Gelinini seven kaynana nasil davranir geline?

Ne yapar yani Annem diyor seni sevmiyolar yoksa arar sorardi. Kadin bilgili kulturlu gozu acik biri isine gelince. Bayramda kiyafet kargoyla gondermisti cok mutlu etti Allah razi olsun dogum günümde bisi gondermedi anca facede whatsap tan yazdi. Baska sehir oldugu icin 2 Ayda bir geliyo nisanlim diyorm annen niye gelmiyo yol tutuyo ucaktan korkuyo. Oglu bizdeyken arar oglunu konusur. Bende saniyorum dakikasi yok , normal gunde beni aramaz anca whatsaaptan yazar napyn nasilsin annene selam soyle falan anneme yazamaz aramaz bana soyler selami da. Nisanlima diyorm annem senin aramani yazmani bekliyo senden bisiler sanane diyo. Annem ameliyat olcak annemi arayip sormayan bana annen ne zaman ameliyat olcak diyo. Nasil bisi anlamiyorm ben iki tarafta iyi olsun istedikce oglan tarafi sicti sivadi resmen annemde haliyle onlarin davranislarindan sogudu hangi taraf hakli haksiz annemin dedigi gibi biz birbirmizi bulunca kendileri buldu bizim istediklerimize boyun egecek diyip gercekten sevmiyolar mi beni. Kayinvalide nasil gosterir geline sevgisini
Gelinini seven kaynana nasil davranir geline?