Merhabalar kız arkadaşım koç burcu ona kızdım bir konudan dolayı ve ayrılık mesajı attı peki senbilirsin dedim ve 2aydir kesinlikle hiç bir şekilde iletişime geçmedik ne yalan soylim güzel bir ilişkimiz vardı. Yazık etti seviyordum da sizce umudumu tamamen kesmelimiyim? Bu arada tip olarak giyim olarak ondan daha iyiyim ben onun kalbini sevmiştim...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
senin burcun ne knk
@Cisim1777 ne diyon be
Kanka boş ver benim burcu mu , ama önerilerin varsa dinlerim
koç kadını genelde ilişki sıkıcıysa gider o yüzden burcunu merak ettim.
Yok kanka ben çok afacan fırlama bir adamım ilişkimiz de çok güzeldi hatta bana baya aşıktı ama işte her olayda blöf ayriliklari vardı bende en sonunda bir olaydan dolayı bağırdım tabi bağırınca ayrılmayı tercih etti bende tamam dedim
Bide sen koç burcumusun
tm alınmış o zaman. sen adım at kabul eder, koç kadını alıngan ve gururlu oluyor. biraz ugrasırsan barısırsınız adım atmazsan sonsuza kadar defteri kapatır sghslfçsaşl
evet burcum koç :))
İşte olayda burada her şeyde böyle kuscekse ben bu kadınla nasıl evlenicem yorar ki beni. Benim ilişki anlayışım da bağırmak ta var kızmak ta ilişki emek ister herşeyde böyle ayrılırsa ohoo işimiz var
koç kadını aşıksa hemen ayrılmaz kızın aşık oldgunu sanmıyorum. hoşlanıyor olabilir kaybetme korkusu yaşa diye bitirmiş olabilir. göndermeli bi şey yapıyorsa naz yapıyordur yapmıyorsa umrunda degilsindir. bu arada burcunu niye söylemedin merak ettim
Simdi şöyle onu baya tanıdım hevesmi hoşlantimi aşk mı olduğunu anlayabilirim. Benim yorumum o gitmek istediğinde hep onu pof poflamam benden bunu bekliyordu ki ilişkimiz ciddiysi evlilik yolunda olan bir ilişki ama tabi benim de yerdim biraz kötü muhtemelen bağırınca zoruna gitti ve ayrılmayı tercih etti bende asla eyvallah etmeyen biri olarak kabul edince bitti aslında kabullendim ayrıldığımız belki barışmak bile istemiyorum ama bazen düşünüyorum ulan bu kadar basit miydi ne saçma sapan bir olaydan ayrıldık diyorum sonra acaba yazsammi diyorum ve kendi mantığım lan canım bu kız böyle basit bir olayda bitiriyorsa yarın evlenince hayatını s... Senin tasma rengi seçersin diyorum benim onda sevdiğim karakteriydi temiz bir kızdı herkese saygım sonsuz ama rahat kızdan diyade aile kızıydı
Olur
Bekliyorum
anlattıgına göre senin için mantık ilişkisiymiş. gercekten duygun olsa beklemez yazardın veya ayrılmasını bile hemen kabullenmezdin. sizin için zor bi ilişki olur. barısma fikri sana kalmış ama kız narin biri demek ki. o yüzden bence yoluna bak sonunda biriniz üzülürsünüz gibime geliyor.
Bende koç kadınıyım. Bagirman zoruna gitmis ve bir anda köprüleri yakmış bende aynı şeyleri yapıyorum. Onun gururu vardır dönmez. Ayrics sevilmedigini hissettiyse demekki o da bir etken olabilir. Çünkü bir kadın karşındaki erkeğin kendisi ile ne amaçla birlikte olduğunu anlar.
@sjsjsjssjahsjw evlenmeyi düşünüyordum
Mantık evliliği sanırım öyle algıladım ben. Senin adım atmani bekliyordur kendisi adim atmaz içine gömer sonsuza kadsr arkası dönük olur. Burcun ne senin
@sjsjsjssjahsjw balık. Ayrılan oydu tekrar barışmak için ararsam ipleri ona vermiş olurum
O da aramayacagina göre. Bir defter daha kapanmış oldu geçmiş olsun. İkinizede hayatta bol şans ne fiyeyim
@sjsjsjssjahsjw asla aramaz diyorsun dimi sence hayatına birini almismidir ya da boşluğa düştüğü için birileriyle görüşmüşmudur instada takipçi sayısı falan arttı bir anda
Takipçi sayısının artması normal bende ayrılınca istekleri onaylıyorum ama kimseye istek atmam onun huyu ne bilemem. Birisiyle konuşuyorsa da seni ilgilendirmez artık ve evet bence dönmez hayatına bak sendr
@sjsjsjssjahsjw öyle tabi tamam sağol