmış olucak yeter be yeter penisi olana vajina lazım vajinası olana Penis lazım bekarı evlisi dulu yok sadece çocuk istemiyorsa korunulur hepsi bu
+1 yılKimseye medeni durumunun değiştiğini söylemek zorunda değilsin , eskisi gibi ol , iyi niyetini suistimal edenler olduğunda hemen uyar ve daha mesafeli davran istersen .Gönül ilişkilerinde de kesinlikle önce arkadaş ol eğer güvenirsen diğer aşamaya geç .Kendine 2. sınıf insan muamelesi yapar gibi dul deyip durma .Medeni halin ya bekardır ya da evli .İsteyenede küçük oğluna almasın .Kimse beni almaz kaygısı da taşıma .
12 Yorumla
sen kimseye bakma bende evlenip ayrıldım bekar biriyle nişanımız yapıldı bazıları dul kadın dul erkek anlar diyolar niye bekar anlamasın kimseyle muhattap olma yalnış anlarlar normalen toplumumuzda yararlanmak isterler tatlım biraz sert ol ulaşılmaz ol hiç zarar görmezsin zaten sen yüz vermesen bile yaklaşmak isterler keşke dul oldunu söylemeseydin
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah tamamına erdirsin.. bende öyle bir ayrım yok ben düzgün bir erkek istiyorum hayatımda.. öyle saçma sapan byümemiş ya da kabuğundan çıkamamış dar beyinli birinin bana zarar vermesini istemiyorum sadece. malum erkeklerimiz malesef ki malesef çok riyakar..
Soran+1 yıltabi ki öyle bir ayrım olmamalı.. bence bunun ahlakla alakası var...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
+1 yılkendin ol yeter.dul kelimesi kavram sen insansin.seni sevecek kiside senin dul olarak algilamayan biri olmali.duygusal acidanda zayif olmamalisin.eger acigini yakalayan olursa 2.şok yasarsin.mesafeli ol deneyimlerini dusun.sonuclari daha olumlu olur.
125 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir erkek bence yok :D çünkü boşanmış bir kadın güzel olsa, bakımlı olsa ve pozitif olsa erkekler lolipopa gelen sinek gibi geliyor ama hepsinin derdi şeker.. sert olsan ııııhhh bak bak adam buna iyi dayanmış derler ki, ilk zamanlar ben hiç kimse ile konuşmazdım ve çok dışlamışlardı beni. sonra sonra gülen yüzümügördükçe sevdiler ama. işte kendin olamıyorsun..
- +1 yıl
ustume alinmadim.31 Yasındayim hep tek yaşadım ve bir Anne doğurdu beni baba değil.genellemede yapmam.
Soran+1 yılgüzel diyorsun arkadaşım ama, inan ki sadece konuşuyor bazıları.. çoğunun davranışı ile söyledikleri çelişki ve tezatlığı aklın almaz...
- +1 yıl
ben bir erkek olarak bunu basarabiliyorsam senin hayli hayli basarman lazim bir erkek olmadan hayat duruyormu
Soran+1 yılhayır hatta hayatında kötü erkek olacağını kimse olmaması gerçekten çok güzel bir durum.. bende bunun farkındayım ki boşanabildim.. hayatımda birini muhakkak isteseydim boşanmaz hayatıma bakardım değil mi...
- +1 yıl
olabilir Annem de tek yasadi halada tek yasiyor.baba demedigim adamla gorusmuyorum ama herkese borc takmis alacaklilari icra memurlari avukatlarla baya bir gorusuyorum
Soran+1 yılhımm o da kötü.. işte bazı insanlar neler açıyorlar eşlerinin evlatlarının başlarına.. Allah yardım etsin size de..
- +1 yıl
Cumlemize.evlenmiyorum kimseylede cikmiyorum gonul bagi kuramiyorum ne kadar sevmesemde o adami tembellik bendede var ama kimsenin basini yakmam.ozellikle evlenipte esim olacak insanin.Tek yasamayi bu yuzden sectim.kimseye faydam yok zararimda
Soran+1 yılişte herkes senin gibi bakabilse keşke.. bir insan en iyi kendini bilir evliliği taşıyıp taşıyamayacağını çözüp tartıp uygun değilse uzak durmalı ki, evliliği gerçekten ahazır ve isteyen insanlar üzülmesin.. o yüzden evlilik deneme tahtası değil hazır değilsen şüphelerin varsa uzak durmalısın..
