Askerim ve acayip gerginim !! ?

Ben askerim hemen konuya girerim ben garsondum oradaki ust devre yuzunden baska yere gönderildim neden gönderildim cocuk calismiyordu is yapmiyordu bana yaptirmaya calisiyordu onu sikayet etmek istemedim kötü olmasin diye surda az zamani kalmis diye ben dedim komutana ben yapamıyorum felan istemiyorum dedim komutanda bir sorunun varsa dedi söyle dedi bana bende yok dedim aldi beni gönderdi gittigim yerde hic yapamadim 1 hafta felan durdum indim komutan beni Bahçıvan yapti işte ondaj sknra bizim bir komitan gitti yerine baska komutan geldi izinden döneme kadar sonra o dirada bulasik haneci de izine gitti o komutan oste adak koyacakti dizdi milleti cikti ordan birtanesi benim icin dedi aksamlari felan öğlenleri bos dedi komutanda aldi beni koydu ben yapamayinca o ipk basta sorun yaratan cocuk gecti sonra bu gitmis makinayi bozmus etmis gideri tikamis nasol yaptıysa ben komutanla konuştum ettim gitme sen dedi sen yardima ama bu bu iste cavus habire gidiyor me yapiyor ne ediyorsa komutana git yardim et diyor canımı sıkıyor dirlik dahi vermiyor 40 günü felan kaldi gitmesine ama hic eyvallahm yok bana laf geciremiyor öyle noktaya geliyorum ki gebertesim geliyor ugrasip duruyor ne derdi varsa illede yardim et diyor abimler asker benim nasil olsa astsubay k. bas. cvs denizci , digeri astsubay bas cvs bugun konustum gerekeni yaptircam bune ya ama sinirlerime hakim olamiyorum hem agaclara bak et , git bide wc lern yerlerini sil aksamda git ysrdim et ona bulasikhanede ne iş bu ya aglayip sizliyor yapamiyorim edemiyorum diye numaradan komutanlarda yaramaz cidden sizce ne yapmam lazim nasil hareket etmem lazim basimdaki o 40 gün sayan gitse tamam da canımı sıkıyor kemiklerini kiricam ama bu sefer olan bana olucak bide boksörüz iyice hepten yakacak spor dalımı bana fikir verin arkadaslar kendi kafama göre harekrt edersem kaybedicem iyice
Askerim ve acayip gerginim !! ?