Lütfen yardım edin ideolojim neyse ona göre artık oy vereceğim ona göre o partiye sahip çıkacağım?
Türkler sosyalizm ile yönetilmeli
Ülkeme suriyeli arap ermeni gelebilir ama zeki ve ahlaklısı çok fazla olmayacak türk ırkından
Mültecileri çok fazla almayacağız alırsak kamplarda kalacak sokaklar da değil
İngilizce Almanca gibi derslere önem verilecek ve Türkçe ders saati İngilizce Almanca dersinden fazla olmayacak aynı olacak Bilime önem verilecek din dersi kalacak ahlak dersi olacak yani Adabı Muaşere dersleri verilecek işçi sınıfı önem kazanacak herkes aynı parayı alacak ama misal x kişisi daha çok para biriktirip ev yapabilir ama aynı parayı alan kişi parası yok ev yapamaz kapitalizm biraz var ama şöyle bölümlere göre aynı para alınmayacak tıp mühendis amele gibi yurtseverlik olacak herkes devlete çalışacak devlet büyüyecek askere gitmek zorunlu değil paralı asker olacak LGBTİ evlilik olacak insanları hor görmek yasak hapis cezası
Türkler sosyalizm ile yönetilmeli
Ülkeme suriyeli arap ermeni gelebilir ama zeki ve ahlaklısı çok fazla olmayacak türk ırkından
Mültecileri çok fazla almayacağız alırsak kamplarda kalacak sokaklar da değil
İngilizce Almanca gibi derslere önem verilecek ve Türkçe ders saati İngilizce Almanca dersinden fazla olmayacak aynı olacak Bilime önem verilecek din dersi kalacak ahlak dersi olacak yani Adabı Muaşere dersleri verilecek işçi sınıfı önem kazanacak herkes aynı parayı alacak ama misal x kişisi daha çok para biriktirip ev yapabilir ama aynı parayı alan kişi parası yok ev yapamaz kapitalizm biraz var ama şöyle bölümlere göre aynı para alınmayacak tıp mühendis amele gibi yurtseverlik olacak herkes devlete çalışacak devlet büyüyecek askere gitmek zorunlu değil paralı asker olacak LGBTİ evlilik olacak insanları hor görmek yasak hapis cezası
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vatan Partisi.
Vav he he :D
Ne Vatan Partisi reis bu bildiğin CHP'li bizim gibi bende onun gibi düşünüyorum ve CHP'nin ideolojisi bu.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!