- +1 yıl
yanlizligimla evliyim mutluyum.soyadımda mutlu zaten.
Soran+1 yıl:) mutluluklar sana o zaman..
- +1 yıl
sanada yasasin ozgurluk
Soran+1 yılözgürlük değil bu ya.. görünmez prangalar var ayağımda toplumun taktığı...
- +1 yıl
yabancı insanları bu yüzden seviyorum dar düşünmüyorlar.böyle düşünenlerden nefret ediyorum.toplum geri kalmis bu yüzden.yabancılar herseyde ondeler.benide eşcinsel sanan var nefret ederim.kızları seviyorum ama yabancı olanları.toplum umrumda değil.
Soran+1 yıltuhaf yaa.. bu kadar rahat kız varken boşanmış ama, aklı başında bir kadına bakış açısı gerçekten tuhaf...
- +1 yıl
millet tuhaf.kadını öyle görenlere yazıklar olsun.burda yaşamaktan dar görüşlü empati yoksunu insanlardan nefret ediyorum.
Soran+1 yılaaa niye empati yapsın ki onlar, onlar boşanmıyor ki.. onlar birbilerine hakaret ediyor, dövüyor dayak yiyor, yine de boşamıyor. çünkü onlar ne sıkıntılar çekiyor yine de boşanmıyor.boşanmak düzgün birşey olsa ilk kendileri hakederdi çünkü, onlar ki boşanmıyorsa başka hiçbir kadın boşanamaz boşanırsa çok kötüdür...
Soran+1 yıldikkat et böyle insanlar hep kendilerinden örnek verir ben neler çektim yine de yuvamı bozmadım der... bunun bir tercih meselesi olduğunu aklı almaz çünkü...
- +1 yıl
modern olmak demek giyim kuşam demek değil beyin modern olması demek erkekler boşanmış kişilere meyillidir neden kolay elde edilir ihtiyacı varmışmış iğrenç bazı kız veya kadında evli erkekle birlikte olur bildiği halde.o yüzden avrupa anadolu kültür karması böyle oluşur.sonuç iğrenç yaratıkların yasadiği bir toplum
Soran+1 yılisteyen istediği gibi düşünebilir hepsi birer tercih ister mutsuzluklarla dolu yaşarlar isterseler huzurlu oldukları şekilde..kalkıpta kendini üstün saymak bir bizim toplumda var zaten.. çok kendimizi kitleselden tut izele kadar özel sayıyoruz.. özgüvenimiz boş ve çok fazla. tembel bir milletiz biz işimize bakmaz milletin derdine düşeriz. derdimiz ekmek olsa çalışmak olsa emin ol kimseye bakmayız...
- +1 yıl
psikolojiye olan düşkünlüğümden dolayı sürekli empati dış gözlem içindeyim ama bu toplumun çoğundan tiksindim.psikolojim bozulacak derece.sonra kendi düşen aglamaz dedim.sadece iyi olduklarını düsündügum insanlara psikolojik olarak destek vermeye çalıştım.onun dışındakiler umrumda degil.bu hava hepimizin.ama hayat kişiye özel.kacmak mümkün olsa giderim bu ilkeden.
Soran+1 yılheryerde var bunlardan kaçmak çözüm değil ki.. emin ol o yabancılarında başka vurduymazlıkları başa kötü haslletleri var... o yüzden herkes işine baksın der geçerim ben :D
- +1 yıl
empati yapmak kolay tam olarak yapmak zor.Annemi sevdigim icin karsi cinsi az cok anlarim iyi olanlarini tabiki.mesela ben su an issizim tipimde soguk yakışıklıda degilim.cogu insan paraya tipe bakar baktimki boyle seven yok bende yabanci kizlari sevdim halada seviyorum.parasi icn degil anlayi icin
Soran+1 yıle tamamda yabancı kızlarda da var öyleleri bu çözüm değil.. neticede insanın milleti yok iyi insan kötü insan var...
- +1 yıl
tamama en azından burdakilere göre daha iyidir.keşke demeyi sevmem ama keşke anlayış değisse
Sen ağır başlı olup fazla yüz göz olmazsan kimse sana kolay kolay yanaşamaz. Sen laubali olmaya başlar, yüz verirsen onlarda başa kakar. Senin alnında ayrıldın yazmıyor. Normal hayatına devam et.
