Annem çok kötü biri napıcam?

Artık dayanamıyorum. Annem çok kötü bir insan.
Ablammdan bir sene sonra ben doğmuşum
Ama bana hiç bakmıyorlarmis. Babaannem halalarım hep öyle diyor. O zamanlar izmirdeydik. Babaannemler halamlar ise bursada yaşıyordu. Babaannem benim ortalıklarda sürünmeme dayanamamış
Beni bursaya götürmus. Tabi bunlar da beni hemen vermiş. Bir sene sonra yengemin düğününun videolarında annemin kucağına gitmedim çünkü onu tanımıyormusum bile
Ya bir anne 6aylik bebeğini nasıl verir yaaa. ya da ablam değil de neden ben

Asıl sorun annemin bana hep ters davranması , dövmesi, hakaret etmesi, aşağılaması, dedikodunmu yapması, bana beddua etmesi. Ölmemi dilemesi

Küçüklügümden bu yana hep böyle

Ben babamın akrabasından birine iyi davransam (küçük çocuklara bile) bana etmedigini bırakmıyor
Tehdit bile ediyo. Ben de en ufak param olsa onsuz bişey yemeyen bir çocugum
. Yani anneme karşı tavrım baya iyi. Hediyeler, mektuplar. Alırım bir saat sonra gene başlar bişey yapmadıgim halde şiddete. O kadar iyi davranıyorm yeter artık psikolojim bozuldu. Hep başka anneleri gördükce dağılıuorum resmen.
Babam hiçbiryere gitmemize izin vermez açık giymediğim halde hep kızar

Artik benim de Huyumu değistirdiler.. bana vurunca karşılik vermiyorum. Dayanamıyorum çünkü
Üstüne dayak ta yiyorum ama Napayim. Dayananamiyorum
Ben 15 yasindayim 16 olcam. Genç kızım ama evden Biyere çıkamiyorum. Hemde böyle bir ev. Arkadaslarimla Biyere gitmek istiyorum gidemiyorum.
Annemin psikolojisi bozuk olsa kendi yiyenlerine iyi davranmadı. Benim intihara kalkıştigimi bilmiyor bile. Hiç İyiligimi istemiyor. Dün bana vurunca sinirle ve dolmuş halimle ne vuruyosun l*n dedim. Gene vurdu sonra allah belanı versin dedim ama artık tak etmişti. Sonra belime belime vurdu. Bende birdaha bana el kaldırırsan seni polise veririm dedim
Ama babam var polise de gidemem bu sefer öldürürler :(
Annem çok kötü biri napıcam?