Tubitak'da birinci olan bilimsel buluş; ayet dinletilen fasulye hakkinda ne düşunuyorsuniz?
Fasulyeye Kuran Ayeti dinletirsen gerçekten etki eder mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu haberi okumadım, ama 3 ayrı bardağa pirinç koyup, 1. sine her gün güzel şeyler söylenmiş, 2. sine kötü, 3. sünü ise ilgisiz bırakmışlar, deney sonucunda 1. bardaktaki pirinç bembeyaz olarak kalmış, diğer ikisi ise kararmış, küflenmiş.
dediğin doğru zaten ama burada 2 tane çelişki var. zaten deneyi defalarca yapılmış olan bir projeyi "1. ilan etmek" 2. si bu deneye dini katıp belirli kısımların ilgisini çekmek.
bunun tübitakla ne alakası var ya. diyanet işleri ne anlatacaksa anlatsın zaten senede milyonlarca dolar ödenek alıyo beyefendiler bir halta yarasınlar. sıkıntı burada zaten. sende destekliyosun ya pes gerçekten
@nctesla o konuda haklısın! Ben haberi detaylıca okumadım. Bunun için milyon dolarlar harcandığını sanmıyorum. Tübitak'ta doğru düzgün birileri çalışmadığı sürece, kayda değer birşeye imza atamazlar, öyle de zaten.
şimdi bunu doğru bulanların kafasını yaşama vakti. bonzaiciler gelir birazdan :D nerde andaval var tübitakta zaten. bizim üniversite hocaları bile neler çekti bu şerefsizlerden. kaç tane proje hep red yedi destek alamadı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
küçükken sana sihirli fasulye masalını anlatmamışlar anlaşılan. biz o fasulyeleri ekip marsa tırmanacağız. elin Amerikalısı da uğraşsın roketle füzeyle :)
En İyi Cevaplar