Yeni sevgilere yelken açmak istersen eğer öncelikle gözlemle, çözümleme yap ondan sonra tercihi yap. 8 ay olmuş biraz daha bekle kafanı dinle. Yok sevgiye ve aşka ihtiyacın varsa dozajında sevebilirisin.05 Yorumla
Soran+1 yılnormal hayatıma elbette devam ediyorum hayat durdu gibi birşey yok zaten.. sadece ben diyorum ki bu kadar evli insan var çoğu mutsuz şikayetçi bir daha yanlış kararlarla ve zaman kaybetmekle neden uğraşayım ki. sürekli yap boz tahtası değil bu. ben hayatıma doğru insanı davranış ve hareketlerimle nasıl çekerim onu soruyorum...
Soran+1 yılçok ütopik değil mi... herkes onun kendini bulmasını bekliyor ve karşısına çıkanı o sandığı için üzülüyor..
Soran+1 yılhaklısın..
+1 yılyorumlara gülerek mesaj yazıyorsun ve çok tatmin edici yorumlar alıyorsun. sen sıkıntı çekmemişsin. pek mutsuz sayılmazsın. otur evinde. çok kimse yanaşmaz zaten. ama bende bundan sonra öyle yapacam buldum, kaldı mı, canımımı sıktı. güle güle. tek kızlar ömrümü çürüttü. herkes keyfinde. biri dulla beraber oluyor. biri boşanıp başkasını arıyor. biri eski sevgili biri yeni sevgili.. maşallah maşallah.. işler iyi.
00 YorumlaGizli Kullanıcı bacı: sana kendi denginde birisi lazım. yani dul bi erkek seni daha iyi anlayabilir. bejkar gençlerin büyük çoğunluğu böyle bişey istemez, arkadaşlık kuruluyorsa cinsellik yönünden anlayabilirler.belki karşına istediğin gibi birisi çıkabilir, çıkarsada sakın sevgili kalma durumunu fazla uzatma.. bi an önce net bi karar alman lazım yani ne olacaksa olsun. dost hayatı(sevgili) olarak yaşamak sana zarar verir.
027 Yorumla
Soran+1 yıldul erkeklerde cinsellik düşünür bekarda düşünür adamlığın dulluğu bekarlığı yok bence.
Soran+1 yılbekar erkeğin girip çıkmadığı yer kalmadıysa ve beni de sıradaki sayıyorsa ama dul erkek namuslu ise.. bana el sürmekten çekinip üzerime titiriyorsa bekarda olsam dul ile evlenirdim...
- +1 yıl
ahlaki yönlerini konuşmayalım. herkes kendisine en sadık bi yari olmasını ister. ama genel olarak herkesin gönlünde bi istedği vardır misal ben bekarım ve bekar bi hanımla evlenmek isterim fakat karşıma dul birisi çıktııysa onunla evlenmem gerekiyorsa, kaderime razı olurdum evlenirdim..
Soran+1 yılbence ahlaki yönlerini konuşursak çözüme ulaşırız.. ben yaşadığım evlilikten sonra anladım ki, ahlaksız erkekten koca olmuyor.. yani erkek edepli değilse ondan uzak duracaksın ne olursa olsun.. ister dul olsun ister bekar.. ahlaki yönüne de her açıdan bakacaksın, konuşmasından tut, fikirlerine kadar ahlak temeli yoksa o sana elbet zarar veriyor.. ama işte iki yüzlü erkek çok fazla.. karşısındaki kadının beyninden geçen erkeği iyi analiz ediyor ve ona göre davranıyor..
- +1 yıl
aslında evet ahlaki durum önemli ama ben gönlümüzdekini anlat istedim. haklısın yani ahlaklı olan kişiden zarar gelmez. ahlaksız adam herşeyi yapıyor dediğin gibi iki yüzlü olanlar çok var. evlenmeden önce ahlaken düşük biri olduğunu bilmiyormuydun eski kocanın? yani sonradan mı anladın.
Soran+1 yılyok nişanlı iken anlamıştım o zamanda elalem ne der diye öyle bir saçmalık işte.. bir de ben çok tanıyamadım malesef laf söz olmasın diye çok gezmedim hanesine girmedim falan.. ama artık toplumu takmıyorum.. ne evlenmeden önce bu kurgular bıraktı yakamı ne evlendikten sonra.. şimdi ise kimseyi takmıyorum istediklerini söylesinler..
