Snapchat'te kendisini arkadaş olarak ekledim. Normal vinelarını seviyorum. Ama bir iki gün içinde eklediğime biraz da pişman oldum, vinelarda görmediğim yüzünü gördüm snapte. Attığı snaplerde genelde ya sövüyodu ya da saçma sapan bişeyler anlatıyodu. Örneğin videolu snaplerinde, bende ekli olan herkesin snapini açıcam, ama güzel olan kızlara bakıcam sadece. ya da "şaka yaptım şaka ama küçük memeli kızlara bakmam ahahahha", "tanrı büyük göğüslü kızları korusun", "ya of çok yakışıklıyım.." ve daha birçok şekilde insanları yargılaması beni rahatsız etti. Normaldede çok küfür eden ve dış görünüşe fazlasıyla önem veren biri olduğunu anladım.
Bu konu hakkında belki bakar diye düşünüp ona birkaç snap attım "vineların süper ama dış görünüşe bu kadar önem verme sevilen birisin ama bu şekilde gözden düşüyosun, burada snaplerini izleyip kırılanlar vardır, onlar da öyle olmayı istemezdi"gibi. Snaplere bakmış ve hiç cevap vermedi beni direkt snapten sildi.
Kusura bakmayın arkadaşlarım ama haksız mıyım? YA SADECE O DEĞİL HERHANGİ BİR İNSANIN DIŞ GÖRÜNÜŞÜYLE DALGA GEÇMEK ORAN BÖYLE ŞURAN BÖYLE. BİDE BU HAREKETLERİNE GÜLENLER VAR ANLAYAMIYORUM NASIL BİR ESPRİ ANLAYIŞINIZ VAR B*K DESE GÜLECEK İNSANLAR VAR BE.
SİZ BU KONU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
Bu konu hakkında belki bakar diye düşünüp ona birkaç snap attım "vineların süper ama dış görünüşe bu kadar önem verme sevilen birisin ama bu şekilde gözden düşüyosun, burada snaplerini izleyip kırılanlar vardır, onlar da öyle olmayı istemezdi"gibi. Snaplere bakmış ve hiç cevap vermedi beni direkt snapten sildi.
Kusura bakmayın arkadaşlarım ama haksız mıyım? YA SADECE O DEĞİL HERHANGİ BİR İNSANIN DIŞ GÖRÜNÜŞÜYLE DALGA GEÇMEK ORAN BÖYLE ŞURAN BÖYLE. BİDE BU HAREKETLERİNE GÜLENLER VAR ANLAYAMIYORUM NASIL BİR ESPRİ ANLAYIŞINIZ VAR B*K DESE GÜLECEK İNSANLAR VAR BE.
SİZ BU KONU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer