Arkadaslar sevgilim ile bir sureligine ayrilmistik ben ayrilmistim.
Ve ondan sifresini istedim verdi.
Ablasi ile konusmasina baktim, ablasi buna bir kizin profiline gondermis ayrildigimiz donemde. Ki ablasida benimle tanisti yani oturup konusmuslugumuz vs var.
Sonra bende ablasina sevgilimin instagramindan yazdim yaptiginiz hiç hos degil dedim yeni ayrilmis bir insana hemen birinimi buluyorsunuz dedim. Canim ben sizin tamamen bitirdiginizi vs sanmistim dedi. Sevgilim ise o kiz ile hiç gorusmedigini vs soyluyor.. cidden yani çok sinirliyim.
Ve ondan sifresini istedim verdi.
Ablasi ile konusmasina baktim, ablasi buna bir kizin profiline gondermis ayrildigimiz donemde. Ki ablasida benimle tanisti yani oturup konusmuslugumuz vs var.
Sonra bende ablasina sevgilimin instagramindan yazdim yaptiginiz hiç hos degil dedim yeni ayrilmis bir insana hemen birinimi buluyorsunuz dedim. Canim ben sizin tamamen bitirdiginizi vs sanmistim dedi. Sevgilim ise o kiz ile hiç gorusmedigini vs soyluyor.. cidden yani çok sinirliyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ablalar kardeşlerine kimsenin arkasından üzülme keyfi bilir de der. Baktıki kız onu bırakıyor başkasınıda bulur bulda der. Yani kusura bakma ama bende ablayım ve kardeşimin kimsenin arkasından yas tutmasını istemem.
Hakli olabilirsin ama o kadin beni taniyordu. Benide arayip aramizi yapabilirdi demi? Ama orali olmadi
Bir süreliğine ayrılmak ne ya ayrılmışsın bitmiş işte
Yani severek ayrilmistik. Ve ablasinin ona hemen baska birini bulmasi çok yanlis.
Severek ayrılmak nasıl oluyor bana çok saçma geliyor bu tür terimler Türk filmi klişeleri seven insan neden ayrılsın
AILEM DEN DOLAYI.
Ablası senın yasını tutacak degıl neye sınırlenıyosun o kadar ustelık ayrılan sensın
Seven insanlara hani biraz saygilari olsa. Belki barisirlar vs yani iki yuzluluk yapmasin. Canim biz seni sevmistik demesin mesela.
Neye sinirleniyorum biliyorum ayrildigimizda ablasi bikere olmasin yazmadi nasilsin diye.
Bir süreliğine ne demek boş bırakırsan alırlar bu kadar basit
Ablası da sevgilinde s. gitsin. kurtul 😂
Bencede..
Kesin rahatlıcan var yaaa
Bırak ne hali varsa görsünler, kendini bunlara yaranacam diye uğraşmaaa
Kesinlikle artik hiç bir sekilde. Kimse için bu saatten sonra kendimi yoramam
Ama işte bunu kabullenmen lazım içinden atamıyosan anlatabilirsin
Çok uzuldum ben zaten hasta bir insanim epilepsim var onlari gordum çok uzuldum çok kirildim...
Artık kendine bir yol çiz, beni yanlış anladılar diye kendini kanıtlama, seni tanımak isteseydi zamanı vardı
Yok öyle bir kanitlama içerisinde degilim.. sadece yani ṣok oldum. Guvenim zedelendi..
Hayatında illa ki güvenini sarsacak insanlar olacak, devam etmeyi bilmelisiin
Bir süreliğine ayrılmak nedir?
Tüh ya
Noldu.. cidden çok kotu durum ben acilar cekerken...
Üzülme al sana çiçek🌹🌺🌼
Tesekkur ederim..
Üzülmeeeeeeeeee yol ver gitsin
Bende öyle dusunuyorum. Ben kiz ile konusmadim diyor bana profil atti dedi al tanis diye dedi..
Bebeğim şüpheler bilinmezlik vs vs yorar insanı yol ver
Evet bilinmezlik... ve ben bunu babam ile tanistiracaktim.. cidden yazik ya bana.
Ben gelirim merak etme hallederiz onu
Yaahshshsh
Ya sonra baban demesin noldu o iş diye tanışırız sonra ayrildim dersin dcjskcks