- +1 yıl
çok iyi anlıyorum . maalesef bizimde böyle bi huyumuz var elalem ne der diye elimizi kolumuzu bağlıyoruz. yine sen iyi yapmışsın ayrılmakla. son cümlene katılıyorum. kimseyi takmayacaksın millet ne derse desin. zaten anladığım kadarıyla kişiliğin oturmuş birisin yani neyin ne olduğunu biliyorsun. senin kıymetini bilememişler .
Soran+1 yılherkes doğasını yaşar görmek istemeyene zorla gösteremezsin ki zaten görseydi görürdü..yaş küçüklüğü cahillik ve kötü insan görmemek çok etkiledi kararlarımı ve insanlara boş bir güven hissi gözlemlemeden iyi varsaymak e zamanla oturacağını düşünmek her alan için doğru bir tez değil.. ha ne olurdu nişan atsaydım bu seferde nişan attı derlerdi etiket mi arıyorsun :D
- +1 yıl
olsun yav nişan atmak bunun gibi büyük bi sorun olmazdı:)) gerçi şimdiki halinde o kadar büyük bi sorun değil bana göre. sonuçta bu hayatta herkesin başına gelebilecek bişey. sen bu düşüncelerini bozma hiç .. eğer kafana göre biriside yoksa, ahlaklı birini bulaamazsan tek başına yaşarsın yani ne olacak:D bu arada etiket lafı çok yerindeydi:))
Soran+1 yıl:) o etiketten bolca mevcutta benden alıştım artık :) evet bugün onu düşündüm bende.. hiç evlenmeden yaşayan insanlar var... çok büyük bir sorun değil dmek ki kötü evlilik yapmaktansa...
Soran+1 yılaaaa yok yok böyle iyi :) böyle iyi de salak salak insanlar var kadınlı erkekli bayağı bir ihtisas yapmışlar bu konuda bunlara plaket falan hazırlamak lazım topluma kazandırdıkları için...
Soran+1 yılbak buraya bir konu açtım hemde çok normal olduğunu düşündüğüm bir şekilde yazdım bir kaç yorum edepsizleşti hemen, bu insanların iç dünyalarında temizlik yok gerçekten...
Soran+1 yılo yüzden gizledim zaten ama, edepsizce şeylere tahammül edemiyorum bilip bilmeden adam resmen küfür etmiş.. ne biliyor ki hayatım ile ilgili..işte peşin hüküm, işte bakış açısının en ham örneği...
- +1 yıl
aynen yahuu ..dul nedir , dedikoducu ve önyargılı toplumun ayrılan kadınları kötülemek için kullandıkları bir söz .Oğullarına dul kız istemem diyenler aman sakın dul kalmasınlar .Kimse zevkine boşanmıyor .
Soran+1 yılaneksanamun sen bir yorumu gördün mü en son yorum anneleri geç adamın kendisi neler yazdı bir anda. yok dul kanın ihtiyacı olurmuş akşam zor yatarmış terbiyesiz herif... annelere gerek yok canım adamın yazdıkları bakış açısını görmeme yetti...
Soran+1 yılgül-feşan; kaldırmışlar zaten iyi de olmuş ama ağza alınmayacak şeyler yazmış okudun sende.. böyle birşey mi var ya.. her boşanan kadın kaşar mı...
Soran+1 yılneyse konu açmak hataydı zaten...
Soran+1 yılsadece o yorum mu ki birçoğu öyle.. erkekler bir tuhaf ben anlayamayacağım görmeden bilmeden nasıl biri olduğumu bu normal mi? ben kapalı bir bayanım eşimden başkasıyla evlenmeden önce bile görüşmedim..demek ki iyi davranmak pozitif olmak iyi birşey değil...neyse gerçekten çok kötü hissettim hayırlı günler...
- +1 yıl
birçoğu öyle olsun millet seni tanımıyor ki tanımadan etmeden yorum yazıyorlar bu kadar üzülme grçekten. sen pozitif olmaya devam et herkese değil tabi. anlıyorum şuan huzursuzsun ama işte senin bir suçun yok ki sen sadece derdini paylaşmak istedin onlar gelip sana bulaştı. kendini hissetme.. bak eskiden Allah insanlara peyfamber gönderdiğinde, bazı insalar karşı çıkmış. "insandan peygamber mi olur?" demişler. yani eleştiri her zaman var sen üzülme sakın
+1 yılBoşanmış bayana erkeklerin yaklaşımı senin korkularını endişelerini doğruluyor malesef, ister istemez acaba bu açık kapıdan nasıl girebilirim düşüncesi oluyor genel anlamda... Mesafeli olmanı özellikle tavsiye ederim...
