Son demlerdeyim. babaannem çok kötü bir kadın. Napmam lazım?

babam onlardan ayrı oturmak istemiyor. yaşlılarmış daha ne kadar yaşıcaklarmış diye diye her ne diyorlarsa onu yapıyor. kendimi bildim bileli annemi pasifleştirmek babamın bize bağırıp çağırması için elinden geleni yapıyor. sonrada masum rolü oynuyor. herkes bunu biliyor ama hiçkimse sesini çıkarmıyor. babam kaç kez onun yüzünden annemle bana el kaldırdı. babamla oturup bir şey konuştuğumu hiç hatırlamam. hep araya girerler bir şey demesem bile babamı üstüme salarlar. babamda onlar mutlu olsun diye bize hep kötü davranır. dedem desen kılıbığın teki. kendi ailesinden kimseyle görüşmüyor. babaannem soyutlamış. etrafımız hep onun sülalesi. bıktım artık yüzlerini bile görmek istemiyorum. babam yapıyor yapıyor sonra pişman oluyor onlar yokken benle düzeltmeye çalışıyor arasını. tabi kısa bir süre. ama bir de onların yanında yapsında görsün. annemi ezdirdiği kadar kimseyi ezdirmemiştir. misafir geliyor annemle araları mı iyi? kuduruyor resmen kadın. yanına çağırıyor hemen gelen kişiyi. dedemi babamı doldurup üstümüze salıyor. hiç unutmam odasından törpüsünü almıştım bir gün. ne oldu bilmiyorum geri koymayı unutmuşum. ne yaptı ne etti sırf bu yüzden babam dedem ve o kadını üstüme yürürken karşımda gördüm. babam bana sırf bu yüzden vurdu. bunun gibi neleri. onlarsız melek gibi olan adam onlar varken etmediğini bırakmıyor. kıyamıyorum babama da. onuda herkese ezdiriyor. zaten çok ağır işte çalışıyor. ama kendi ailesi olduğunu hep unutuyor. hem kızıyorum hem üzülüyorum. napıcam bilmiyorum. son demlerdeyim. incelmesin o ip kesilsin istiyorum. amcamın eşine tek bir kelime edemiyor amcam müsade etmiyor annem kadıncağıza etmediğini bırakmıyor. küfürbaaz. bir de içiyor. babama mı üzüleyim arada kalmaktan bıktı anneme mi üzüleyi
Güncellemeler
+1 yıl
napmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
napmalıyım arkadaşlar?
Son demlerdeyim. babaannem çok kötü bir kadın. Napmam lazım?