07 Yorumla
Soran+1 yılmesafeli durma niyetindeyim ben tabi ki, zaten en korktuğum şey bir erkeğin beni sadece cinsellikten ibaret görmesi ama, şu da var bu mesafeli yaklaşım yüzünden sevdiim biri olsa ona da yaklaşamam ki sürekli korkarak yaşamak çok yoruyor..
- +1 yıl
Sevdiğin erkeğe yaklaşmana gerek yok, o yeterince yaklaşır sana merak etme.. Cinsel anlamda bir obje olmak istemiyorsan, kışkırtıcı tahrik edici olma (giyim davranış yürüyüş gibi), gereksiz samimiyet ve yaklaşımlardan mutlaka kaçın...
Soran+1 yılyok zaten kapalıyım öyle bir duruma girmem zaten.. zaten çok fazla samimi değilim sadece güleryüzlüyümdür ve pozitif davranırım öyle somurtkan biri değilim..ayrıca sevdiğim biri olsa yaklaşımını ayırt edememekten korkuyorum. tamam o yaklaşır da müsade edemem ki her yaklaşana..
- +1 yıl
Kapalı bir bayansan zaten davranışların farklıdır, daha oturaklı ve temkinli birisindir tahminen.. Eşinden ayrılmış bir bayana benim bakış açımı söyleyim; eğer ondan bir tepki işaret veya yaklaşım görürsem mutlaka faydalanmak iç güdüsü oluşuyor bende, ister istemez yani yanlış anlaşılmasın... Her bayan bir değil buda bir gerçek, sen kendini biliyorsan zaten sorun olmaz...
Soran+1 yılaçıkça yazabiliyorsunuz tebrik ederim ama, üzücü..
- +1 yıl
Açıkc yazıyorum çünki ibret alınsın ona göre davranılsın diye... Bayanlar erkekleri aşk prensi gibi görüyorlar ama kötü tarafından bakmayı bir türlü beceremiyorlar... Aşk erkeğini seçerken tipine cüzdanına veya romatikliğine bakmayacaksın, önce yüreğine, sonra ailesine, daha sonrada beynine...
Soran+1 yılo dedikelrini öyle güzel kamufle ediyorlar ki erkekler... ya aldatıpta inkar edecek yüzsüzlükte erkekler var... o yüzden bu dediklerinden hiçbir zaman emin olamazsın...
+1 yıliçinden geldiği gibi,hissettiğin gibi...gerçekten yeni bir ilişkiye hazırsan zaten bunu hissedersin ve ona göre davranırsın..ön yargılı insanlar maalesef var özellikle bu konuda..
01 Yorumla
Soran+1 yılevet çok var, bazen diyorum ki görücü usulü evlilik sanırım en mantıklısı ama, bu sefer de bu toplumun damarına işlemiş ya saçma sapan kişiler geliyor.. sırf boşandım diye alkolik biri gelmişti ya istemeye salak gerizekalı aklıma geldikçe deliriyorum...
+1 yılBazıları yazmış kendini kullandırma bu ne demek yani cinsellikte aslında sadece erkek zevk alıyor kadın hayratmı yapıyor yani gece boyunca kendini kullandırmak için uykusuzmu kalıyor kadınlar erkeklerden daha çok ister cinsellik ama işte zavallılara namussuz derler kaşar derler bilmem ne yıkın tabuları mutlu olun sizi arzulayan herkesle yatın hatta hoşlandığınız erkek olursa bizzat gidip teklif edin özgür olun
01 Yorumla- +1 yıl
bir sıktır git. Anan da herkesle yatsin o zaman. Namus kavramını pek bilmezsin heralde. Nerede kaldı saglik temizlik. Cehennem var. Sen gitte herkesle yat. Nerede kaldı edeb?
+1 yılBaşta seni takdir ediyorum böylesine ince düşünmen çok ama çok güzel...yapman gereken ciddiyetini her zaman korumak ve zamanla belkide seni hakeden biriyle birlikte olursun inş umarım :)Dua et ortada çocuk yok o zaman işler dahada sarabilirdi..
00 Yorumlanormal davran,
kafana takma bukadar büyütülecek bir şey değil
mutluluğu yakalamandaki engel evlenip boşanmış olman olamaz..
hayat devam ediyor..04 Yorumla
Soran+1 yılöyle oluyor ya :( bak demin bir ark. konu açmış adam onu boşanmış diye istememiş.. ki bende yaşayabilirim bu durumu değil mi..
Soran+1 yıladamın alnında yazmıyor ki.. yazsaydın şu an boşanmış olmazdım değil mi?
ne var normal bir kadınsın işde..rahat ol..eskiden nasılsan öyle davran..
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekar bi adam sana aşık olmadıkca seni kullanacaktır sonra senden ayrılacaktır bu bu kadar net
04 Yorumla
Soran+1 yılaşk yok ki :D
Cevap sahibi+1 yılo zaman seninle işini gördükten sonra elveda demeye hazırlan..
Soran+1 yılAllah Allah işini görebileceğini kim söylemiş...defolur gider...
cınsellık anlamında kullanılmama korkusu cok normal akıllı davran.
00 Yorumlaİstediğini de dulum de bosandim de tekim de hiç farketemez sen başını dik tutup kendini bildikten sonra hiç bisey olmaz ama bunu yapabilirsen
00 Yorumlanormal davran. erkeklerin yüzüne bakıp gülümseme.
04 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten öyle bir yapım yok.. ama güleryüzlü pozitif iletişim kurarım ben ki bunu bayağı azalttım ister istemez savunma mekanizman devreye giriyor..
- +1 yıl
normalde nezaketen olan gülümsemelerin dahi dul bir bayan olduğun bilindiği zaman farklı anlamlar taşıyacaktır. güleryüzlü pozitif olmak çok güzel ve devam et. ancak dul bir bayansın ve (genel için söylüyorum) erkekler senin en küçük bir hareketini daha çok yalnız kaldığın için seks ihtiyacını gidermek amacıyla yaptığını değerlendireceklerdir.
Soran+1 yılişte biz aynıyız halbuki ama, mercekle bakıldığı için dalgalar büyük algılanıyor..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim birde 3 yaşında çocum var
03 Yorumla
Soran+1 yılhımm zor gerçekten Allah yardım etsin..
Cevap sahibi+1 yılsaol canm
- +1 yıl
allah neden yardım etsin? ben bunu anlamiyorum... evlenip boşanmak dünyanın sonu değil arkadaslar... ben hic evlenmedim ve boşanmıs hatta cocugu olan bir arkadasıma cok özel hisler hissediyorum, demekki herkes her boşanmıs kadına zannettiginiz düşüncelerle yaklaşmıyor... Yanlız ben ona yaklasamıyorum korkuyorum ters bir tepki görecegimden, bosanmıs olması ve daha önce yasadıkları onu biraz ürkek hale getirmis ve ona nasıl acılcagımı ve nasıl yaklascagımı bilmiyorum zor bir durum :(
+1 yıl1 sene kafasını dinlesin
00 Yorumla
+1 yılbekaret derdin de yok, özgürlüğünün tadını çıkar bence. 27 yaşındayım, yakışıklıyım mesela.
07 Yorumla- +1 yıl
:((
- +1 yıl
ne namusu lan
Soran+1 yılbaşkaa... istediğin ne var söyle onu da yapayım.. ne saçmalıyorsun sen yaa... 27 yaşını da, yakışıklılığını da bir tarafına monte et...
Soran+1 yılinsan pislik dolmasın işte heryerde salıyor böyle etrafa...
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni bir eş bulabilirsin neden olmasın
05 Yorumla
Soran+1 yılalmıyor ki kimse :D boşanmış bir kadınım ben :D
Soran+1 yılben kendim bu düşünce sahibi değilim yorumlara bak anlarsın anneler oğullarına boşanmış kadın almak istemiyor diyen de var, bekarlar evlenmek istemez diyen de var.. bunlar yadsınızmaz çoğunlukta hemde ki burada edebiyat yapıp söylediğinin aksine davrananları da sayarssak sanırım %80 gibi bir oran çıkar.. böyle bir gerçeklikle o kadar pembe bakamam.. neticede sitedeki bu konuları ve yorumlarını da okudum ben...
- +1 yıl
Benimle evlenirmisin bende dulum
- +1 yıl
Sana yazdım daha önce bende boşandım tanışalım
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?